Visionær forskningsleder og docent til UCN Pædagogik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Inklusion, fællesskab og deltagelsesmuligheder i pædagogisk praksis

Professionshøjskolen UCN (UCN) søger en forskningsleder med lyst og evner til at stå i spidsen for og udvikle praksisnær forskning indenfor pædagoguddannelsens genstandsfelt

Forskningsleder og docent ved UCN Pædagogik - om jobbet:

UCN har med Strategi 2030 skærpet indsatsen mod at blive en praksisnær vidensinstitution. Som en del af denne proces er forskningen indenfor de enkelte fagområder rykket tættere på uddannelserne. UCN Pædagogik søger derfor en forskningsleder og docent, der som forskningsleder kan stå i spidsen for at samle og styrke den pædagogiske forskning i sin helhed, og som docent har et særligt fokus på inklusion, fællesskab og deltagelsesmuligheder i pædagogisk praksis i sin egen forskning.

Som forskningsleder vil du have ansvaret for - i samarbejde med den øvrige ledelse - at lede og sætte en strategisk retning for forskningen i UCN Pædagogik. Pædagoger skal i fremtiden være bedre til at bruge pædagogisk forsknings- og udviklingsarbejde i praksis. Pædagoger skal løbende kunne indhente, vurdere, udvikle og bruge forskellige vidensformer, der er relevante for den pædagogiske praksis. Det betyder, at UCN Pædagogik, i endnu højere grad i årene der kommer, skal bidrage til produktion af relevant praksisnær professionsforskning samt formidle pædagogisk forskningsviden i uddannelsen og profession. Du vil derfor komme til at spille en central rolle i arbejdet med at vidensbasere uddannelsen af pædagoger og derigennem præge uddannelsens fremtidige indhold i professionsfagene og den konkrete uddannelse i UCN.

Som docent vil din forskning ligge indenfor rammen af inklusion, fællesskab og deltagelsesmuligheder i pædagogisk praksis, og du vil indgå i og styrke de forskningsmiljøer, vi allerede har indenfor området.

Som forskningsleder og docent skal du samarbejde med UCN Pædagogiks spirende forskningsmiljø, som består af miljøer med fokus på in- og eksklusion, social retfærdighed og ligeværdig deltagelse; kvalitet i dagtilbud; praksisnær neuropædagogik samt æstetiske processer og legende læring.

I stillingen som forskningsleder og docent vil dit ansvar derudover være:

  • At understøtte udviklingen af interne og eksterne forskningssamarbejder og -netværk, både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt
  • At arbejde for hjemtagelse af eksterne forskningsmidler
  • At videreudvikle samarbejdet med kommuner, nationale og internationale vidensinstitutioner og andre relevante aktører på området
  • At vejlede ph.d.-stipendiater og ph.d.-ansøgere
  • At bidrage til et udviklende og godt arbejdsmiljø for medarbejdere tilknyttet forskningen på UCN pædagogik.
  • At sikre overholdelse af gældende retningslinjer for administration af eksterne midler til forskning mv. Herunder at være med til at udvikle en sund forskningskultur samt sikre, at principperne i den danske kodeks for integritet i forskning efterleves
  • I samarbejde med den øvrige ledelse af UCN Pædagogik at varetage udarbejdelsen af forskningsbudgettet og regnskab samt formidle og medvirke til, at forskningsmidlerne administreres efter gældende retningslinjer
  • At sikre udarbejdelse af årlig afrapportering om anvendelse af UCN Pædagogiks forskningsmidler og ligeledes sikre, at der sker korrekt og rettidig indberetning i PURE og andre forskningsadministrative systemer

Stillingen som forskningsleder indebærer ikke personaleledelse.

Din profil som forskningsleder og docent

Du har stærke kommunikative evner, forskningsledelses- og netværkskompetencer, som du kan bringe i spil både internt og i forhold til nuværende og kommende samarbejdspartnere. Som docent er du selv aktivt forskende og publicerende.

Vi forventer derudover, at du har:

  • En Ph.d.-grad eller tilsvarende niveau opnået gennem uddannelse og relevant praksiserfaring
  • Forskningserfaring og publicering på internationalt niveau indenfor det pædagogiske område med fokus på inklusion, fællesskab og deltagelsesmuligheder i pædagogisk praksis
  • Evner og interesse i at sætte dig i spidsen for forskningen indenfor det pædagogiske område
  • Erfaringer med at hjemtage eksterne forskningsmidler
  • Erfaringer med at udvikle og gennemføre større forskningsprojekter
  • Netværk med relevante forskningsmiljøer
  • Dokumenteret undervisningserfaring fra en videregående uddannelsesinstitution

For yderligere information om stillingen kontakt Anne Krogh, Uddannelseschef ved UCN Pædagogik, tlf.: 7269 0480 e-mail: [email protected] eller Oline Pedersen, docent ved UCN Pædagogik, tlf.: 72 69 07 09 e-mail: [email protected].

Ansøgning

Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning elektronisk via UCN’s rekrutteringssystem HR Recruiter. Ansøgningsfristen er torsdag 28. april 2022.

Din ansøgnings skal indeholde:

  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Publikationsliste
  • Forskningsplan
  • 3 publikationer
  • Eksamensbevis

Vi vil bede dig om at uploade dit ansøgningsmateriale i pdf.-format.

Du kan finde en skabelon til udarbejdelsen af en forskningsplan her: https://www.ucn.dk/om-ucn/job/docentprocedure

Ansættelsesprocedure

Efter ansøgningsfristen vil ansættelsesudvalget gennemgå de indkomne ansøgninger med henblik på at udvælge ansøgere til bedømmelse. Udvælges du til bedømmelse vil et eksternt bedømmelsesudvalg vurdere, hvorvidt du er fagligt kvalificeret til at bestride stillingen som docent på UCN. Udvælges du til bedømmelse modtager du direkte besked herom, ligesom du vil blive forelagt bedømmelsen efter udarbejdelse. Efter endt bedømmelse vil ansættelsesudvalget beslutte, hvilke af de kvalificerede ansøgere, der inviteres til samtale. Du kan læse mere om ansættelsesprocessen for docenter samt bedømmelseskriterierne her: https://www.ucn.dk/om-ucn/job/docentprocedure

Samtalerne forventes afholdt i uge 25.

Løn og ansættelsesvilkår

Docentstillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 1. september 2022 eller snarest derefter. Der er tale om en 5-årig tidsbegrænset stilling, der ved periodens udløb kan forlænges med op til 3 år.

Som docent ansættes du efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation og iht. Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler m.v.

Ansættelsen sker som docent ved UCN Pædagogik med ansættelsessted på Mylius Erichsens Vej 137, 9210 Aalborg SØ. Stillingen kan dog også indebære opgaver på UCN Pædagogiks adresser i Hjørring og Thisted.

Såfremt en tidsbegrænset stilling tilbydes til en intern ansøger, vil denne have ret til orlov uden løn fra sin hidtidige stilling i UCN i den tidsbegrænsede periode (inklusiv en mulig forlængelse). Efter udløbet af ansættelsesperioden som docent har den interne ansøger ret til at vende tilbage til samme eller tilsvarende arbejde som denne forlod.

Såfremt en tidsbegrænset stilling tilbydes til en ekstern ansøger, sker ansættelsen uden ret til en tilbagegangsstilling ved UCN.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 28. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juli 2024 3
29. juli 2024 3
28. juli 2024 3
27. juli 2024 3
26. juli 2024 3
25. juli 2024 3
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 3
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 2
9. juli 2024 2
8. juli 2024 2
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1