Centerleder - Erhverv og Beskæftigelse, Syddjurs Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ebeltoft

Sygedagpenge, Jobafklaringsforløb og Ressourceforløb

Vil du med på et hold af engagerede ledere, der sammen med chefen for Erhverv og Beskæftigelse sætter kursen for Syddjurs Kommunes arbejde med at bringe ledige borgere ind på arbejdsmarkedet og samtidig arbejder med at skabe nye arbejdspladser og jobåbninger i dialog med virksomheder, så har vi en ledig lederstol i afdelingen for Job og Fastholdelse.
Så hvis du:
  • har erfaring fra kommunale beskæftigelsesindsatser
  • er en stærk leder med tydelige holdninger og med lyst til driftsopgaven
  • har erfaring med driftsledelse og personaleledelse
  • har fokus på et godt arbejdsmiljø og høj trivsel
  • kan lede en strategi og drive indsats- og handleplaner igennem sammen med lederkolleger og chefen for området

- så har vi en spændende stilling til dig.
Som centerleder i Erhverv og Beskæftigelse får du muligheden for at lede på en stor bane og i en kultur, hvor vi er optaget af at spille hinanden gode, så vi som ledere og medarbejdere sammen udgør et stærkt hold. Vi vil sammen skabe fremtidens beskæftigelsesindsats, hvor mennesker kommer hurtigst muligt tilbage i job med en oplevelse af, at de bliver set, hørt og forstået, samtidig med at de mærker en venlig hånd i ryggen.

Stillingen som centerleder er placeret i afdelingen Job og Fastholdelse, som er en del af erhvervs- og beskæftigelsesområdet i Syddjurs Kommune.
Beskæftigelsesområdet er i gang med en omlægning af indsatserne for borgerne med det formål at bringe en større andel i job og/eller uddannelse. Byrådet har netop vedtaget en ny erhvervs- og beskæftigelsespolitik og handlingsplan og fastlagt målsætningerne for 2020 og de kommende år.
Job og Fastholdelse er nået et stykke vej i implementeringsfasen, og der ligger allerede en plan for det videre arbejde med faglighed, indsats og organisationsudvikling.

Lederteamet
Syddjurs Kommune har et ledelses- og medarbejdergrundlag, som vi arbejder ind under. Aktuelt gennemgår ledelsesteamet i Erhverv og Beskæftigelse et spændende og ambitiøst lederudviklingsforløb, som du som ny centerleder vil blive en del af.
Forløbet inkluderer såvel individuel sparring, styrkelse af det personlige lederskab samt lederteamudvikling. Formålet er at styrke den fælles ledelseskraft, så lederteamet bliver et stærkt team, der gensidigt supplerer og komplementerer hinanden i den strategiske og daglige ledelse i Erhverv og Beskæftigelse. Målet er derfor også at styrke ledelsen af afdelingernes faglighed og resultatfokus for de mennesker og virksomheder, vi samarbejder med hver dag.
2020 Indsats- og udviklingsplanen for afdelingen er evidensbaseret og står på følgende principper:

Afdelingen
Job og Fastholdelse består af myndighedsområderne sygedagpengeopfølgning, jobafklaringsforløb og ressourceforløb samt personlig assistance og hjælpemidler, der går på tværs af hele området. Afdelingen består af 25 medarbejdere fordelt på rådgivere, jobkonsulenter, en faglig leder og to faglige koordinatorer.

Du vil overtage en afdeling, som er organiseret i tværfaglige teams bestående af rådgivere og jobkonsulenter. Der er i alt fire teams med fem-seks medarbejdere i hvert team. Teamudvikling og fælles performance er et vigtigt udviklingsprojekt sammen med den faglige udvikling, som er højeste prioritet i afdelingens indsats- og udviklingsplan.
Du kan forvente en høj grad af samarbejde og faglig sparring med de andre ledere på området for Erhverv og Beskæftigelse, og du vil blive understøttet af en god ledelsesinformation fra vores stab, økonomikonsulent og digitaliseringsafdeling. Vi udvikler kontinuerligt vores metoder og indsatser til gavn for borgerne, og lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø.

Som centerleder vil dine primære opgaver først og fremmest være at sikre den daglige drift og den faglige retning og kvalitet i samspil med den faglige leder og de to koordinatorer. Vi forventer, at du fortsætter arbejdet med at nå målene for afdelingens indsats- og udviklingsplan for 2020.

Hovedansvaret i stillingen er:
  • at sikre gennemførelsen af den lovpligtige indsats kombineret med kommunens politiske strategier og resultatkrav over for personer på sygedagpenge, jobafklaringsforløb og ressourceforløb
  • at understøtte medarbejdernes trivsel, motivation, opgaveløsning og resultater samt udvikling – både fagligt og personligt
  • at skabe klarhed over opgaveløsningen, tilrettelæggelse og optimering af arbejdsgange samt implementering af lovændringer
  • at sikre budgetoverholdelse på personale- og forsørgelsesbudget
  • at bidrage konstruktivt og kritisk ind i lederteamets udvikling og resultatskabelse


Opgavebeskrivelse i eksempler
  • Daglig personaleledelse samt medarbejder- og teamudvikling, herunder MUS og GRUS.
  • Gennemføre personalemøder, hvor der sættes retning, skabes klarhed over roller/ansvar, målsætninger, og hvor fællesskab og fælles ansvar styrkes.
  • Ledelse og prioritering på indsats- og udviklingsplanen.
  • Resultatopfølgning og budgetopfølgning samt udarbejde oplæg til budgetlægningen.
  • Sikring af ledelsestilsyn i samarbejde med faglig leder og opfølgning med handling og tilpasning.
  • Deltage aktivt i ledelsesteamets udvikling af strategi og handlinger for det samlede erhvervs- og beskæftigelsesområde.
  • MED-udvalg og TRIO møder.

Vi vægter højt, at du:
  • har den uddannelsesmæssige og/eller de erhvervsmæssige forudsætninger for jobbet
  • har erfaring med myndighedsarbejde og et mindset, der matcher de gældende reformer på beskæftigelsesområdet
  • kan omsætte vedtagne kommunale mål og indsatsområder til handling og sikre fælles retning i implementeringen af disse
  • kan understøtte organisatoriske forandringer og administrative processer ved en engageret, fleksibel og resultatorienteret tilgang
  • kan styrke den tværfaglige indsats og delegere opgaver efter medarbejdernes kompetencer
  • har en anerkendende, åben, motiverende og involverende ledelsesstil og at du er empatisk og tillidsfuld og har evnen til at være nærværende i en travl hverdag
  • vægter det ledelsesmæssige fællesskab
  • kan sikre, at området ser sig selv som en del af en samlet beskæftigelsesindsats
  • kan dyrke og udvikle de nødvendige eksterne partnerskaber og samarbejdsaftaler
  • arbejder struktureret med anvendelse af den ledelsesinformation, der bliver stillet til rådighed
  • kan sikre god kommunikation til borgere og at du er en dygtig formidler i både skrift og tale

Om Erhverv og Beskæftigelse:
Erhverv og Beskæftigelse omfatter fire myndighedsområder indenfor beskæftigelse samt virksomhedssamarbejdet, erhvervsservice og -udvikling, uddannelsesvejledning, STU, ydelsesudbetaling, administration og stab og der er samlet omkring 180 ansatte.
Centerlederen for Job og Fastholdelse refererer til chefen for Erhverv og Beskæftigelse, Mette Vestergaard Byskov og indgår samtidig i lederteamet på i alt otte ledere.

Du kan læse mere om:
  • Vores beskæftigelsesplan – klik her
  • Ledelses- og medarbejdergrundlag i Syddjurs Kommune – klik her
  • Organisationsdiagram for Erhverv og Beskæftigelse – klik her

Praktiske oplysninger
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Få flere oplysninger hos Chef for Erhverv og Beskæftigelse Mette Vestergaard Byskov, mobil 20 47 85 41.

Send din ansøgning, CV og bilag via knappen "Send ansøgning", senest søndag den 15. marts 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtale forventes afholdt efter følgende plan:
  1. samtale onsdag den 18. marts 2020
  2. samtale fredag den 20. marts 2020

Stillingen er på fuld tid og med ansættelse snarest muligt.
Du skal være indstillet på at gennemgå en personprofiltest mellem de to samtaler.

"Syddjurs Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.".

Du kan søge jobbet ved at klikke på "Send ansøgning". Vedhæft din ansøgning og dit CV. (De vedhæftede filer skal gerne være i pdf- eller word-format).

TIPS: Syddjurs Kommune anvender digital rekruttering, se ledige stillinger på Syddjurs. dk / job.

Syddjurs Kommune har omkring 43.000 indbyggere, fem hovedbyer og et stort opland med mange landsbyer. Vi er en kommune i udvikling og hvert år vælger mange familier at flytte hertil. Vores styrker er de aktive borgere, de mange bysamfund, en enestående natur og nærheden til storbyen Aarhus. Vi er en aktiv del af udviklingen i den midtjyske region, herunder Business Region Aarhus, som er et fællesskab mellem de 12 østjyske kommuner. Tilsammen en million østjyder, en halv million arbejdspladser og landets største vækstområde uden for hovedstadsområdet.

Syddjurs Kommune er den største arbejdsplads med cirka 3.200 engagerede medarbejdere. Gennem dialog med virksomheder, brugere og borgere sikres et fælles ansvar for kommunens udvikling. Vores Ledelses- og medarbejdergrundlag tager afsæt i kommunens vision "Vi gør det – sammen" og i kommunens værdier; åbenhed, udvikling, respekt og kvalitet - som vi efterlever i hverdagen internt og i mødet med borgere og samarbejdspartnere.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=089e3b32)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ebeltoft.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ebeltoft
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ebeltoft

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ebeltoft over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ebeltoft over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0