Afdelingsleder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

– Herning Kommunes ungdomsskole med fritids- og heltidsundervisningstilbud samt SSP

”Alle skal blive så dygtige, som de kan” – det arbejder vi på hos UngHerning! Hvis du er på udkig efter et lederjob, hvor ansvar, fællesskab og meningsfuldhed går hånd i hånd, så læs mere her.

I UngHerning har vi konstant fokus på at udvikle os, så vi passer til de unges behov. Det betyder, at vi ofte sætter kursen, mens vi går. Her har vi brug for dig, der med sans for struktur og overblik kan fastholde retning undervejs.

Om jobbet


Du inviteres ind i et ledelsesteam med i alt fem ledere, hvor vi arbejder ud fra devisen: ”Leder af en del og del af en helhed”. Dette betyder, at hver afdelingsleder har ledelsesansvar og beslutningskompetence for egen afdeling men samtidig er forpligtiget til samarbejde og udvikling af den samlede organisation. Du vil opleve et tæt arbejdsfællesskab, hvor vi lægger vægt på dialog og at hjælpe hinanden i dagligdagen.

Som administrativ afdelingsleder kommer du til at stå i spidsen for den administrative del af UngHerning. Det indebærer, at du bliver ansvarlig for administrative funktioner, systemer, arbejdstidsaftaler m.v. Du får også opgaver i vores afdeling for heltidsundervisning, hvor du skal forestå blandt andet skoleplanlægning, facilitere morgenmøder og håndtere vikardækning.

Du får personaleledelse for en mindre gruppe medarbejdere, som primært beskæftiger sig med administration og kommunikation. Derudover vil du skulle deltage i ledelsesopgaver i de andre afdelinger og tage over for dine lederkollegaer, når der er behov.

Følgende konkrete opgaver vil fylde i den første tid i jobbet
  • Skoleårets planlægning for 23/24
  • Blive fortrolig med administrative systemer som KMD Puls, TEA og Feliks
  • Udvikle og implementere UngHernings nye årsmål: ”Alle skal blive så dygtige, som de kan”.

Om dig


Skoleverdenen er eller har været din primære arena i nogle år. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse eller opgaver i relation til ledelse, som gør dig rustet til lederrollen. Har du ikke lederuddannelse, skal du være indstillet på at tage det. Ligeledes er det en fordel, hvis du har kendskab til formålet med og rammerne for at drive ungdomsskole. Kendskab til rammerne for det specialiserede skoleområde er også en fordel men ikke et must.
Du skal kunne finde energi i at arbejde med eksempelvis politikker, handleplaner og overenskomster. Derudover vægter vi, at du er helhedsorienteret og god til at samle løse ender.

Vi forestiller os
  • At du er proaktiv i tanke og planlægning, hvilket gør dig i stand til at danne organisatorisk overblik og træffe gode beslutninger.
  • At du formår at skabe og opretholde struktur, der understøtter helhedstænkning og samarbejde på tværs i UngHerning.
  • At du er en ”afslutter” der har et vedholdende fokus på konkrete handlinger og implementering samt evaluering og dokumentation.
  • At du med entusiasme kan få dine budskaber igennem hele vejen rundt i organisationen, herunder at du både formår at udfordre organisationen tilpas samt skabe følgeskab i huset.
  • At du har flair for administrative systemer og kan udbrede kendskab til og understøtte anvendelse af dem til den øvrige organisation.
  • At du er stærk i relationer. Du prioriterer i hverdagen at være nærværende, synlig og tilgængelig for medarbejdere, elever, forældre og samarbejdspartnere.

Derfor skal du vælge os


Du kommer ind i organisationen på et tidspunkt, hvor vi sammen i ledelsesteamet skal definere UngHernings fremadrettede organisering. Her får du mulighed for at sætte præg på egen rolle og samarbejdsformen i ledelsesteamet.

Du får mulighed for faglig udvikling og uddannelse inden for ledelse.

Du får høj grad af frihed i opgaveløsningen samtidig med, at den faglige støtte og sparring altid er inden for rækkevidde.

Du bliver en del af et hus, hvor vi prioriterer det sociale højt. Her nyder vi blandt andet alle godt af den aktive personaleforening, der flere gange om året samler os til forskellige arrangementer.

Om UngHerning


UngHerning er Herning Kommunes ungdomsskoletilbud til børn og unge mellem 10 og 18 år. Udover fritidsaktiviteter rummer UngHerning også heltidsundervisning samt SSP. UngHerning har base på Gl. Skolevej 76 i Herning, men har aktiviteter over hele kommunen.

Vi er organiseret i 4 afdelinger
  • Staben, som understøtter ledelsen og de øvrige afdelinger.
  • Heltidsafdelingen, som er et skoletilbud for ca. 55 elever, hvor 17 lærere og pædagoger står for undervisning og læringsforløb indenfor faglige, personlige og sociale kompetencer.
  • Fritidsafdelingen, som består af 6 fastansatte koordinatorer samt ca. 230 timelønnede medarbejdere ansat i junior- og ungdomsklubber samt ved fritidsundervisning.
  • SSP, som omfatter 3 fuldtidsansatte SSP-medarbejdere, et opsøgende team (DOT) bestående af flere gadeplansmedarbejdere (tilsammen en stilling), og et formidlerteam, som afholder forebyggende oplæg på samtlige folkeskoler. SSP faciliterer desuden en række forskellige forebyggende netværk.

Vil du vide mere


Du kan kontakte Ungdomsskoleleder Allan Bjørnskov Hansen på telefon 21 54 40 94 eller Viceungdomsskoleleder Anders Ørskov på telefon 30 60 12 96.

Du kan læse om UngHerning i følgende notat.

Yderligere oplysninger kan fås på UngHernings hjemmeside.

Løn og ansættelsesvilkår


Lønnen fastsættes med udgangspunkt i gældende overenskomst.

Forud for endelig ansættelse indhenter Herning Kommune referencer. For medarbejdere, som er i kontakt med børn og unge under 15 år, indhentes børneattest.

Ansøgning og ansættelsesproces
Hvis du kan se dig selv i jobbet, vil vi opfordre dig til at søge stillingen.
  • Ansøgningsfrist er tirsdag den 6. december 2022 kl. 23.59.
  • Samtaler forventes afholdt mandag den 19. december 2022. Der udarbejdes personprofil for de ansøgere, der indkaldes til samtale.
  • Der forventes tiltrædelse senest 1. februar 2023.


I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Gødvad, Silkeborg I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælle..
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    ”Vil du være leder i et hus, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så har vi måske drømmejobbet til dig”Ser du det som en spændende ledelsesmæssig udfordring at være med til .
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Centerleder til CKU Skive-Viborg og STU Skivefjord

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Herning over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 7
14. september 2024 9
13. september 2024 10
12. september 2024 12
11. september 2024 11
10. september 2024 10
9. september 2024 10
8. september 2024 10
7. september 2024 10
6. september 2024 10
5. september 2024 10
4. september 2024 11
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 8
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 9