Er du en ambitiøs og kommunikerende leder med arbejdserfaring fra autismeområdet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du en ambitiøs og kommunikerende leder med arbejdserfaring fra autismeområdet?

Og stortrives du både med forretning og mennesker? Så er det måske dig, vi søger efter til et job som områdechef i Center for Autisme/Incita.

Center for Autisme har siden 1994 arbejdet for at udbrede viden om autisme og tilbyder udredning, rådgivning, behandling, kurser samt fagligt højt specialiseret undervisning og supervision af fagpersoner i regioner, kommuner, i VISO-regi og til private leverandører.
I februar 2022 fusionerede Incita og Center for Autisme. Incita er en erhvervsdrivende fond og registreret socialøkonomisk virksomhed med afdelinger i København, Aarhus, Silkeborg og Herlev.

Du bliver en del af en spændende og mangfoldig virksomhed med ca. 200 kolleger. Incita er en virksomhed, der løbende udvikler sig i takt med - og gerne lidt foran kundernes ønsker. Derfor søger vi dig, som ser nye idéer og tager teten på opgaverne.

Aktuelt søger vi en områdechef til afdelingen for rådgivning, udredning og kurser i Center for Autisme, hvor vi har 12 medarbejdere - heraf 7 specialiserede psykologer, hvoraf 1 er koordinator for faglig udvikling og supervision; 3 specialpædagogiske rådgivere; 1 sekretær og 1 forsker, som alle brænder for at gøre en forskel for autister, deres familier og fagfolk.

Afdelingen bærer præg af høj faglighed og stor ordentlighed i forhold til vores borgere, kunder og samarbejdspartnere. Alle i afdelingen arbejder meget selvstændige, hvorfor vi vægter intern og ekstern sparring højt samt deltagelse i sociale aktiviteter som fælles frokost mv.

Vi deltager i både nationale og internationale netværk, og arbejder med forskning.

Vores nye områdechef skal have arbejdet med autismeområdet og have en akademisk uddannelse, samt ledelseserfaring.
Du har forretningssans, føler det naturligt at tage ansvar, og sætter en ære i, at dine forretningsområder præsterer deres bedste, mens du samtidigt har stor respekt for medarbejdernes fagekspertise. Du er også struktureret, har overblik og tager gerne en hyggelig sludder med dine kolleger.

Kommuner, regioner, virksomheder og privatpersoner bestiller mange forskellige ydelser hos os, og vi har en ambition om at udvikle og udvide afdelingen samt øge salget – den strategiske udvikling bliver en central opgave for dig i samarbejde med medarbejderne, den faglige koordinator og Incitas forretningsdirektør.

Vi tilbyder:
  • At du – sammen med afdelingens specialiserede medarbejdere og ledergruppen – udvikler Center for Autisme til igen at blive nationalt førende på autismeområdet.
  • Et fagligt meget stærkt miljø, hvor alle brænder for autismeområdet.
  • En fantastisk arbejdsplads med fagligt veluddannede, engagerede og stabile medarbejdere, herunder en faglig koordinator med stor erfaring i afdelingen.
  • Et engageret ledelsesteam med seks andre områdechefer og forretningsdirektøren, der alle er klar til at give en hjælpende hånd.
  • Et job med stort ansvar i en social og fagligt velfungerende virksomhed, hvor vi arbejder for et vigtigt formål.
  • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder.
  • En arbejdsplads der både strategisk og konkret arbejder med bl.a. bæredygtighed, digitalisering og evidens.
  • Din primære arbejdsadresse vil være Herlev Hovedgade 199.


Vi håber at finde en leder som:
  • har erfaring med at arbejde indenfor autismeområdet med indgående branchekendskab og et godt netværk, som du er klar til at udvikle
  • er visionær, strategisk og resultatorienteret i samarbejde med den faglige koordinator og medarbejderne
  • er uddannet akademiker - gerne psykolog, men det er ikke et krav
  • har ledelseserfaring og en lederuddannelse (eller er klar til snart at tage den)
  • har erfaring og flair for branding og salg - både relationelt og online – eller er klar til at udvikle disse kompetencer
  • er dygtig digitalt og klar til at produktudvikle i samarbejde med afdelingen og Incitas ledelse
  • formår at udfordre, udvikle og sætte medarbejdernes fagligheder i spil samtidigt med, at du har en tillidsfuld og dialogbaseret ledelsesstil både internt i egen afdeling, i relation til resten af Center for Autisme/Incita og eksternt til kunder mv..


Er du nysgerrig på at høre mere?
Ring eller mail til forretningsdirektør Brita Stallknecht på telefon 2821 6666 eller [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

Lyder dette som et job for dig?
Så send din ansøgning via knappen 'Send ansøgning' og skriv områdechef i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er mandag 5.12.2022 kl. 12. Vi læser løbende ansøgningerne.
Samtaler afholdes onsdag 7.12.2022.

Center for Autisme er en del af Fonden Incita, der siden 1966 har hjulpet mennesker med at udvikle kompetencer, så de kan leve et aktivt og ligeværdigt liv, som del af et fællesskab. Som erhvervsdrivende fond er Incita forpligtet til at geninvestere et eventuelt overskud i fondens formål.

Incita leverer velfærdsløsninger, der er bæredygtige både økonomiske og socialt - for samfundet og for den enkelte. Det gør vi sammen med kommuner, virksomheder og civilsamfund.

Vores medarbejdere er fagspecialister og motiveres af at gøre en forskel, når udfordringer står i vejen for at den enkelte bliver inkluderet eller fastholdt på arbejdsmarkedet.

Incita er en socialøkonomisk virksomhed med en vision om at gøre arbejdsmarkedet og uddannelsessektoren mere rummelig og tilgængelig – både i Incita og gennem partnerskaber med andre.

Vi arbejder for det rummelige arbejdsmarked og opfordrer alle uanset alder, køn, etnisk oprindelse osv. til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e830c30a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Mandag den 05. december 2022

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herlev over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 2