Client service coordinator til KPMG Acor Tax i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus V

Har du lyst til at hjælpe vores travle konsulenter med bl.a. administration, kvalitetssikring samt koordinering af interne og eksterne kundeaktiviteter i et dynamisk og internationalt miljø? Hvis ja, så bliv en del af vores team!

KPMG Acor Tax er et selvstændigt skatterådgivningsselskab med kontorer i Hellerup og Aarhus. Vi er en del af KPMG's globale netværk, og vores kultur er kendetegnet ved en udpræget entreprenørånd og et globalt mindset. Kort sagt er vi et team på 190 dedikerede kollegaer, der dagligt yder professionel rådgivning til både danske og internationale kunder. Vores fælles passion for skat har skabt fundament for en spændende rejse, hvor vi er med til at redefinere fremtidens skatterådgivning, og vi vil gerne have dig med om bord.

Om jobbet
Som client service coordinator hos KPMG Acor Tax vil du blive en del af client service coordinator-teamet bestående af syv personer, der dagligt assisterer konsulenter, der arbejder med dansk og international skatterådgivning. Du skal arbejde på vores Aarhus-kontor, hvor den ene client service coordinator sidder, og du vil således indgå i et tæt samarbejde med hende.

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Varetagelse af kundedata og oprettelser af nye kunder i vores databaser, herunder håndtering af godkendelsesprocedurer i henhold til fastlagte quality risk management-regler samt vejledning af konsulenterne heri.
  • Kunde- og processtyring i samarbejde med konsulenterne.
  • Udarbejdelse af fakturaer samt generel økonomiopfølgning.
  • Korrektur- og oversættelsesopgaver.
  • Diverse administrative opgaver, herunder arkivering og ad hoc-opgaver.

I dag er arbejdsstedet Aarhus V, hvor vores kontor er placeret. Vi flytter til en central placering i Aarhus ved udgangen af 2021, hvorfor du skal være indstillet på, at dit arbejdssted vil flytte hertil.

Din profil
Vi forestiller os, at du er den alsidige administrative medarbejder, der drives af at arbejde med en bred vifte af opgaver og at have mange bolde i luften, og som trives med at være en central koordinerende rolle, der samler trådene.

  • Du er imødekommende, fleksibel, serviceminded og åben for forandring.
  • Du trives med struktur og går ikke på kompromis med kvaliteten – heller ikke, når vi har travlt.
  • Du har fokus på deadlines og formår at prioritere dine opgaver effektivt.
  • Du er en teamplayer, der trives med at tage initiativ, ansvar og at arbejde selvstændigt.
  • Du er stærk på dansk og engelsk, både i skrift og tale.
  • Du har en god talforståelse.
  • Du har et kendskab til Office-pakken og er hurtig til at sætte dig ind i nye procedurer og it-værktøjer.

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring, hvor du er vant til en bredtfavnende hverdag med mange bolde i luften. Erfaring fra rådgivningsbranchen eller lignende er en fordel, men ikke et krav.

Om os
Hos KPMG Acor Tax skaber vi værdi gennem vores specialiserede viden og holistiske tilgang til de løsninger og services, som vi tilbyder vores kunder. Vi hjælper hinanden og samarbejder på tværs af vores fagområder. Vi er ambitiøse og kan godt lide at løbe stærkt, men vi prioriterer også en arbejdskultur med stor fleksibilitet.

Vi har fokus på faglig og personlig udvikling igennem målrettet uddannelse og udfordrende arbejdsopgaver, og vi tror på, at en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde og vidensdeling skaber de bedste resultater. Derfor lægger vi stor vægt på en uformel ledelsesstil og agile arbejdsprocesser, hvor der er plads til at afprøve nye koncepter, og hvor den bedste idé altid vinder – også over chefens. På den måde understøtter vi vores medarbejdere i at udfolde deres interesser og frigive deres fulde potentiale.

Ansøgning
Lyder ovenstående som noget for dig, så send os en motiveret ansøgning via linket i stillingsannoncen. Vedhæft dit CV, eksamensbeviser og andre relevante papirer. Vi afholder løbende samtaler og anbefaler dig derfor at sende din ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. juli 2021.

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Betina Bräuner Sørensen på [email protected] eller +45 5374 7052 og Annika Olsen på [email protected] eller + 45 5077 0978. Betina kan træffes i uge 25-27 og Annika i uge 28-30.

Du kan læse mere om KPMG Acor Tax på www.kpmgacor.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus V
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We believe in rewarding and recognizing individua..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Frederiksgade i Aarhus I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med é..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0