Chef for lærepladsformidlingen og skoleoplæring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

U/NORD er en stor skole med et mangfoldigt udbud af uddannelsesmuligheder for unge og voksne, fordelt i fire byer på i alt otte forskellige adresser. Fællesnævneren for alle, der har med skolen at gøre, er, at vi er sammen om at skabe det gode liv gennem uddannelse – vi er sammen om at uddanne Nordsjælland.

U/NORD søger ny chef til lærepladsformidling og skoleoplæring. Har du gode lederevner, kan du samarbejde bredt og er du optaget af sikre lærepladser til elever samt at gøre en forskel? Så er det dig, vi søger.

Som en del af trepartsaftalen har U/NORD sammen med virksomheder, faglige udvalg og eleverne et stort ansvar for at sikre, at alle elever på erhvervsuddannelserne kan gennemføre deres uddannelse. Derfor arbejdes der målrettet med, at flest mulige elever indgår uddannelsesaftale allerede på grundforløbet (GF 2). Som chef for lærepladsformidling og skoleoplæring bliver du en vigtig del i dette arbejde og får ansvaret for to områder:

Lærepladsformidling
Du får ansvaret for et engageret og motiveret team bestående 8 lærepladskonsulenter. I tæt dialog og samarbejde med U/NORDs to uddannelsesdirektører for hhv. det tekniske og merkantile område skal du, sammen med dit team, stå i spisen for følgende opgaver:

  • organisere formidling og matchning af lærepladser fra begyndelsen af grundforløbets 2. del
  • intensivere opsøgende indsats over for virksomhederne
  • understøtte elevernes mulighed for selv at finde læreplads
  • sikre, at godkendte virksomheders lærepladser besættes eller slås op mhp. formidling
  • være med til at sikre, at vi sammen på U/NORD opnår de måltal, som er fastsat i aftalen

For at lykkes med denne opgave kræver det, at du og dit team er en aktiv del af det interne samarbejde med ledere, chefer samt administrative medarbejdere. Ligesom du eksternt kan begå dig med repræsentanter fra virksomheder på alle niveauer samt kan arbejde tæt sammen med faglige udvalg og politiske organisationer.

Skoleoplæring på U/NORD
Som en del af trepartsaftalen skifter skolepraktik navn til skoleoplæring. Skoleoplæring er et tilbud til de elever, som endnu ikke har indgået en uddannelsesaftale efter endt grundforløb. Skoleoplæringen på U/NORD er et professionelt alternativ til de elever, som endnu ikke har indgået en uddannelsesaftale med en oplæringsvirksomhed. Her har U/NORD et stort og vigtigt ansvar i, at lærlingen opnår målene i uddannelsesordningen. Målet er altid, at lærlinge under skoleoplæring hurtigst muligt indgår en uddannelsesaftale med en virksomhed.

Du får her ansvaret for 11 fagligt dygtige og engagerede oplæringsinstruktører.

Foruden lærerpladskonsulenter og oplæringsinstruktører får du ligeledes personalansvar for to administrative medarbejdere samt to koordinatorer.

Du er den rette til jobbet, hvis:

  • Du har dokumenteret ledelseserfaring. Du har blik for at motivere dine medarbejdere til både at drifte, men også til at komme med indspil til, hvordan vi sammen sikrer, at endnu flere af vores elever får en læreplads
  • Du har erfaring med at drive en afdeling eller et stort projekt med mange interessenter. Du kender til vigtigheden af at opbygge og vedligeholde netværk, både eksternt og internt
  • Du er administrativ og analytisk stærk samt grundig i opgaveløsningen. Du har blik for økonomistyring i samarbejde med vores centrale økonomiafdeling

Endvidere er det en fordel, hvis du har:

  • Bredt kendskab til arbejdsmarkeds- og erhvervsuddannelserne samt viden om relevant lovgivning på området
  • Erfaring med brugen af CRM-systemer, som er en vigtig del af salgsarbejdet
  • Et godt og stærkt netværk inden for de brancher, som U/NORD dækker

Om dig:
Som person arbejder du selvstændig og løsningsorienteret. Du besidder et højt drive og har en imødekommende og fleksibel indstilling. Du er igangsættende, dialogsøgende og resultatorienteret.

Du har stærke kommunikative kompetencer, og du er god til at samarbejde og kommunikere på alle niveauer. Du har et godt humør og værdsætter et godt kolligialt fællesskab.

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads med ca. 5.000 årselever og mere end 650 gode kollegaer. Vores værdier er faglig stolthed, respekt og nysgerrighed og det mærker du overalt på U/NORD.

Som chef for lærepladsformidlingen og skoleoplæring på U/NORD får du en selvstændig og spændende stilling, hvor du får mulighed for at skabe unikke resultater sammen med andre. Du får en stilling med stor kontaktflade og mulighed for at opbygge et stort netværk, hvor du har mulighed for at gøre en forskel.

Du bliver en del af et stærkt chefteam og får reference til vicedirektøren.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til et team af engagerede kolleger, der er indstillet på at give dig opbakning og medspil i et godt og inspirerende arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område. Der er tilknyttet en attraktiv pensionsordning.

Tjenestestedet vil som udgangspunkt være fordelt mellem Hillerød for det tekniske område og Lyngby for det merkantile område.

Det er en betingelse for ansættelsen, at der kan fremvises en ren børneattest.

U/NORD ønsker at bidrage til et sundt arbejds- og undervisningsmiljø, og er pr. 1. august 2021 en røgfri skole, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter på skolen – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Når du sender din ansøgning…
Vil vi gerne modtage den senest den 12. januar 2022. Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via linket.
Der er tale om en stilling på fuldtid med tiltrædelse den 1. marts 2022 og gerne før.
Der vil blive afholdt samtaler uge 3 og uge 4.

U/NORD ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge.

Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte vicedirektør Tanja Bundesen [email protected] / 2073 8333.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hillerød
  • Onsdag den 12. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Birkerød

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Afdelingsleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of working with highly skilled project managers excite you? And do you thrive on challenges? Then you’ll fit..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with passionate and professional project teams excite you? Do you want to be a part .
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7