Leder telemarketing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Leder - telemarketing  

Motiveret lederprofil søges til vores telemarketingafdeling    

Er du en skarp leder med erfaring og gode kommunikationsevner? Er du motiveret og sigter efter succes? Så er det måske dig, vi mangler!  

Vi søger en skarp og dygtig leder til vores telemarketingafdeling.  

Vi har et mål om at skabe dialog med en meget stor del af de danske SMV’er, og din afdeling er vores første kontaktpunkt.    

Hvem er vi?  

Pavilion of Denmark A/S er både moderselskab og koncern og blev stiftet i 2021 med egenkapital på 2.000.000 DKK. I denne organisation arbejder vi med at hjælpe danske virksomheder med at starte deres eksportfremstød. Lige nu er vores hovedfokus den danske statspavillon til den kommende EXPO 2020, som vil videreføres som det Danske Hus i 5 år efter endt EXPO.

EXPO er verdens største erhvervsudstilling og finder sted hvert femte år. Her mødes virksomheder fra lande verden over med målet om at promovere det bedste deres land har at byde på. Der forventes op mod 25 millioner besøgende til den kommende EXPO, og det bliver med garanti en skelsættende begivenhed for dansk erhvervsliv.

Vi arbejder agilt med målsætning om at være handlekraftige og løsningsorientererede, så EXPO 2020 og den danske pavillon bliver en stor succes for dansk erhvervsliv. Organisationen har kontorer placeret i både Danmark (Aalborg) og Dubai.  

Læs mere om os og vores samarbejdspartnere på verdensudstillingen.dk og expo2020.dk  

Dine primære opgaver er  

  • Overse og assistere med kampagneplanlægning, samt eksekvering heraf via vores CRM-system   
  • Håndtering af data og analyse af kampagner   
  • Segmentering og gruppering af virksomhedsdata   
  • Målretning og tilpasning af budskaber, samt løbende evaluering af effekt   
  • Lede og inspirere dine medarbejdere til at opnå synlige resultater i samarbejde, mens du bevarer det store overblik    

Du skal sikre, at din afdeling lever op til vores ambitioner om, at vi løbende lærer, evaluerer og forbedrer vores indsats på tværs af afdelingen; vi samarbejder og løfter i flok. Du vil blive en del af et ungt og dynamisk team, hvor der er højt til loftet, og det gode humør vægtes højt.  

Vi er ambitiøse og har meget kort tid til at realisere vores mål. Derfor kigger vi sjældent på klokken, men altid på målstregen – og vi gør en aktiv indsats for at grine sammen, hver dag.    

Du vil stå i spidsen for denne proces, og din indsats sikrer med andre ord fundamentet for vores fortsatte succes og vækst.   

Kvalifikationer  

Vi forventer, at du har flere års ledelseserfaring, samt erfaring fra telemarketing og leadgenerering. Derudover ser vi gerne, at du har følgende kompetencer:  

  • Erfaringer med CMS-systemer og databehandling   
  • Du er en inspirerende leder, som formår at gå foran og vise et godt eksempel    
  • Trives med selv at have fingrene i opgaverne og er være en aktiv del af løsningen   
  • Formår at anvende konkurrence og spejling som positive og motiverende ledelsesgreb   
  • Ønsker at blive dygtigere hver eneste dag   

Personlige kompetencer  

  • Du er en teamplayer, der har lyst til at arbejde sammen med de øvrige medlemmer af holdet  
  • Du ser muligheder fremfor begrænsninger, og afslutter dine opgaver hurtigt og grundigt  
  • Du evner at arbejde på flere projekter samtidigt  
  • Du kan formidle problemstillinger og resultater til ikke alene fagfæller, men også ikke-specialister og samarbejdspartnere    

Vi kan tilbyde dig  

  • En attraktiv arbejdsplads    
  • Fantastiske kollegaer i et ungt, socialt og uformelt miljø, hvor den gode stemning vægtes højt  
  • Mulighed for hurtigt avancement    
  • Du skal som udgangspunkt arbejde fra vores hovedkontor i Aalborg    
  • Vores salgs- og supportafdeling består pt. af 6 fuldtidsansatte, der sammen med deres øvrige kollegaer, løser vores opgaver      

Løn  

Løn efter kvalifikationer samt bonus for resultaterne af din indsats.   

Sådan ansøger du  

Klik på linket herunder, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter.  

Tøv endelig ikke med at sende en ansøgning afsted, da vi løbende kalder til samtaler. Vi er parate til at ansætte dig straks, da vi er under rivende udvikling.  

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du blive kontaktet indenfor få dage. Du har mulighed for at spille spørgsmål i spørgeskemaet.  

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Aalborg
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. juli 2024 48
28. juli 2024 46
27. juli 2024 46
26. juli 2024 46
25. juli 2024 49
24. juli 2024 49
23. juli 2024 50
22. juli 2024 52
21. juli 2024 50
20. juli 2024 49
19. juli 2024 47
18. juli 2024 48
17. juli 2024 47
16. juli 2024 47
15. juli 2024 48
14. juli 2024 44
13. juli 2024 47
12. juli 2024 46
11. juli 2024 47
10. juli 2024 43
9. juli 2024 39
8. juli 2024 40
7. juli 2024 39
6. juli 2024 38
5. juli 2024 38
4. juli 2024 38
3. juli 2024 36
2. juli 2024 31
1. juli 2024 32
30. juni 2024 33
29. juni 2024 34

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!