Distriksleder med fokus på kvalitet og trivsel søges til Hjemme- og Sygeplejen i Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund



Distriktsleder med fokus på kvalitet og trivsel søges til Hjemme- og Sygeplejen i Albertslund
Da vores ene distriktsleder skal være områdeleder i hjemme- og sygeplejen, søger vi en ny kollega til vores dynamiske lederteam. Er du sygeplejerske og kæres du om det nære? Brænder du for at gøre en forskel som leder gennem dit fokus på kvalitet, sammenhæng og trivsel i en alsidig hverdag? Så er det måske dig vi søger.

Hjemmeplejen i Albertslund Kommune er en spændende arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø bestående af primært sygeplejersker, SSA, SSH, studerende, elever. Vi er samlet på én adresse, som emmer af liv, når medarbejderne møder ind til de faste daglige møder. Vi lægger vægt på, at der arbejdes på tværs af fagligheder med fokus på helhedspleje og med afsæt i den rehabiliterende tankegang. Vores medarbejdere er meget dedikerede og fokuserede på, at levere den bedste pleje til en bred gruppe af borgere i et multikulturelt miljø. Vi arbejder kontinuerligt for at sikre et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til kollegial hjælp og sparring med mulighed for egen faglig udvikling. Det betyder, at vi har mange medarbejdere med mere end fem års anciennitet og tilfredse elever, der efter endt uddannelse vælger at arbejde hos os.

Som distriktsleder bliver du personaleleder for et hold engagerede medarbejdere i dagvagt og ledelse af vores sygeplejeklinik. Her får du ansvar for den daglige drift og ledelse af flere faggrupper i et distrikt med fokus på sparring og løsninger til gode sammenhængende borgerforløb. Arbejdstiden er fleksibel dog med en forventning om, at du deltager i medarbejdernes daglige sparringsmøder morgen og middag, og at du står til rådighed i sjældne nødstilfælde.

Hjemme – og Sygeplejen - en arbejdsplads i udvikling
Hjemmeplejen består af fire distrikter, der hver ledes af en distriktleder, og for at sikre en synlig og nærværende ledelse, har vi netop udvidet med endnu en distriktsleder til aften og nattevagterne. Du bliver således en del af et lederteam på seks der engageret arbejder på at imødekomme borgernes oplevelse af et sammenhængende borgerforløb. Du vil have ansvar for ledelsesopgaver, som vedrører hele Hjemme- og sygeplejen, og i øjeblikket er der mange spændende opgaver på tegnebrættet, såsom kompetenceudvikling af de forskellige faggrupper, fokus på arbejdsmiljø samt optimering af dokumentationspraksis og implementering af besøgspakker.

Vi er en arbejdsplads i vækst, hvor udvikling og forandring er en konstant del af vores ledelsesrum. Vi tilbyder derfor en arbejdsplads med mulighed for at vokse gennem spændende udfordringer, hvor mulighed for sparring med ledelseskollegaer er tæt på. Vi deler vores succeser med hinanden, og støtter hinanden når der er udfordringer. Vi har en positiv tilgang til vores opgaver, og humor er en naturlig del af hverdagen. Vi ser frem til byde en ny ledelseskollega velkommen, og glæder os til at hjælpe og støtte dig, så du kommer godt fra start. I Albertslund kommune er der højt til loftet og kort afstand til det politiske niveau.

Er du vores ny lederkollega?
Det er helt centralt, at du har gode samarbejdsevner og kan indgå i et tæt, åbent og tillidsfuldt samspil med dine ledelseskolleger. Vi forventer, at du kan initiere samarbejder på tværs af fagligheder bl.a. med borgere, pårørende, visitation, Rehabiliteringsafdeling og mange flere. Vi er et lederteam der har forskelligartede kompetencer, så sammen kan vi det meste.

Faglig og personlig profil
• Uddannet sygeplejerske
• Kendskab til arbejdet i en hjemme- og sygepleje, gerne på lederniveau.
• Relevant og dokumenteret ledelseserfaring og gerne lederuddannelse på diplomniveau.
• Sund økonomisk forståelse
• Dokumenteret erfaring med samarbejde på tværs af fagligheder på sundhedsområdet.
• Evner at tage ansvar og bidrage til løsningen af fælles opgaver på tværs af organisationen
• Tillidsskabende, nysgerrig og lyttende leder med gennemslagskraft
• Stærke pædagogiske evner til at motivere og anerkende medarbejderne
• Kan se værdien af tværorganisatorisk samarbejde og tydelig kommunikation
• Trives i en varierende hverdag, hvor hver dag er forskellig
Praktiske oplysninger
Der er ansøgningsfrist mandag d. 31. januar 2022. Samtaler afholdes løbende. Forventet ansættelse d. 1. februar 2022 eller snarest derefter.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte distriktsleder Tenna Lund på tlf. 23654461
Du er ligeledes velkommen til at kontakte områdeleder for Hjemme- og sygeplejen Mona Funch på tlf. 29632763

Der vil blive indhentet straffeattest før ansættelse.

Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme mangfoldighed og ligestilling.

Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5ee29644)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Albertslund
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hvidovre

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1