Udviklingsorienteret og ambitiøs leder til Landsbyordningen i Ebberup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Hos Assens Kommune søger vi en ny leder til Landsbyordningen Ebberup pr. 1. december 2021, da den nuværende, afholdte leder går på pension efter mange år på posten.

Hvem er vi


Landsbyordningen i Ebberup består af en delvis tosporet folkeskole med 0.-9. klasse og SFO, samt et dagtilbud med vuggestue og børnehave.

Landsbyordningen er helt naturligt et omdrejningspunkt for lokalområdet og ikke mindst for børn og forældre i skoledistriktet. Dejligt beliggende i naturen, nær skov og strand, hvilket der også drages stor nytte af både i dagtilbuddet og på skolen. Samtidig er der tradition for, at der skabes en masse spændende læringstilbud i og ude af huset.

Visionen i landsbyordningen er: ”Vi udfordrer børn og unge, så de trives med at blive så dygtige, de kan”. Der er høje faglige ambitioner og en høj faglig tradition med en stærk tro på, at alle børn skal trives med at blive dygtigere. Der er et stærkt fokus på den røde tråd i børnenes liv – fra vuggestue til- og ind i skolen.

Som leder af landsbyordningen er du bredt funderet, da din ledelse omfatter såvel skole som dagtilbud. Du kommer til at stå i spidsen for et ledelsesteam, som ud over dig består af viceskoleinspektør og en afdelingsleder for SFO, børnehave og vuggestue. I skal arbejde tæt sammen om at løse de pædagogiske, personalemæssige og administrative opgaver.

Det er derfor nødvendigt, at du har stærke kompetencer i personaleledelse, samt administrativ og økonomisk ledelse. Desuden er du velfunderet og har et solidt erfaringsgrundlag inden for faglig pædagogisk ledelse, som gør dig i stand til at fortsætte landsbyordningens gode udvikling.

Du bliver øverste leder for en fagligt velfunderet og stabil personalegruppe, bestående af 40 medarbejdere. Fælles for alle er, at de vil hinanden, og vægter høj faglighed, trivsel og sammenhold.

Du kan se potentiale i at lede en lokal landsbyordning, hvor tværfaglighed og faglighed ikke er modsætninger, men derimod hinandens forudsætninger. Samtidig har du ambitioner på børnenes vegne, og du evner at samle personalet omkring den vigtige opgave, det er at bidrage til børns læring, trivsel og dannelse.

Som leder af Landsbyordningen i Ebberup, vil du indgå i et stærkt netværk af dygtige ledelser på dagtilbuds- og skoleområdet. Du vil få adgang til vejledning og sparring fra forvaltningen i forhold til faglige strategier, økonomi m.m.

Hvem er du


Du er læreruddannet, fagligt velfunderet og har lyst til ledelse af en landsbyordning. Du ved, at et åbent og tillidsfuldt samarbejde med landsbyordningens personale og fællesbestyrelse er en nødvendig forudsætning for børnenes trivsel og udvikling.

Du ser forældrene som en ressource i samarbejdet omkring børnene, og du forstår at inddrage forældrene i den fælles opgave omkring børnene med en professionel tilgang.

Du kan inddrage processer, der har som mål at balancere imellem tradition og fornyelse på en måde, som inddrager landsbyordningens aktører.

Du har gerne en lederuddannelse eller er i gang med en uddannelse på diplomniveau. Hvis ikke – forventer vi, at den påbegyndes.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har økonomisk sans og administrativt flair
  • Ser muligheder i en landsbyordning og vil være medskabende i forhold til at sikre den røde tråd imellem dagtilbud og skole
  • Har lyst og evner til at igangsætte og understøtte pædagogisk udvikling i hele landsbyordningen
  • Er nytænkende og åben over for idéer og tiltag og kan samtidig prioritere i opgaver
  • Arbejder inddragende – både i forhold til ledelsesteamet og medarbejdere – og evner at se den enkeltes potentialer og understøtte disse
  • Er en god kommunikator, som kan inspirere, motivere og skabe både følgeskab og fællesskab
  • Kan kommunikere og ikke mindst omsætte dine visioner og budskaber til realistiske målsætninger, som skaber retning for personale, børn og forældre
  • Behandler dine omgivelser ordentligt og respektfuldt, samtidig med at du er tydelig og ikke er bange for at træffe beslutninger og stå fast ved dem
  • Har en anerkendende tilgang, er nærværende i forhold til børn/elever/forældre/personale, samt har blik for den gode trivsel og det gode arbejdsmiljø
  • Har en uformel omgangsform, et glimt i øjet og humor.

Vi tilbyder dig


  • En kultur, hvor vi vægter fællesskabet og inddragelse af alle, og hvor meninger brydes i en god og udviklende tone
  • En positiv, fleksibel, dedikeret og dygtig medarbejdergruppe med stor stabilitet
  • En velfungerende Landsbyordning med gode traditioner og stor opbakning fra en engageret forældregruppe
  • En aktiv, engageret og positiv fællesbestyrelse, som bakker op om landsbyordningen
  • Et spændende og varierende job med udfordringer og mulighed for udvikling af dig som leder
  • En af kommunens øvrige skoleledere som mentor
  • Og ikke mindst en flok glade og parate børn, som ser frem imod at tage imod dig.

Løn og ansættelsesvilkår


Stillingen er med tiltrædelse den 1. december 2021. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere


Er du blevet nysgerrig og har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Dagtilbud og Skole, Simone de Lemos, på mobil 21 73 08 94 eller formanden for fællesbestyrelsen, Kristina Hansen, på mobil 28 70 47 71.

Vi håber, at du vil aflægge os et besøg, inden du sender din ansøgning. Besøg aftales med viceskoleinspektør, Karen Lise Andersen, på mobil 29 40 27 95.

Du kan også læse mere om Ebberup Landsbyordning på vores hjemmeside: https://www.ebberupskole.dk/.

Ansættelsesproces


Vi skal have din ansøgning elektronisk senest den 27. september 2021.

Første samtale finder sted den 4. oktober 2021.

Som led i rekrutteringsprocessen foretages der mellem første og anden samtale en personprofilanalyse med efterfølgende tilbagemelding af vores HR-afdeling. Tilbagemeldingen gives personligt på Assens Rådhus den 11. oktober 2021.

Anden samtale finder sted den 25. oktober 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 9.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nyborg

    Netop nu søger vi en engageret afdelingsleder, der med afsæt i et nysgerrigt mindset, stort fokus på personaleledelse samt flair for logistik- og ressourcestyring skaber synlige resultater og god .
    • Afdelingsleder
    • Nyborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Fyn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
25. juni 2024 52
24. juni 2024 55
23. juni 2024 53
22. juni 2024 54
21. juni 2024 51
20. juni 2024 51
19. juni 2024 51
18. juni 2024 44
17. juni 2024 46
16. juni 2024 51
15. juni 2024 54
14. juni 2024 54
13. juni 2024 54
12. juni 2024 53
11. juni 2024 53
10. juni 2024 56
9. juni 2024 68
8. juni 2024 66
7. juni 2024 67
6. juni 2024 64
5. juni 2024 71
4. juni 2024 67
3. juni 2024 65
2. juni 2024 65
1. juni 2024 66
31. maj 2024 64
30. maj 2024 61
29. maj 2024 62
28. maj 2024 64
27. maj 2024 62
26. maj 2024 61