Funktionsleder til Børneenheden - [xxxxx] i Aarhus/Aabenraa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Vil du være med til at fortsætte opbygningen af en stærk specialfaglig enhed for børn i brudte familier? Brænder du for at skabe resultater, der har stor betydning for familierne? Mestrer du forandringsledelsens discipliner og har du styr på driften? Så skal du måske med på ledelsesholdet i familieretshuset.

Tryghed og retning i ændrede familiesituationer

I familieretshuset løser vi alle opgaver for brudte familier i et enstrenget familieretligt system. Vi har øget fokus på at styrke forældrenes samarbejde om barnets trivsel med en konflikthåndterende tilgang. Barnets trivsel er det bærende hensyn, og der er derfor oprettet en særlig Børneenhed med en kontaktperson til barnet. Børneenheden tilbyder hjælp og støtte med udgangspunkt i det enkelte barns behov. Det er Børneenheden, som afholder børnesamtaler og udpeger en børnesagkyndig kontaktperson, der tilbyder børnesagkyndig rådgivning og støtte til barnet også i familieretten. Børneenheden betjener desuden skilsmissetelefonen, varetager det overvågede samvær og afholder børnegrupper.

Der er fuld fart på udviklingen i familieretshuset. Derfor har vores nuværende funktionsleder valgt at prøve kræfter med et af vores andre kontor på Sjælland. Det giver en ledig stilling i Børneenheden i Aarhus/Aabenraa. Det forventes at du er begge steder i løbet af ugen - transporttiden er en del af arbejdstiden. familieretshuset som landsdækkende organisation er vant til at arbejde med ledelse på distancen. Vi ønsker således at finde en lederkollega der kan se mulighederne i distanceledelse og samtidig ved, hvad man skal være opmærksom på, når man skal fordele sin tid på flere teams.

Vores nuværende medarbejdere i Børneenheden består af børnesagkyndige med baggrund som psykologer, erfarne lærer og pædagoger, socialrådgivere med relevant efteruddannelse og kontorfunktionærer. Læs mere om vores medarbejder i familieretshuset her: Mød en medarbejder (familieretshuset.dk)

Ledere og medarbejdere skal spille hinanden gode

Børneenheden gik for alvor i luften 1. september 2020, og du skal styrke ledelsen tæt på medarbejderne, herunder sikre en stabil drift, kompetent faglig ledelse og sparring samt en stor opmærksomhed på medarbejdernes trivsel.

Som funktionsleder skal du være med til fortsat at implementere det familieretlige system og organisationsstrukturen i hele familieretshuset. Du forventes at gå foran og gennem tillid, vilje og inddragelse at motivere dine medarbejdere og skabe forudsætningerne for ét samlet borgernært familieretligt system.

Din faglighed og din tilgang til mennesker betyder alt

Der er forskellige erfaringer, der kan være relevante i forhold til stillingen som funktionsleder. Det forudsættes dog, at du er uddannet psykolog, socialrådgiver eller har en anden relevant børne- og familiefaglig uddannelse. Du forventes at have erfaring fra børn- og familieområdet samt erfaring med ledelse af fagprofessionelle; enten som personaleleder eller f.eks. faglig koordinator.

Der vil blive lagt vægt på, at du har stærke kompetencer inden for driftsledelse, og at du har en tillidsbaseret og dialogorienteret ledelsesstil. Du har gode samarbejdsevner og motiveres af at skabe resultater sammen med andre. Som person hviler du i dig selv, har et godt humør og høj integritet.

familieretshuset tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge en fleksibel arbejdsdag, herunder med plads til hjemmearbejdsdag.

Er du blevet nysgerrig?

Hvis du er interesseret i stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Lone Gildberg på tlf.: 6182 7748 for en fortrolig drøftelse af vilkår og muligheder i stillingen.

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ’Søg stillingen’ senest den 18. april 2022.

Første samtalerunde afvikles den 20. april 2022 i Aarhus, og anden samtalerunde afvikles den 25. april 2022 i Århus. Der vil blive anvendt en logisk test og en personlighedstest i rekrutteringsforløbet, hvor testtilbagemeldingen foregår digitalt med tilbagemelding d. 22. april.

Du vil som udgangspunkt blive omfattet af overenskomst for akademikere i staten. Stillingen er klassificeret som chefkonsulent med personaleledelse (jf. AC-overenskomsten) med aftalt funktionstillæg.

Ansættelsesområdet er Social og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er familieretshuset i Aarhus eller Aabenraa.

Om familieretshuset

familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie.

familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 396
15. september 2024 427
14. september 2024 437
13. september 2024 438
12. september 2024 439
11. september 2024 434
10. september 2024 427
9. september 2024 441
8. september 2024 455
7. september 2024 455
6. september 2024 459
5. september 2024 445
4. september 2024 441
3. september 2024 424
2. september 2024 417
1. september 2024 427
31. august 2024 444
30. august 2024 445
29. august 2024 434
28. august 2024 425
27. august 2024 423
26. august 2024 420
25. august 2024 424
24. august 2024 427
23. august 2024 440
22. august 2024 425
21. august 2024 436
20. august 2024 425
19. august 2024 433
18. august 2024 467
17. august 2024 470