Afdelingschefer til forretningsudvikling i agilt setup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du løse opgaver til gavn for samfundet?
ATP går grundlæggende på to forretningsben. Det ene ben er vores pensions- og investeringsforretning. Det andet ben er det, vi kalder Administrationsforretningen. Her administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. I 2021 var det over 300.000.000.000 kr.

Pension og Erhvervssikring (P&E) er en del af Administrationsforretningen, og her er vi på udkig efter to nye afdelingschefer til at varetage rollen som Product Managers (PM) til to af vores forretningsudviklingsområder i henholdsvis Pensions og Sikring (P&S) og Arbejdsmarkeds Erhvervssikring (AES).

Kan du sætte retning og sikre fremdrift?
Som Product Manager spiller du en central rolle for ATP’s agile udviklingsrejse, og du bliver en del af et agilt setup inden for rammerne af SAFe (Scaled Agile Framework).

På opgavesiden får du ansvaret for produkterne i en ART (Agile Release Train), som består af flere teams. Udover rollen som PM får du som afdelingschef det ledelsesmæssige ansvar for ART’ens Product Owners. Du bliver en del af en ledergruppe med andre afdelingschefer og vil referere til en underdirektør, der også har rollen som Business Owner for ART’en.

Du har forståelse for arbejdet i en politisk styret organisation samt erfaring med at lede ledere. Du sætter retning inden for rammerne af ATP’s strategiske fokus, arbejder med den forretningsmæssige prioritering og sikrer kundevendte og effektive løsninger til gavn for vores kunder.

Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund og erfaring med personaleledelse, digital udvikling og politiske processer. Derudover er du den rigtige til jobbet, hvis du har:

  • solide ledelsesmæssige kompetencer
  • erfaring med strategi og implementering af strategi
  • kendskab til agile arbejdsmetoder, koncepter og organisering
  • økonomisk tæft
  • gode kommunikative evner.

Du behøver ikke kende vores forretning på forhånd, men det er vigtigt, at du har interessen og hurtigt kan sætte dig ind i komplekse sagsområder. Erfaring fra fx konsulentbranchen, arbejdsmarkedspolitiske områder og/eller udvikling af digital administration er en fordel, men det er ikke en forudsætning.

I P&S leder vi efter dig, der har erfaring med forretningsudvikling og samarbejde med eksterne aktører og interessenter samt har en god forståelse for IT og IT-løsninger. Som Product Manager får du ansvaret for at udvikle system- og procesunderstøttelse af vigtige ordninger såsom ATP Livslang, Lønmodtagernes Garantifond og Arbejdsmarkedets Uddannelsesbidrag. Vi udvikler selv vores systemer i tre ART’er i tæt samarbejde med vores kollegaer i andre dele af ATP Koncernen.

I AES leder vi efter dig, der har erfaring med forretningsudvikling og samarbejde med eksterne aktører og interessenter. Som Product Manager får du ansvaret for at udvikle processer og teknologisk understøttelse af behandling af arbejdsskadesager i tæt samarbejde med vores leverandører og kollegaer i andre dele af ATP Koncernen.

Vil du arbejde for den økonomiske grundtryghed i Danmark?
P&S og AES er en del af en matrixorganisation. Et godt og tæt samarbejde på tværs er dermed en forudsætning for, at vi kan levere vores løsninger effektivt. Vi garanterer et job, der udover at forløse dine faglige ambitioner også har stor betydning for det samfund, vi er del af.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og ikke mindst kundernes behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

=dig? Så send os dit CV
Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt og senest søndag d. 2. oktober. Vi afholder samtaler løbende og håber på en hurtig opstart.

P&S
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Rikke Caroline Vad Brandt på mobil: 2250 2494 eller på mail: [email protected]

AES
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte underdirektør Søren Ahrenberg på mobil: 2880 0185 eller på mail: [email protected]

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hillerød
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Er du uddannet bibliotekar med et stærkt fagligt fundament og viden om folkebibliotekernes it-løsninger? Er du en lyttende og empatisk personaleleder, som brænder for både at være på gulvet og at v..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Birkerød

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Afdelingsleder
    • Birkerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 6
2. juni 2024 7