Chef til Forsvarsministeriets Center for Arbejdsmiljø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du stærke lederegenskaber og kan du stå i spidsen for 20 fagligt ambitiøse medarbejdere, der alle brænder for at undervise og rådgive omkring arbejdsmiljø?

Så er du måske vores nye Chef for Forsvarsministeriets Center for Arbejdsmiljø i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Om os

Forsvarsministeriets Center for Arbejdsmiljø yder arbejdsmiljørådgivning til hele Forsvarsministeriets koncern. Centret er godkendt af Arbejdstilsynet som autoriseret arbejdsmiljørådgiver, og udbyder den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse samt et bredt spekter af supplerende arbejdsmiljøuddannelser. Endvidere varetager centret funktionen som ledende rådgiver for Organisationen for Personlig Rådgivning og Kollegastøtte, der gennem mere end 100 frivillige og lokalt udpegede rådgivere yder anonym rådgivning om eksempelvis konflikter, mobning og stress.

Et af centrets vigtigste opgaver er at understøtte Forsvarsministeriets koncernfælles arbejdsmiljøstrategi, herunder de udpegede indsatsområder inden for indeklima, arbejdsulykker, muskel- og skeletbesvær samt det psykiske arbejdsmiljø.

Forsvarsministeriets Center for Arbejdsmiljø indgår organisatorisk som en af fire afdelinger i Forretningsdivisionen. De øvrige afdelinger er Overenskomstafdelingen, Afdelingen for Arbejdsskade, Erstatning og Fravær samt Juridisk Afdeling.

Om stillingen

Som chef for Forsvarsministeriets Center for Arbejdsmiljø vil du være ansvarlig for:
- At rådgive forsvarets chefer om arbejdsmiljø.
- At udøve daglig ledelse af afdelingen.
- At udvikle afdelingen i henhold til Forsvarsministeriets Personalestyrelses strategi og ambition.
- At afdelingen følger med den øvrige samfundsudvikling, så afdelingen også er attraktiv for potentielle medarbejdere i fremtiden.
- At bidrage til fælles retningslinjer på arbejdsmiljøområdet under Forsvarsministeriets koncern.
- At omsætte Forsvarsministeriets koncernfælles arbejdsmiljøstrategi til konkrete forebyggende indsatser.
- At deltage i relevante udvalg, herunder Forsvarsministeriets Koncernfælles Arbejdsmiljøudvalg.
- At sikre, at centret lever op til Arbejdstilsynets krav som autoriseret arbejdsmiljørådgiver samt udbyder af den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse.

Du vil i det daglige referere til chefen for Forretningsdivisionen og indgå i divisionens samlede
chefgruppe, der løbende inspirerer og udfordrer hinanden.

Om dig

Du har en samfundsvidenskabelig, naturvidenskabelig eller teknisk kandidatgrad og har flere års erfaring med ledelse, hvor du har vist dine stærke lederegenskaber.

Du har stor faglig kompetence inden for arbejdsmiljø og er fremsynet og imødekommende i forhold til, hvordan arbejdsmiljø kan understøtte Forsvarsministeriets Personalestyrelses strategi og ambition, herunder hvordan samskabelse med dine kolleger kan bidrage til at skabe gode og smidige løsninger for vores kunder.

Du har blik for såvel detaljen i de almindelige driftsopgaver som for helheden, og du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af hele Forsvarsministeriet såvel som Forsvarsministeriets Personalestyrelses strategier.

Som person er du initiativrig og motiverende. Du trives med høj kompleksitet og mangeartede opgaver, og du har en sikker situationsfornemmelse og dømmekraft. Du skaber relationer og kommunikerer direkte og præcist.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1 og ansættelsen sker som udgangspunkt på åremålsvilkår. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din ansættelsesperiode. Du er desuden forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte chefen for Forretningsdivisionen, Jeppe Søndergaard Pedersen på telefon 6187 1990. Hvis du har spørgsmål til ansøgning, løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Wassmann på telefon 3266 5111 eller [email protected].

Ansøgningsfristen er d. 7. august. Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Onsdag den 07. august 2019

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 12
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16