Teamleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Vores nuværende Teamleder har ønsket at søge nye udfordringer tættere ved bopælen og vi søger derfor en ny kompetent og faglig velfunderet teamleder. Du skal stå i spidsen for Rådgiverteamet, som foruden dig består af faglig konsulent, jurist og 10 engagerede rådgivere.

Teamet varetager opgaverne i forhold til den voksenspecialiserede sociale indsats og i samarbejde med andre aktører, de mere tværgående sociale indsatser. Vi arbejder effektorienteret og med stort fokus på helhed og sammenhæng i indsatserne overfor borgerne. Du skal bidrage til den forsatte udvikling af Rådgiverteamet.

Center for Job & Socialservice består af en socialfaglig enhed der ledes af en socialchef, en beskæftigelsesenhed der ledes af en jobcenterchef, samt et sekretariat. Centerchefen er leder for hele centeret og du kommer til at referere til socialchefen. Som leder af Rådgiverteamet er du formand for visitationsudvalget, hvor en central opgave er visitation og re-visitation til botilbud, aktivitets- og samværstilbud, krisecentre og herberger, samt støtte til udsatte borgere.

Vi arbejder ud fra voksenudredningsmetoden og kvalitetsstandarder. Det specialiserede socialområde er kendetegnet ved, at Greve Kommune køber de fleste ydelser hos andre og at tilbuddene ofte ligger uden for kommunen. Det gælder både tilbud til socialt udsatte og tilbud til borgere med nedsat funktionsevne. Vi vægter at tilbud og kvalitet matcher, derfor er gennemskuelighed og forhandlingsteknik en metode vi har taget i brug og forsat vil anvende. Vi arbejder løbende med at udvikle egne lokale tilbud og det sker i tæt samarbejde med egne leverandører.

Dine opgaver vil være forsat at sikre og udvikle kvaliteten i ydelserne til borgerne, samt implementere politiske beslutninger i teamet. Endvidere skal du varetage en sikker drift, økonomisk styring og kontrol indenfor teamets område.

Som teamleder for Rådgiverteamet, bliver du ansvarlig for at motivere og udvikle medarbejderne i teamet. Du skal sammen med teamets faglige konsulent, sikre et forsat høj fagligt niveau i opgaveløsningen. Du skal medvirke til at opgaverne løses helhedsorienteret og bidrage til samarbejdet horisontalt og vertikalt i organisationen.

Vi tilbyder
Du får plads til din faglige og personlige udvikling og selvstændig kompetence i udvikling og løsning af opgaverne. Herudover får du engagerede kolleger på en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, et stærkt og engageret rådgiverteam, samt et stærkt lederteam og ledelsessparring.

Vi forventer, at du:

  • Har en relevant socialfaglig baggrund, herunder et indgående kendskab til handicap-, psykiatri- og området omkring udsatte borgere
  • Har ledelseserfaring og gerne gennemført videregående lederuddannelse
  • Er visionær, udviklingsorienteret og samtidig driftssikker
  • Er god til at kommunikere, har gode analytiske og styringsmæssige kompetencer
  • Kan sætte mål og forfølge disse på en anerkendende måde
  • Du er god til at sætte holdet og sætter fokus på sammenhænge.

Løn og ansættelse
Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat 1. april 2021. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn.

Vil du vide mere?
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte socialchef Mariann Mikkelsen på tlf.: 21844014 mail: [email protected].

Vi holder ansættelsessamtaler den 23. februar og eventuelt anden samtale den 25. februar 2021 og glæder os til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Greve over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 10
11. september 2024 8
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 5