Head of Retail

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du en passioneret leder med Retail DNA, der kan tage det øverste ansvar for driften og videreudviklingen af hummels butikker? Kan du skabe et vinderhold, der får hverdagen til at køre og kunderne til at komme igen? Så har du her muligheden for at spille dig på holdet som vores nye Head of Retail.


Velkommen til


Hos hummel A/S er det vores passion at designe, levere og markedsføre sports- og sportsfashion-produkter. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af. Vores hummel butikker tager udgangspunkt i brandets børne/sportsunivers, hvor der er taget udgangspunkt i et 360 graders koncept med sport, fashion, leg og bevægelse. hummel har rødder i sporten og det udtryk er skabt i vores nye butikker, som sætter forbrugerne i centrum og fokuserer på det aktive. Vi åbnede vores første butik i Aarhus i august 2020, og sidenhen har vi åbnet flere butikker i forskellige byer. Vi har fart på og er ikke færdige endnu, vil du med på rejsen?

Teamet består af 3 distriktschefer der dagligt drifter butikkerne samt ansætter og træner vores passionerede medarbejder på gulvet samt et kreativt team der sætter retning og den visuelle identitet.


Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder


I rollen som Head of Retail er du ansvarlig for den overordnede succes for alle vores hummel butikker. Gennem et stærkt lederskab skal du sammen med personalet i butikkerne, kollegaer på vores HQ og øvrige medarbejdere løfte vores retailkæde mod nye højder både omsætnings- og indtjeningsmæssigt. Du er en stærk salgsleder med en solid kommerciel baggrund. Du kommer med salgsledelseserfaring og har tidligere ledet et tilsvarende team af medarbejdere med forskellige, passionerede personaletyper, og du har lyst til at udvikle dine medarbejdere med respekt for deres ekspertise og passion. Desuden kan du selv lide at tage handskerne på og sikre et godt samarbejde med udlejer, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver bliver bl.a.:

  • Fuldt P/L-ansvar for vores retailkæde Bumblebee ApS
  • Overordnet ansvar for at sikre kædens omsætningsudvikling inklusiv budget, salg, indkøb, visuel identitet og optimering af logistik og økonomi i kæden
  • Lede og motivere mere end 160 medarbejdere mod større fokus på salg og proaktive tiltag, der understøtter den kundeoplevelse vi gerne vil give.
  • Udvikle interne forretningsgange, herunder fokus på daglig drift

Personligt er du købmand med stort K, du er kreativ i din tilgang til aktiviteter, og du fremstår som en synlig leder og kommunikerer klart og motiverende med dine medarbejdere. Du er ambitiøs og har en løsningsorienteret approach til at nå dine mål. Du er samtidig opsøgende og dygtig til at opbygge relationer. Du har en handlekraftig personlighed, en god indsigt i mennesker og din arbejdsform er logisk og struktureret.

For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at du er/har:


  • En motiverende og engagerende leder, som drives af at skabe resultater
  • Erfaring med drift af own store og dokumenterbare resultater fra en lignende stilling i en branddrevet virksomhed.
  • Vant til systematisk brug af data, KPI’er og opfølgning

De vigtigste personlige egenskaber i jobbet er et stærkt, ærligt og brændende salgsgen samt veludviklede evner inden for kommunikation og ledelse. Derudover vil følgende personlige egenskaber blive vægtet højt:

  • Selvstændig – tager initiativ og føler personligt ansvar og trives i en meget selvstændig rolle uden stor intern organisation
  • Eksekverende – drives og motiveres af at skabe og vise resultater både selvstændigt og via andre
  • Samarbejdende – tænker og handler åbent og samarbejdende både over for partnere, ledelse, kolleger og øvrige samarbejdspartnere
  • Åben og kommunikerende – kommunikerer åbent og anerkendende på alle niveauer

Hos hummel


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone. Der er nærhed til ledelsen og gode muligheder for personlig udvikling. Vi spiller i angreb og går efter at vinde, men vi er også det hold, der har det sjovest.

Dit nye arbejdssted vil blive på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 260 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder dig:

  • En god arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus. Vi spiller på tværs i huset, og har en helt speciel stemning, hvor alle hilser på hinanden og har en god dialog.
  • Hos os er der plads til faglige udfordringer, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi har fleksible arbejdsforhold, samtidig med at det er muligt at dyrke 1 times sport i arbejdstiden.
  • En god kantineordning med lækker frokost og frugtordning
  • En personaleforening “hummelbien”, som er med til at styrke sammenholdet med firmafester, julefrokost, udflugter, kulturelle aktiviteter osv.

Interesseret?


Der er ansøgningsfrist d. 9. oktober 2022, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om hummel A/S – alt handler om sport, kids og style.

hummel A/S er en global virksomhed, som er repræsenteret i mere end 35 lande verden over og som arbejder for at skabe en mere bæredygtig forretning med karakter. Og vi tror på det, vi gør. For vores klare mission er: ”Change the world through sport”. Læs mere om os her.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus C
  • Søndag den 09. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Tilst

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8381 Tilst
    • Afdelingsleder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus C over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 7
23. juni 2024 8
22. juni 2024 9
21. juni 2024 8
20. juni 2024 10
19. juni 2024 9
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 10
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 11
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 11
7. juni 2024 11
6. juni 2024 12
5. juni 2024 13
4. juni 2024 14
3. juni 2024 14
2. juni 2024 13