Gruppeleder, Servicesalg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du vindertypen, der brænder for ledelse, salg og kvalitet? Så er du måske vores nye leder af gruppen Service Sales.

Vi søger en leder til gruppen ’Service Sales’, der skal være med til at styre vores tilbud frem til kunden og sikre, at der er styr på alle henvendelser fra både kunder, leverandører og vores Headquarter i Tyskland. Mød din kommende manager: https://youtu.be/mzA2chfeglA

Gruppen består af en god håndfuld medarbejdere, som allerede kender opgaverne godt og arbejder godt sammen. Stillingen vil både indebære ledelse af gruppen samt deltagelse i udførsel af tilbud samt sikre at alle de aktiviteter vi har startet bliver ført sikkert i mål.

Vi beskæftiger os med både store og små tilbud indenfor aftersales til vores forretning i Mobility ligesom der arbejdes med større EU-udbud. Forretningen omhandler alle vores produkter i Mobility og omfatter reservedelssalg og materiel til tog og infrastruktur.

Ansvarsområder

  • Ledelse af en gruppe på seks medarbejdere i vækst
  • Planlægge og gennemføre salgsaktiviteter
  • Styring af både store og små tilbud
  • Agere Siemens ambassadør og opbygge samt videreudvikle eksisterende kunderelationer
  • Udvide og udvikle kundeporteføljen


Kvalifikationer

  • Din primære kvalifikation er ”drive”, overblik og troværdighed
  • Du kan være både erfaren eller forholdsvis uprøvet leder – erfaring fra f.eks. projektledelse vil dog være en fordel.
  • Du har et kommercielt mindset, gode kommunikationsevner samt evner at skabe gode relationer og kan navigere i blandt mange forskellige stakeholders
  • Du må meget gerne kende til de grundlæggende områder indenfor jernbanen, men kan også have teknisk erfaring fra nogle helt andre områder.
  • Du formulerer dig godt skriftligt på både dansk og engelsk – og taler evt. tysk.
  • Du er proaktiv, fuld af energi og gå på mod kombineret med gode strategiske egenskaber og trives med mange bolde i luften
  • Du bidrager til det sociale sammenhold i teamet med dit gode humør og positive sind


Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte.

Hvad tilbyder vi?

Siemens tilbyder en stilling i et område under kraftig vækst med god mulighed for at gøre karriere. Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer samt mulighed for løbende kompetenceudvikling. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål. Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi har desuden favorable pensionsforhold med helbredssikring for dig og din familie, og vi arbejder med worklife balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.

Siemens Mobility

Vi er en separat ledet virksomhed ejet af Siemens. Vi er aktive inden for transportsektoren og beskæftiger os blandt andet med rullende materiel og løsninger til jernbaner - fra højhastighedstog over regionaltog og lokomotiver til S-tog, sporvogne og metrosystemer, strømforsyningsanlæg og baneelektrificering til elektriske tog samt sikkerhedstekniske løsninger til jernbaner. Vi tilbyder også innovative og bæredygtige løsninger til byers infrastruktur. Løsningerne omfatter teknologi til transport, bygninger og sikkerhed, energidistribution og Smart Grid applikationer.

Vi stræber kontinuerligt efter at styrke vores markedsposition, og vi søger derfor de dygtigste medarbejdere, der er ivrige efter at blive en del af en dynamisk, international organisation, der tilbyder unikke muligheder til sine medarbejdere. Læs mere på www.Siemens.dk/mobility og mød dine og mød dine kommende kollegaer https://www.youtube.com/watch?v=Negq4F6mc3g.

Er du interesseret?

Så ser vi frem til at modtage dit CV og ansøgning i ét samlet dokument. Vi afholder løbende interviews, så send gerne din ansøgning snarest. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jesper Nilson på telefon +45 2122-3662.

Job ID: 118333

Organization: Mobility

Company: Siemens Mobility A/S

Experience Level: Experienced Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 12
19. september 2024 11
18. september 2024 11
17. september 2024 11
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 12
10. september 2024 11
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 9
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 11
30. august 2024 13
29. august 2024 13
28. august 2024 13
27. august 2024 13
26. august 2024 14
25. august 2024 14
24. august 2024 15
23. august 2024 15
22. august 2024 14
21. august 2024 16