Hedelyskolen søger Indskolingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Afdelingsleder til indskolingen på Hedelyskolen i Greve

Du vil blive en del af en traditionsrig skole med fokus på værdierne faglighed, fællesskab og livsduelighed.

Hedelyskolen har næsten 800 elever fordelt på tre spor og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen rummer også Hedelyklasserne, som er et af Greve Kommunes specialundervisningstilbud samt kommunens ordblindecenter.

Skolen er velfunderet i sine værdier samtidig med, at der er fokus på at højne elevernes faglige udbytte og trivsel. I praksis betyder det for dig, at du skal have respekt for den eksisterende kultur og skolens pædagogiske grundlag, samtidig med at du leder efter potentialer for forandring. Du bliver en del af et velfungerende ledelsesteam og en ambitiøs personalegruppe, der er stolte af deres fag. Der er masser af god sparring og faglig dialog at komme efter.

Indskolingen har ikke brug for store revolutioner, men langsomme og vedvarende forandringer på de områder, hvor ledelse, medarbejdere, forældre og elever finder det nødvendigt i forhold til kerneopgaven: elevernes læring, dannelse og trivsel.

Det skal du blandt andet gøre ved at

  • Understøtte lærernes fagdidaktiske udvikling, gennem sparring og på samarbejdsmøder
  • Samarbejde med fagpersoner fra PPR og andre eksterne instanser
  • Udvikle og fastholde samarbejde mellem lærer og pædagoger i indskolingen
  • Lede skolens SFO i den ønskede retning i samarbejde med en koordinator
  • Deltage i netværk med de øvrige skolers indskolingsledere

Det er vigtigt, at du er tydelig i dine beslutninger, og transparent omkring hvad der motiverer beslutningerne.

I dit ledelsesarbejde formår du at motivere medarbejdere, og få bragt deres forskellige kompetencer i spil, så al den gode viden, der er i afdelingen, hele tiden er aktiv.

Det personlige

Du er en leder, hvor dialog og relations-dannelse ligger som en del af dit dna. Du skal på en og samme gang have mod til at inddrage, og at træffe velovervejede beslutninger, som er faste og motiverede. Hvis der viser sig behov for at lave en beslutning om, så er du ikke bange for at melde det ud, og vise, at du er blevet klogere undervejs.

Hvis du samtidig er et afbalanceret menneske med styr på dit etiske kompas, besidder et moderne og rummeligt anerkendende børnesyn og er pragmatisk, så er du et godt match til skolen.

Du skal være stærk i din kommunikation til forældre og personale.

Din baggrund

Vi forventer, at du er velfunderet i indskolingens praksis og kan bidrage til at sikre et fagligt, pædagogisk og didaktisk stærkt indskolingsmiljø. Du har erfaring fra tidligere lederjob og må gerne have din lederuddannelse på plads.

Opgaver

Den alsidige dagligdag vil bestå af samarbejdsmøder omkring skolens udvikling, arbejde med elevsager, personaleledelse, faglig sparring, planlægning af indskrivning til 0.kl., synlig deltagelse i hele skolens hverdag både i skole og SFO tid.

Ansættelsesforløb

Stillingen ønskes besat pr. 1.10. 2024.

Der vil være to runder af samtaler. 1. runde finder sted d. 22. august og 2. runde er d. 27.august. Begge dage vil der være i tidsrummet 15.00-18.00.

Hvis du vil vide mere om stillingen eller besøge skolen, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Dorthe Thune, telefon 2491 3375.

Løn og ansættelse sker efter gældende regler, og fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er ansøgningsfrist d. 21.august


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 13.08.2024
  • Afdelingsleder
  • Greve

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Greve over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 8
4. september 2024 8
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 5
19. august 2024 6
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 7
13. august 2024 7
12. august 2024 6
11. august 2024 7