Udfordrende og alsidigt job som leder af Klinisk Sekretariat i Danmarks største børne- og ungdomspsykiatri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du være med til at videreudvikle Klinisk Sekretariat (KS), så vi sikrer ensartet, høj kvalitet for patienter, pårørende og afsnittenes ledere og medarbejdere?

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) i Region Hovedstadens Psykiatri er fordelt på 5 matrikler med ca. 900 ansatte (og vi har vokseværk pga. et stigende patientpres).

Vi har høje ambitioner og stærke faglige traditioner. Vi arbejder efter en vision, der kombinerer et fokus på kvalitet i behandlingen, kompetente og engagerede medarbejdere samt effektive og sammenhængende arbejdsgange – med patienten i centrum.

Sammen med resten af lederteamet i KS (3 matrikelledende lægesekretærer og administrationschefen) bidrager du til ledelse af centrets ca. 80 sekretærer og er med til at bringe os videre i den spændende udviklingsproces, vi er godt i gang med.

Stillingens indhold
Du har det overordnede ansvar for udviklingen af KS, og koordinerer og leder den daglige drift i KS i tæt samarbejde med de 3 matrikelledende lægesekretærer samt en lang række aktører, herunder afdelingsledelserne, afsnitsledelserne samt naturligvis sekretærgruppen.

Desuden vil dine opgaver bestå af bl.a., at:

  • varetage analyse-, planlægnings-, projekt- og udviklingsopgaver i KS, fx udarbejde og implementere standarder og arbejdsgange ift. sekretærfaglige kerneopgaver, herunder sikre videndeling og sammenhæng i sekretærgruppens og behandlernes opgaver.
  • bidrage til udarbejdelse og implementering af kompetencestrategi for sekretærerne samt ledelsesudvikling af de matrikelledende lægesekretærer.
  • styre årshjul og opgaveoverblik samt sikre overblik og styring af den samlede økonomi og ressourcefordeling i KS.

I samarbejde med ledere og medarbejdere skaber du en positiv og proaktiv kultur, hvor du motiverer til en dialogbaseret tilgang med løbende forbedringer, driftsmålstyring samt fastsættelse af driftsmål for KS, som spiller sammen med centerets overordnede mål.

Du bliver en del af et stærkt ledelsesteam med en flad ledelsesstruktur, hvor vi dagligt sparrer med administrationschefen og centerledelsen. Du refererer til administrationschefen.

”Vi har en unik organisering, der giver plads til ledelse tæt på og ikke mindst monofaglig ledelsessparring. Der er plads og rum til både alvor og humor, hvilket er vigtige ingredienser i vores hverdag”.

De matrikelledende lægesekretærer

Vi tilbyder
Det er vigtigt for os, at du føler dig ventet og velkommen, så vi sørger for en god og tilrettelagt introduktion til dine opgaver og til organisationen som helhed. Du holder 1:1 samtaler med din leder, så vi sammen får fulgt op på din onboarding og din udvikling som leder i øvrigt.

Vi tilbyder en stilling med god mulighed for faglig og personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger. Du får en høj grad af indflydelse på udviklingen af dine opgaver og i videreudviklingen af KS.

Vi værdsætter et åbent og tæt samarbejde med løbende sparring og feedback i forhold til arbejdsopgaverne, hvor du også kan udvikle din ledelse.

Vores forventninger til dig
Du skal have stærke kompetencer indenfor organisering og strukturering af processer og effektiv beslutningstagning, samt evne at delegere ansvar og opgaver og lede gennem ledere.

Du har gode sociale kompetencer og evner at gå forrest som rollemodel og kulturbærer for det gode tværfaglige samspil og et velfungerende arbejdsmiljø. Det er naturligt for dig at have en respektfuld kommunikationsform, der er tydelig og som samtidig signalerer åbenhed, lydhørhed og vilje til dialog.

Du kan arbejde helhedsorienteret og have blik for den større helhed, som du og KS indgår i på centret.

Dine faglige kvalifikationer:

  • Du har en relevant videregående uddannelse, du er fx uddannet lægesekretær og har en overbygning i ledelse på master- eller diplomniveau.
  • Du har ledelseserfaring og erfaring med projektledelse.
  • Du har erfaring med en række af de opgaver, der skal varetages i stillingen – gerne fra sundhedsvæsenet.

Dine personlige kompetencer:

  • Du er imødekommende, lyttende og evner at skabe tydelige rammer og retning via involvering.
  • Du udviser høj grad af selvstændighed og vedholdenhed samt bidrager med stærke relationelle kompetencer og samarbejdsevner.
  • Du har en analytisk og strategisk vinkel på opgaverne.
  • Du kan planlægge og prioritere opgaver i en travl hverdag – og formår at sætte egne og andres kompetencer i spil, hvor de skaber mest værdi.


Ønsker du at vide mere om stillingen?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Morten Koch på 21 14 17 67, [email protected].

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.

Ansættelsesforhold
Stillingen er på fuldtid med opstart efter aftale.

Du ansættes i henhold til overenskomst for akademikere ansat i regioner m.v. eller overenskomst for administrations- og IT-personale m.fl., afhængig af din uddannelsesbaggrund.

Søg stillingen
Send din motiverede ansøgning, CV og uddannelsesbevis via linket senest den 7. december 2023.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 12 og 13. december 2023.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige børne- og ungdomspsykiatriske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 900 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 13.000 og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Torsdag den 07. december 2023

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 4
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5