Projektkoordinator/controller til FM-systemer og Data

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du interesseret i at assistere vores projektledere med at holde styr på deres byggeleverancer?

Region Hovedstaden har en af Danmarks største ejendomsporteføljer på knap 2 millioner m2, vi renoverer/bygger nyt på 10-15% af vores anlægsmasse pr. år. FM-systemer og Data modtager de digitale afleveringer fra projekterne, kontrollerer kvaliteten og herefter implementerer dem i vores systemer.

Om stillingen
Du indgår i teamet FM System og data, her vil du arbejde sammen med 10 dygtige tekniske designere og vores IKT-ansvarlige. Din rolle bliver at være bindeled mellem vores projektledere der skal levere den digitale leverance og Bygningsdata der modtager den.

I startfasen af projekterne vil du have ansvaret for at vurdere datakrav for hvert projekt. Du vil også have ansvaret for at hjælpe vores projektledere med at forstå hvordan projekterne skal sættes op digitalt, at sikre korrekt dokumentation bliver leveret inden et projekt kan lukkes samt lave en løbende opfølgning på projektledernes compliance.

Stillingen vil i stor grad omhandle kommunikation og problemløsning ved digitale leverancer.

Dine opgaver
Som projektkoordinator får du ansvaret for at kontrollere at CEJ’s interne projektledere opfylder deres forpligtelser om digitale leverancer samt at krav til projekterne fastlægges, ud fra databehovet i CEJ. Du vil især være aktiv i starten og slutningen af projekterne, med ansvaret for at udføre kvalitetssikring og udarbejde rapporter.

Ud over dette så vil jobbet også indebære sekundære administrative opgaver iht. den overordnede portefølje af projekter.

Dine primære arbejdsopgaver er:

• At være kontaktperson for projektlederne vedrørende generelle spørgsmål om dokumentationskrav, datastruktur, systemer og leverancer
• At udføre løbende kvalitetssikring af data og dokumentation
• At opdatere og vedligeholde data for egne områder
• At sikre vores drifts- og byggeafdeling har det nødvendige bygningsdata til opstart af projekter. Dette omhandler både D&V dokumentation og projektdokumentation, herunder As-built modeller og tegninger

Om dig
Din uddannelse er ikke afgørende men det er en fordel hvis du har erfaring med koordinering af projekter eller har været ansat som projektassistent/controller og ønsker at arbejde med dataleverancer.

Som person er du udadvendt, grundig og kan holde overblikket når der er travlt. Du er en god mægler og du er hjælpsom, men står fast på at dataleverance skal leveres.

Som person lægger vi vægt på, at du

• er systematisk og struktureret
• er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst
• har gode kommunikative evne, både mundtligt og skriftligt
• er nysgerrig, udadvendt og bidrager med godt humør
• du er ikke bange for at stå fast på vores processer

Vi tilbyder
Hos os får du et alsidigt job med udstrakt delegering af ansvar og selvstændig tilrettelæggelse af dit arbejde, et spændende job i en virksomhed i udvikling med store byggerier og gode muligheder for personlig udvikling.

Arbejdssted
Din primære plads vil være på Gentofte Hospital, men jobbets natur vil medføre kørsel og arbejdsopgaver/møder på Regionens andre matrikler.

Når dette bliver aktuelt, godtgøres transport med det offentlige eller i egen bil.

Løn- og ansættelsesvilkår
Gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Yderligere oplysninger
Har stillingen fanget din interesse og vil du høre mere, kan du kontakte fagleder Mathias Skovlykke Stage Olsen på tlf. + 45 20 37 87 07

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er den 1. januar 2023.

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Ansættelsesdato er snarest muligt.

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra gamle fredede ejendomme til nye hospitalsbyggerier.

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hillerød
  • Søndag den 01. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Birkerød

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Afdelingsleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of working with highly skilled project managers excite you? And do you thrive on challenges? Then you’ll fit..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with passionate and professional project teams excite you? Do you want to be a part .
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 7
8. juli 2024 7
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6