Funktionsleder til nyetableret enhed for driftsunderstøttelse, Familie- og personret i Ringkøbing med tjenestested i ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Vil du være med til skabe de optimale rammer for den fortsatte udvikling af Familieretshuset? Er du en relationel stærk og nyskabende leder med blik for data, drift og digitalisering? Så skal du med på ledelsesholdet i Familieretshuset.

Lige nu søger Familieretshuset en funktionsleder til enheden, der går forrest, når det kommer til at indfri Familieretshusets ambition om at arbejde med robotteknologi og kunstig intelligens? Kan du se synergierne før alle andre, og kan du levere data af høj kvalitet? Kan du udvikle og samtidig opretholde en stabil drift? I en organisation, der løfter en væsentlig samfundsopgave og med mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og den fremtidige udvikling i Familieretshuset.

Tryghed og retning i ændrede familiesituationer

Når forældre skal skilles. Hvis der er uenighed om forældremyndighed, børnenes bopæl, samvær og bidrag. Hvis en dansker skal giftes med en udlænding. Hvis en forælder bliver dement. Kort sagt: Når der sker væsentlige ændringer i familiesituationen, er det ofte Familieretshuset, der vejleder.

Familieretshuset vokser og udvikler sig markant i disse år, hvilket stiller store krav til de driftsunderstøttende funktioner. Formålet med oprettelsen af den nye enhed er at samle de driftsunderstøttende funktioner og sikre en effektiv, innovativ og kvalificeret dataunderstøttelse i driften og udviklingen i området Familie- og personret.

Du får ansvaret for at opbygge en helt ny enhed, der skal udvikle og understøtte en mere datadrevet og strategisk driftsunderstøttelse. Teamet skal blandt andet være med til effektivisere og kvalificere arbejdsgange, data og processer og finde synergier på tværs af driften i Familie- og personret.

Du får derudover ansvaret for en væsentlig driftsopgave, da enheden er ansvarlig for Familieretshusets samlede upload af familieretlige sager, fx om forældremyndighed, samvær og bopæl, der skal behandles i Familieretten. Post- og upload-teamet står overfor en særlig spændende tid, da de er foregangsteam for Familieretshusets indførelse af robotteknologi i sagsbehandlingen.

Ledere og medarbejdere skal spille hinanden gode

Enheden for driftsunderstøttelse bliver en del af kontoret Familieret, men vil samtidig få en nøgleposition og et tæt samspil på tværs af enheder og kontorer i hele Familie- og personret. Du vil som funktionsleder få et tæt samspil med medarbejdere, funktionsledere og kontorchefer på tværs af hele området og vil også i det daglige få et fagligt samspil med vicedirektøren for området.

Når enheden er fuldt bemandet og synergierne fundet, bliver du forventeligt leder for 20-25 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle er placeret i Ringkøbing. Du skal styrke ledelsen tæt på medarbejderne, herunder sikre en kompetent faglig ledelse og sparring samt en stor opmærksomhed på medarbejdernes trivsel.

Derudover vil nogle af de kommende opgaver være:

  • Sikre en enhed med høj kvalitet, effektivitet og trivsel
  • Opbygningen af det nye udviklingsteam hvor kerneopgaven og rollen skal defineres, og holdet skal sættes
  • Udvikle en kvalificeret og nyskabende drifts- og dataunderstøttelse i Familie- og personret.
  • Funktionslederen forventes at være tæt på opgaven og vil i det daglige agere faglig sparringspartner, for ledere, chefer og vicedirektøren i Familie- og personret.
  • I tæt samspil med IT, at implementere endnu mere robotteknologi i Familie- og personret.
  • Opbygge et stærkt og tillidsfuldt netværk på tværs af hele området og et kendskab til de faglige enheder. Det bliver helt afgørende, at funktionslederen og enhedens teams forstår forretningen og de driftsbetingelser og muligheder, der er i den borgernære drift.

Etableringen af et tæt samarbejde med ”Ledelse og styring” samt ”Drift og analyse” som ligeledes er nye enheder og kontoret for IT. Du forventes at have erfaring med og en stærk faglighed inden for driftsoptimering og data.

Du har en god digitaliseringsforståelse; Du kan sætte dig ind i – og stå i spidsen for – digitaliseringen af driftsunderstøttelsen. Du kan skabe nyt, skabe overblik og se muligheder. og du er med dine gode analytiske evner i stand til at gå ned i – og bag om – data uden at miste fokus og overblik.

Du har enten erfaring med ledelse eller et stort talent for og lyst til ledelse. Under alle omstændigheder er det afgørende, at du har stærke relationelle kompetencer og har en tillidsbaseret, anerkendende og dialogorienteret tilgang til dine omgivelser. Du er lyttende og har rigtig gode samarbejdsevner og motiveres af at skabe resultater sammen med andre. Som person er du robust og velafbalanceret. Du har et stort overblik og kan bevare roen under pres. Og så har du et godt humør.

Ansættelsesvilkår

Du vil som udgangspunkt blive omfattet af overenskomst for akademikere i staten. Den er klassificeret som chefkonsulent med personaleledelse (jf. AC-overenskomsten) med aftalt funktionstillæg.

Funktionslederen vil referere til kontorchefen for Familieret.

Familie og Personret har medarbejdere på mange lokationer og Driftsunderstøttelse er primært placeret på Familieretshusets lokation i Ringkøbing. Som funktionsleder er der mulighed for tjenestested i enten Ringkøbing eller Aarhus, men der forventes fysisk fremmøde i Ringkøbing mindst 2 dage ugentligt.

Er du blevet nysgerrig?

Er du blevet nysgerrig, så er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Søren Aakjær Gam på telefon 6182 7708.

Du kan søge stillingen via Familieretshusets hjemmeside: https://Familieretshuset.dk/viden-om/ledige-stillinger.

Forventet tiltrædelse er den 1. juni 2021.

Ansøgningsfristen er den 11. april 2021.

Første og anden samtalerunde forventes afviklet den 16. april og den 26. april 2021. Begge samtaler afvikles i Ringkøbing.

Mellem de to samtalerunder gennemføres et testforløb, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Testforløbet foregår digitalt med tilbagemelding via TEAMS.

Vi ønsker os en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 396
15. september 2024 427
14. september 2024 437
13. september 2024 438
12. september 2024 439
11. september 2024 434
10. september 2024 427
9. september 2024 441
8. september 2024 455
7. september 2024 455
6. september 2024 459
5. september 2024 445
4. september 2024 441
3. september 2024 424
2. september 2024 417
1. september 2024 427
31. august 2024 444
30. august 2024 445
29. august 2024 434
28. august 2024 425
27. august 2024 423
26. august 2024 420
25. august 2024 424
24. august 2024 427
23. august 2024 440
22. august 2024 425
21. august 2024 436
20. august 2024 425
19. august 2024 433
18. august 2024 467
17. august 2024 470