Kontorchef til Pipeline og Portefølje - 2000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du en kompetent leder, der kan etablere og formidle overblik over en kompleks portefølje af udviklingsprojekter og –programmer? Så er du måske den nye kontorchef til pipeline- og porteføljestyringskontoret i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Kontoret Pipeline og Portefølje er en del af styrelsens fagdirektørområde Strategi og Styring. Som kontorchef skal du sikre, at kontoret tilvejebringer overblik over alle kommende og igangværende projekter og programmer, levere relevante og målrettede afrapporteringer, samt beslutningsoplæg om porteføljen til relevante ledelsesfora.

Som kontorchef for Pipeline og Portefølje får du endvidere ansvar for på tværs af hele Skatteministeriet og i tæt samarbejde med departementet at videreudvikle og sikre den fortsatte implementering af governance-modellerne for pipeline og porteføljestyring. Endelig har du ansvaret for at sikre afrapportering til Statens It-råd i forhold til relevante dele af porteføljen.

Du kommer til at stå i spidsen for et kontor, som skal:

  • tilvejebringe overblik over den samlede projekt- og programportefølje og rapportere i forhold fremdrift, økonomi og risici mv. til styrelsesdirektioner, departement og koncernledelse
  • bidrage til at kvalificere samt udarbejde grundlag til brug for beslutning i koncernledelsen om igangsættelse af nye projekter og programmer
  • videreudvikle og implementere en smidig og enkelt porteføljestyring, herunder faste standarder for processer, skabeloner og rapportering
  • kvalitetssikre risikovurderinger og statusrapporteringer til Statens It-råd
  • gennemføre økonomisk controlling af alle igangværende projekter.


Kontorets opgaver skal løses i tæt samarbejde med Udviklings- og Forenklingsstyrelsens udviklingsorganisation, de øvrige styrelser i Skatteministeriet og Skatteministeriets departement.

Som kontorchef refererer du til underdirektøren i området for Styring, der bl.a. har ansvaret for styrelsens økonomistyring, HR samt porteføljestyring. Du vil indgå i et ledelsesteam med seks andre kontorchefer i området. Kontoret Pipeline og Portefølje har pt. 11 medarbejdere.

Vi forventer, at du som kontorchef i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen:

  • kan løfte et stort og komplekst tværgående ansvarsområde, som kræver, at du går foran i forhold til at sikre samarbejde på tværs af mange fagligheder og mange niveauer af Skatteministeriets koncern.
  • arbejder systematisk og struktureret med at skabe, formidle og bevare overblikket både i forhold til opgaven, medarbejdere og samarbejdspartnere
  • kommunikerer kort og præcist både mundtligt og skriftligt – også ved korte deadlines
  • med en dialogbaseret og helhedsorienteret tilgang identificerer problemstillinger og udfordringer og arbejder løsningsorienteret og vedholdende for at håndtere disse
  • navigerer i en politisk styret organisation med høj grad af offentlig bevågenhed
  • skaber og vedligeholder stærke relationer – både internt og eksternt
  • kan tiltrække, fastholde og motivere kompetente medarbejdere og sikre, at de leverer resultater i tæt samarbejde med andre dele af organisationen.


Din baggrund
Du har en relevant videregående uddannelse, erfaring, der matcher stillingen som kontorchef i en stor og kompleks styrelse samt ledelseserfaring. Det er vigtigt, at du kan dokumentere stærke samarbejdsevner. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har erfaring fra en organisation med en større portefølje af udviklingsprojekter.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link senest kl.10 den 9. juni 2020.
Yderligere oplysninger omkring stillingen kan fås ved kontakt til underdirektør for styringsområdet Jakob Ejlers på 7238 6324.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på åremål.

Kandidater til stillingen kan forvente at skulle gennemgå en test som led i ansøgningsprocessen, og der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 09. juni 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 22
18. september 2024 20
17. september 2024 21
16. september 2024 19
15. september 2024 19
14. september 2024 19
13. september 2024 18
12. september 2024 18
11. september 2024 15
10. september 2024 15
9. september 2024 15
8. september 2024 14
7. september 2024 15
6. september 2024 15
5. september 2024 13
4. september 2024 13
3. september 2024 12
2. september 2024 10
1. september 2024 8
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 9
27. august 2024 9
26. august 2024 10
25. august 2024 9
24. august 2024 9
23. august 2024 12
22. august 2024 11
21. august 2024 11
20. august 2024 11