Albertslund Kommune søger en forløbskoordinator til Visitationsteamet.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vi søger en forløbskoordinator i Albertslund Kommune, der evner at omsætte borgerens egne mål til praktisk handling. Det gør du ved at se borgernes og omgivelsernes ressourcer som drivkræfter i hverdagsrehabilitering og derved kommer borgerens stemme og egne forslag til løsninger i spil. Det skaber merværdi for borgeren og for fællesskabet.

Som forløbskoordinator foretager du vurderinger af borgere der søger om hjemmehjælp ift. personlig og praktisk hjælp. Det kan være f.eks. være rengøringsvurderinger. Den undersøgende indsats er for at klarlægge, om borgeren er berettiget til §83. Visitationen træffer på baggrund af din vurdering en afgørelse efter endt indsats. Du indgår aktivt i forløbene, enten i direkte samarbejde med borgeren og/eller i samarbejde med fagpersonen i hjemmet. Du er aktivt medvirkende til at udarbejde en plan for rehabiliteringsforløbet, sikre at forløbet følges op af borgeren og medarbejderen i hjemmet og evaluere forløbet, når dette afsluttes.

Som forløbskoordinatorer skal du også være med til at understøtte medarbejdere, så de arbejder i samme retning, så borgerne ikke oplever forskellige tilgange til rehabiliteringsforløbene. Du evner at have en koordinerende rolle med respekt og forståelse for, at forskellighed er en styrke i borgerens forløb, og du er løsningsorienteret med fokus på medinddragelse af borger, pårørende og samarbejdspartnere ude hos borgeren.
Derudover skal du være med til at yder supervision i forbindelse med arbejdsstillinger, forflytningsteknikker og opgaveløsning i borgernes hjem, så medarbejderne skaber en større bevidsthed omkring deres arbejdsmiljø, samt styrke de rehabiliterende indsatser hos borgeren.

Forløbskoordinatorerne er organiseret under Myndighedsteamet og arbejder tæt med områdets visitatorer og hjælpemiddelterapeuter. Forløbskoordinatorernes arbejde er tværfagligt i Albertslund Kommune, og der samarbejdes både med andre afdelinger samt de private leverandører på serviceområdet. Pt. er er ansat 2 forløbskoordinatorer, den ene har tæt samarbejde med hjælpemiddelsterapeuter, og den anden er tilknyttet visitationen. Området er under udvikling og skal styrkes.

Vores forventninger til dig:
  • Du er uddannet ergo- eller fysioterapeut
  • Du har erfaring med at koordinere tværfaglige rehabiliteringsforløb i hjemmeplejen og hos private leverandører
  • Du har erfaring med arbejdsstillinger og forflytningsteknikker og har erfaring med at igangsætte hjemme- og selvtrænings øvelser
  • Du arbejder systematisk og er en stærk formidler både mundtlig og skriftlig formidling, og udviser pædagogisk forståelse
  • Du har en fleksibel tilgang til dit arbejde, samt har et godt humør og bidrager gerne til kollegialt samarbejde
  • Du kan være med til at omsætte Albertslund kommunes visioner for den fremtidige rehabiliterende indsats for vores hjemmeboende borgere


Vi kan til gengæld tilbyde:
  • En sund arbejdsplads med et godt tværfagligt samarbejde med høj faglighed.
  • Et job der prioriterer tæt samarbejde med borgerne og øvrigt samarbejdspartnere på området.
  • Et dynamisk og udforende job, der byder på selvstændighed med mulighed for at udvikle funktionen og præge og tilrettelægge egen arbejdsdag.
  • En arbejdsplads med plads til kulturen samt det gode humør.

Ved interesse er du velkommen til, at kontakte os for eventuel uddybning af stillingen. Teamleder af Visitationen Inger Marie Kolind, træffes på 21537582

Der er ansøgningsfrist den 16.06.2022. Samtaler afholdes den 22.06.2022
Løn- og ansættelsesforhold: I henhold til gældende overenskomst. Lønindplacering sker efter forhandling mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
Der er en fast stilling og timeantallet er mellem 32-37 timer, og du vil være en del af visitationsteamet, hvor vi er 6 visitatorer, 1 social visitator, en teamleder og vi er fysisk placeret på Albertslund Rådhus, Nordmarks Alle 1, 2620 Albertslund.

Det er en del af vores ansættelsespolitik, at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.
Det er en forudsætning for din ansættelse i Albertslund Kommune, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse.
Albertslund Kommune har røgfri arbejdstid.

Send ansøgningen online:

Albertslund kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du opfordres til at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis, autorisation, ID samt relevante bilag online.
Ansøgningsfrist: D. 16.06.2022

Antal ledige stillinger: 1

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Albertslund
  • Torsdag den 16. juni 2022

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve - genopslag

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en lokal skole, hvor vi vægter nære relationer? Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Vores elevgruppe kan noget helt særligt og på Arenaskolen er alle voksne vigtige voksne.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 3
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 4
4. september 2024 3