Rekrutteringsfirma

[xxxxx] søger direktør til AURA Energi & Teknik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Vil du stå i spidsen for at revitalisere og sætte retning for et alsidigt forretningsområde med et stort udviklingspotentiale? Er du en robust og løsningsorienteret leder, der på baggrund af dine kommercielle egenskaber har skabt dokumenterbare resultater? Så har du nu muligheden for at blive AURA Energis nye direktør inden for Energi & Teknik.

Nøgleposition i ambitiøs og sund virksomhed i rivende udvikling
Som direktør for Energi & Teknik, og med reference til koncernens administrerende direktør, får du en nøgleposition i en ambitiøs og kvalitetsbevidst vækstvirksomhed. Du får det overordnede ansvar for Energi & Teknik, som udgøres af fire afdelinger: El-handel, El-installation, Entreprise og Rådgivning. I rollen som direktør er du ansvarlig for drift, ledelse og udvikling af området, og du får desuden en plads i koncernens ledelse og dermed en central rolle i forhold til sparring om hele koncernens strategi og udvikling.

Din primære opgave bliver at optimere det samlede forretningsområde Energi & Teknik, herunder hver af de fire afdelinger. Ud fra et øget fokus på kunder, salg, vækst og indtjening revitaliserer du området, skaber nye visioner og udarbejder en ambitiøs forretningsplan for hver afdeling, der tydeligt skaber struktur og definerer retning samt prioritering. Et væsentligt ansvarsområde bliver derudover aktuelle innovationsprojekter, som f.eks. videreudvikling af el-delebilsprojektet. Som direktør sikrer du, at nye tiltag altid er i tråd med koncernstrategien samt skaber værdi for virksomheden og dens andelshavere.

Gennem din visionære, tydelige og løsningsorienterede ledelsesstil skaber du den motivation og det medejerskab, der sikrer handling hos de mere end 100 dygtige medarbejdere, heraf fire afdelingschefer, der refererer til dig.

Robust og løsningsorienteret leder med kommerciel baggrund
Dine kompetencer har du opnået gennem kombinationen af en relevant uddannelse og tidligere nøgleansættelser, med minimum fem års ledelsesansvar, i større organisationer, hvor du har leveret dokumenterbare resultater. Har du branchekendskab, er det en fordel, men vigtigst er din stærke, kommercielle baggrund, som gør dig i stand til at se mulighederne, udarbejde handlingsplaner, drive succesfuld forandringsledelse, komme i mål og skabe resultater.

Du er visionær, løsningsorienteret og professionel i din tilgang til opgaverne, og du evner at se og skabe forretningsmuligheder. Som leder og person er du professionel, robust og omstillingsparat, og du er ikke bange for at tage ansvar og stå på mål for dine valg i en udfordrende og forandringspræget hverdag. Du er en dygtig og velformuleret kommunikatør, der altid leverer budskabet på faglig og saglig vis. Du har et stort drive, menneskelig indsigt og kan skabe gejst og motivere dine medarbejdere til at bidrage til en målorienteret og ambitiøs virksomhedskultur. Med respekt for virksomhedens nuværende processer og organisation forventes det, at du kan være med til at flytte Energi & Teknik og skabe markante resultater.

Frihed, indflydelse og udviklingspotentiale
Som direktør for Energi & Teknik tilbydes du et spændende og udfordrende job med masser af indflydelse. Du bliver ansvarlig for et område med et stort udviklingspotentiale på alsidige platforme, hvorfor der er rig mulighed for at udnytte dine kommercielle og ledelsesmæssige kompetencer til at skabe succes inden for en spændende nøglesektor. Du kommer til at føre strategiske målsætninger ud i livet i tæt samarbejde med organisationen, som udgøres af engagerede medarbejdere, der løfter i fællesskab og har en høj medarbejdertilfredshed.

Stillingen honoreres med en attraktiv gageramme, som modsvarer kravene til stillingen.

Om AURA Energi & Teknik
AURA Energi & Teknik hører under AURA Energi koncernen, som beskæftiger sig med vedvarende energi, installation, energirådgivning, fiber, el-handel, vedligeholdelse og udbygning af elnettet. Det er et konkurrencedygtigt energiselskab med 320 medarbejdere og en omsætning på ca. 800 mio. kr., hvoraf Energi & Teknik udgør en væsentlig andel.

Rekrutteringsprocessen varetages af betterpeople A/S
Lyder ovenstående stilling interessant, så send din ansøgning og dit CV via link her på siden. Ansøgningerne behandles løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt CEO & Partner, Claus Bak på [email protected] eller tlf. +45 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

(c) betterpeople A/S


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Galten

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Galten over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1