Områdeleder søges til opbygning af et stærkt samarbejdende og godt fungerende ledelsesteam til hjemmeplejen i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Kan du lede både ledere og sygeplejersker? Og vil du arbejde i en hjemmepleje, som er under stor forandring med et udtalt ønske om at styrke sammenhængskraften, dyrke ledelsesværdi­er­ne i fællesskabet og udvikle nye og bedre rammer for opgaveløsningen til gavn for borgerne? Så læs med her:

Vi mangler DIG, der tænker, at god ledelse er fundamentet for arbejdet på en velfungerende arbejdsplads. Du har selv en mangeårig ledelseserfaring og oplevelser med Do´s and Dont´s i ledelse. Og du ved, hvad der skal til for at etablere et tillidsfuldt rum imellem dig og de 2 gruppeledere, der refererer til dig, så I sammen kan etablere et stærkt fællesskab, en tryg ramme for udvikling af praksis, nedbrydning af siloer og vanetænkning samt for opbygning af et fagligt og kollegialt fællesskab, som tiltrækker og fastholder de bedste.

Om arbejdspladsen:

I Ældre & Omsorg i Brøndby Kommune er forandringerne mange, og flere nye ansigter er kommet til. Ledelsesværdierne er nedfældet, og det samme er en stærk vision for den fremtidige udvikling af området. Det betyder bl.a. et endnu tættere samarbejde med f. eks. medarbejderne fra Visitationen og et generelt øget fokus på det tværgående samspil med alle øvrige enheder under Ældre & Omsorg. Definitionen på kerneopgaven er gen­nem­arbejdet og stærkt forankret i alles bevidsthed:

”Vi lykkes, når borgeren og vi sammen skaber de bedst mulige betingelser for at kunne leve et selvstændigt liv, med relationer”

Om Hjemmeplejen:

De 3 matrikler i hhv. Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand er hjemsted og udgangspunkt for de 3 enheder, som Hjemmeplejen ud­gø­res af. De består hver især af én områdeleder, der varetager ledelsen af såvel 2 gruppeledere og de på matrik­len tilhørende selvvisiterende sygeplejersker og ergoterapeuter (§83a). Fagligheden er høj, og der investeres bredt i kompetenceudvikling, og alle sygeplejersker tilbydes f. eks. specialuddannelsen i borgernær sygepleje.

Der er tilknyttet en demenskonsulent på alle 3 matrikler, og ambitionerne for at løfte kompetencerne for også hjæl­perne og assistenterne er tilstede, så delegeringen i endnu højere grad kan understøttes.

Nytiltrådt leder af hjemmeplejen:

Kulturen, samspillet om op­ga­ve­løsningen og tilliden i fællesskabet er omdrejningspunktet for de ændringer og justeringer, som den nytil­tråd­te hjemmeplejeleder Erik Jensen har sat organisationen i udsigt. Du skal derfor, som fundament for en an­søg­ning til stillingen som områdeleder, kunne relatere til ledelsesværdierne som Brøndby Kommune har sat kur­sen mod. Du finder ledelsesværdierne her:

Om dig:

Du brænder for ledelse og har hjemmeplejen i blodet. Du ved, hvordan rammerne, kulturen, dynamikken og sam­spil­let, faggrupperne imellem alle er afgørende elementer for at skabe trivsel i en travl og omskiftelig hverdag. Ydermere har du en klar vision for, hvordan et mindre ledelseskollektiv med dig ved roret kan udfolde hinan­dens potentiale og give liv til ledelsesværdierne, som kommunen prioriterer at udleve.

I dit DNA har du en klar forståelse for vigtigheden af rehabiliteringsindsatsen og en stålfast tillid som bund under dit møde med både medarbejdere og ledere. Du har pondus og gennemslags­kraft, når forandringer i kultur og adfærd skal implementeres, men du har også en veludviklet evne til at inddra­ge, opdyrke og anvende energien fra medarbejderne og aktivere lysten til at engagere sig selv og hinanden i de ændringer, som kræves når noget skal laves om.

Du rækker ud til samarbejde, dialog, udvikling og progressiv tænkning, og du ser en stor værdi i at dyrke både fællesskabet med de øvrige 2 områdeledere, dine egne gruppeledere på matriklen i Brøndbyøster samt det store fælles ledelsesteam med jer alle 10 omkring bordet.

Vi tilbyder:

  • en attraktiv stilling i en organisation med fælles ambitioner for den fremtidige udvikling
  • en mulighed for at medvirke til opbygningen af en stærk ledelseskultur i hjemmeplejen under Ældre & Om­sorg
  • gode rammer for sparring og udvikling; også af dig som leder
  • mulighed for at præge udviklingen organisatorisk, sundhedsfagligt og ledelsesmæssigt i en progressiv og forandrings parat kommune

Du har:

  • en sundhedsfaglig baggrund gerne suppleret med en lederuddannelse
  • erfaring med ledelse, økonomi, drift og indsigt i hjemmeplejen
  • en naturlig autoritet som leder og lysten til at skabe forandring, udvikling og kvalitet på ældreområdet

Er du nysgerrig og har du spørgsmål til stillingen, som du ønsker besvaret inden en evt. ansøgning, bedes du kon­tak­te rekrutteringskonsulent Anders Krauch på telefon 21 96 80 60. Vi afholder 1. og 2. samtalerunde hhv. d. 20. og 23. juni 2022.

Stillingen ønskes besat snarest belejligt.

Du kan søge stillingen her.

Imellem de 2 samtalerunder udarbejdes en personanalyse, og du kan til sidste samtalerunde forvente en case.

Vi glæder os meget til at høre fra dig – og til at modtage din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og ansøgers kvalifikationer.

Ansøgningsfrist:

16-06-2022

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brøndby
  • Torsdag den 16. juni 2022

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve - genopslag

    Fri kontakt
    Vil du være en del af en lokal skole, hvor vi vægter nære relationer? Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Vores elevgruppe kan noget helt særligt og på Arenaskolen er alle voksne vigtige voksne.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 6
30. september 2024 7
29. september 2024 7
28. september 2024 7
27. september 2024 7
26. september 2024 5
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 2