Rekrutteringsfirma

Senior Frontend Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Om Bankdata
Det hele begyndte torsdag 16. juni 1966 kl. 10.00. Her begyndte fire medarbejdere og firmaets første direktør, Arne Birkholm, i små lokaler i Fynsgade i Fredericia. Deres mission var at lave smartere bogføring for medlemsbankerne: Et hurtigt overstået projekt – troede de. Knap 60 år senere er Bankdata en af Danmarks store IT-virksomheder med ca. 900 medarbejdere, der bygger IT for mere end 1,7 milliarder kroner om året. Bankdatas løsninger bruges hver dag af mere end 7.500 bankmedarbejdere, benyttes af knap 187.000 virksomheder og samlet set 1,6 millioner danskere.

Kort sagt leverer Bankdata digital konkurrencekraft til otte danske pengeinstitutter - Jyske Bank, Sydbank, Ringkjøbing Landbobank, Djurslands Bank, Kreditbanken, Nordfyns Bank, Skjern Bank og Sparekassen Sjælland-Fyn - og leverer med andre ord it-systemer, som bruges af hele Danmark. Alt fra bank-appen på din smartphone til Danmarks finansielle infrastruktur.

En stor del af vores omsætning går til strategisk nyudvikling, der flytter kunder og værdi. Nye værktøjer til bankrådgiverne, selvbetjeningsløsninger til bankkunderne, integrationer til fx mitID og Mobilepay og helt nye produkter som en platform til handler med komplicerede finansielle instrumenter på det internationale kapitalmarked.

Vi lægger vægt på fleksibilitet, forandringsparathed og tryghed. I Bankdata bliver du del af et stærkt fællesskab. De er mange på holdet, men arbejder alle i mindre, specialiserede teams efter agile principper. Du kommer til at arbejde i selvkørende teams og med tæt kontakt til Bankdatas kunder. Der er stor efterspørgsel på Bankdatas løsninger, og de prioriterer skarpt, så der også er tid til at genoplade batterierne uden for kontoret.

Om afdelingen
Team Frontend Private/Business, som hører under Core Banking og Financial Crime, arbejder centralt i Bankdata, og har fokus på udviklingen af store dele af deres mobil- og netbank, og bygger dermed mange af de systemer, som gør, at du kan overføre penge og se dine konti.

Teamet arbejder efter DevOps-principper, og sætter en store ære i tests, alarmer og monitorering af deres services. Teamet har både backend- og frontendudvikling og alle forventes at tage ejerskab over hele løsningen sammen. Uddannelsesmæssigt spænder teamet bredt, og det fælles udgangspunkt findes i interessen for at skrive god kode og at udvikle løsninger, der har en stor indvirkning i en helt central del af danskernes hverdag.

Bankdata præges af en uformel ledelsesstil og -kultur, hvor der er højt til loftet og plads til at være sig selv. Du vil få en leder, der tror på det bedste i dig, og som har din udvikling for øje.

Stillingen
Som udvikler i Team Frontend Private/Business under Core Banking og Financial Crime, vil du udnytte din brede viden om web- og appudvikling til at udbygge vores mobil- og netbanks løsninger, samt at sparre med andre teams og udviklere der grænser op til teamets løsninger. Du vil i Bankdata, opleve en omskiftelig hverdag, hvor der altid er nye spændende opgaver at kaste sig over.

Som Senior Frontend Udvikler spiller du en helt central rolle i vores leverancer. Du videreudvikler og bygger nye iterationer af Bankdatas applikationer, og du vil i rollen som Senior Frontend Udvikler være både arkitekt og udvikler på det der bygges. Der arbejdes agilt og ud fra en DevOps tankegang, så der er mulighed for både at tage ansvar samt at følge projekterne fra A-Z.

Du har hænderne på tastaturet, og implementerer elegante løsninger på komplekse problemstillinger, men formår samtidig at agere mentor og sparringspartner for dine yngre kollegaer i teamet. Du holder dit fokus på kundernes behov, og sætter en ære i at have et slutprodukt, der lever op til de fastsatte krav og forventninger.

Bankdata er præget af en nysgerrig kultur, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt. Du vil derfor få rig mulighed for at deltage i guilds og andre vidensdelingsgrupper, ligesom du vil kunne trække på sparring mange forskellige steder fra i Bankdata. En vigtig del af din rolle er at fungere som frontend mentor på teamet, da vi ønsker at sætte større fokus på frontend.

Ansvarsområder

Dine ansvarsområder som Senior Frontend Udvikler vil spænde bredt, og vil blandt andet involvere:

· Du sætter en ære i at skrive ren kode, og forstår at sætte rammen for ”best practice” inden for området

· Du formår at planlægge, estimere og løse komplekse, tekniske problemer

· Du støtter dit team med kodegennemgange, test og udvikling

· Koordinerer din indsats med dit eget team samt øvrige samarbejdspartnere

  • Du bidrager til at optimere vores udviklingsprocesser og måde at gøre tingene på


Faglige erfaring
Din uddannelsesbaggrund er ikke altafgørende. Vigtigst er det, at du har en god portion erfaring med frontend udvikling, og at du har en stærk faglighed og et stort drive.

Som person er du proaktiv og kvalitetsorienteret. Du har stærke analytiske evner, en struktureret måde at arbejde på og mod på at prøve nye ting.

Det vil være et stort plus, hvis du har flere af følgende kompetencer og erfaringer:

· Erfaring med frontend arbejde f.eks. via Angular eller lignende SPA framework

· Erfaring eller kendskab til RxJS (Reactive Extensions for Javascript)

· Erfaring med – og lyst til – at arbejde med web udvikling og web arkitektur

· Kendskab og lyst til pair programming

· Kendskab til DevOps-principper

Derudover er det en fordel, hvis du:

· Har viden eller erfaring med micro frontend arkitektur og webpack module federation

Har viden om CI/CD-pipelines

Requirements


.

Benefits


.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • 13.05.2024
  • Afdelingsleder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 14
18. maj 2024 14
17. maj 2024 14
16. maj 2024 14
15. maj 2024 14
14. maj 2024 13
13. maj 2024 11
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 15
4. maj 2024 16
3. maj 2024 17
2. maj 2024 15
1. maj 2024 14
30. april 2024 14
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 14