Chef til Ungeindsatsen og UU

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grenaa

Er du en dygtig og ambitiøs leder, som vil arbejde hårdt for at gøre unge mennesker i Norddjurs Kommune uddannelsesparate? Trives du med at være tæt på opgaven, og har du troen på, at tingene kan lykkes? Har du gode relationelle kompetencer og motiveres du af at skabe resultater sammen med andre? Og kan du stå fast i et krydspres og håndtere både medløb og modstand? Så læs videre, for vi tilbyder en spændende stilling som chef for Ungeindsatsen og UU i Norddjurs Kommune.

Du vil blive chef for 26 dygtige medarbejdere, der er fordelt på forskellige faggrupper. Du bliver en del af en chefgruppe på otte samt fællesforvaltningsdirektøren, som vil blive din nærmeste leder. Det er afgørende, at du er indstillet på, at vi løfter opgaver i fællesskab, og at vi sætter handling på det vi beslutter.

Arbejdsopgaver og ønsker til kvalifikationer og kompetencer
Du vil få det overordnede ansvar for hhv. jobcenter for unge mellem 15-30 år og kommunens Ungdomsuddannelsesvejledning (UU), og hovedopgaven er at sikre en sammenhængende ungeindsats for unge mellem 15-30 år, så den enkelte på bedst mulig vis bliver i stand til at påbegynde en ungdomsuddannelse eller opnår fast tilknytning til arbejdsmarkedet.

Derudover vil du løbende være i kontakt med udvalgsformanden om aktuelle sager på dit område, da du deltager i betjeningen af erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget.

Vi lægger vægt på, at du har:

  • Ledelses- og faglig erfaring fra en politisk styret organisation, hvor du har leveret politisk betjening
  • Flair for økonomi, så du både kan holde budgetterne og udnytte de økonomiske frihedsgrader optimalt
  • Et godt hoved, så du hurtigt kan danne dig et overblik og bevæge dig på tværs af det strategiske, taktiske og operationelle niveau
  • Ambitioner og gåpåmod – du skal ville noget
  • Gode kommunikative evner, hvor du er tydelig både skriftligt og mundtligt
  • Empati, åbenhed, imødekommenhed og tillidsfuldhed

Yderligere oplysninger
Du kan læse mere om arbejdsopgaverne, vores forventninger til dig, Norddjurs Kommunes interne organisering samt ansættelsesprocessen i job- og personprofilen her.

https://www.norddjurs.dk/media/7772417/Job_og_personprofil_uu_maj_2021.pdf

Forventet tiltrædelse pr. 1. august 2021.

Hvis du vil høre yderligere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte forvaltningsdirektør Lars Kirkegaard på 29 38 55 33. Du kan også sende en SMS, så ringer han dig op.

Søg jobbet
Send din ansøgning til Norddjurs Kommune senest søndag den 6. juni 2021 .

Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her:

https://www.norddjurs.dk/norddjurs/organisation-og-ledelse/organisations-og-ledelseskodeks

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Grenaa.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Grenaa
  • Søndag den 06. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Grenaa

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Grenaa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Grenaa over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1