Sundhedsplejeleder til område Vest - 8220

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Kan du gå forrest som rollemodel i ledelsen af tværfagligt samarbejde med fokus på det sundhedsfremmende og forebyggende men også med et stærkt blik på de sårbare familier? Vi tilbyder en unik mulighed for at være med til at videreudvikle Sundhedsplejen i Aarhus.

Om jobbet:
Børn og Unge søger en samarbejdende og visionær sundhedsplejeleder. Som sundhedsplejeleder i Vest får du ansvaret for sundhedsplejen i et område, der er kendetegnet ved stor socioøkonomisk diversitet og familier med forskellig kulturel baggrund.

Du er ansvarlig for at opstille klare mål og rammer for dit områdes bidrag til kommunens sundhedsfremme og forebyggelse. I din ledelse sikrer du tydelig prioritering af ressourcer og kompetencer i dialog med din chef, dine lederkolleger og medarbejdere. Du har tillid til dine medarbejdere, og du bidrager til, at der skabes synergi og fortsat samspil på tværs af områderne i Børn og Unge.

Din profil:
Dit engagement smitter.
Du udvikler et fortsat højt fagligt niveau med faglig stolthed for alle medarbejdere, ligesom du motiverer dine medarbejdere til at have barnet og familien i centrum.

Du tør tænke nyt. Dine visioner bidrager til, at Sundhedsplejen forbliver på forkant med den nyeste viden.

Du samarbejder. Det motiverer dig at lede og samarbejde internt i Sundhedsplejen, på tværs af Børn og Unge og på det strategiske niveau med kommunale og regionale aktører.

Derudover har du en sundhedsfaglig baggrund og gerne erfaring med ledelse og tværfagligt samarbejde.

Læs mere om jobbet: bujob.dk/190520

Derfor skal du vælge os:
I Sundhedsplejen er vi optaget af udviklingen af den tidlige, forebyggende indsats samtidig med, at vi har en helhedsorienteret tilgang til det enkelte barn og familien i et 0-18 års perspektiv. Du bliver del af et velfungerende lederteam og en organisation i bevægelse, der stræber efter at arbejde som et stærkt læringsfællesskab.
Løn og ansættelsesvilkår:Der er tale om en fast stilling på fuld tid. Lønnen aftales endeligt ud fra gældende overenskomst og dine kompetencer i relation til stillingen. Vi håber, at du kan tiltræde den 1. september 2020.

Ansøgning:
Ansøgning og bilag skal fremsendes elektronisk og være Børn og Unge i hænde senest den 7. juni 2020. Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Første samtalerunde afholdes mandag den 15. juni i eftermiddagstimerne. Der medvirker HR konsulent ved ansættelsen, og der vil blive brugt mentale færdighedstest og personlighedstest i forbindelse med rekrutteringsprocessen.
Test, testinterview og referencer vil foregå den 17. og 18. juni.
Anden samtalerunde afholdes tirsdag den 23. juni i dagtimerne.
Hvis du vil vide mere:
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef May-Britt Kullberg på tlf. 29208325. Du er også meget velkommen til at kontakte HR konsulent Elsebeth Nielsen på tlf. 4185 7432 eller e-mail: [email protected] for en fortrolig og uforpligtende drøftelse om dine kvalifikationer og kompetencer i relation til kravene i stillingen.
Om os:
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brabrand
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1