Ph.d.-koordinator til administration og udvikling af DTU Computes ph.d.-skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du have en nøglerolle i arbejdet med at udvikle og drive vores ph.d.-skole? Er du effektiv, god til at skabe overblik, og har du et skarpt øje både for administrative processer og strategisk udvikling? Hvis du samtidig er god til at kommunikere og har lyst til at vidensdele med dine kollegaer, så er du måske vores nye kollega.

Ph.d.-skolen på DTU Compute har ca. 140 ph.d.-studerende. De er alle rekrutteret blandt de allermest talentfulde studerende, og forskeruddannelsen skal give dem det bedst mulige begyndelse på en industriel eller akademisk forskerkarriere. Vores ph.d.-koordinator har en vigtig og central rolle i forhold til at støtte de ph.d.-studerende, understøtte ph.d.-skolens drift samt udvikle og udbygge ph.d.-uddannelsen på instituttet.

Jobbet
Som vores nye kollega vil du skulle arbejde tæt sammen med instituttets studieteam, som har en bred vifte af opgaver inden for studieadministration, efteruddannelse, ph.d.-administration samt personaleadministration. Du vil fungere som kontaktpunkt for ph.d.-studerende og -vejledere og være bindeled mellem ph.d.-skolelederen og den centrale ph.d.-administration på DTU samt indgå i det tværgående netværk for ph.d.-administratorer.

Du får et væsentligt ansvar for udvikling og understøttelse af instituttets ph.d.-skole, herunder:

  • Koordinerende og administrative opgaver vedr. igangværende ph.d.-projekter – fra indskrivning til forsvar
  • Sagsbehandling og opfølgning på ph.d.-skolelederens og ph.d.-udvalgets beslutninger
  • Udvikling af eksisterende processer (f.eks. for rekruttering, onboarding og ph.d.-vejledning)
  • Udvikling af kurser, seminarer mv.

Vores forventning til dig
Dette job er noget for dig, hvis du trives med at have direkte kontakt med vores ph.d.-studerende i forbindelse med sparring og administrativ støtte. Du er god til at forstå og videreformidle regler og retningslinjer ved seminarer o.lign. Du har gåpåmod og lyst til at være opsøgende, og du griber de bolde, der bliver kastet til dig. Når du ser et behov eller en mulighed for udvikling eller initiativ sætter du en ære i at prøve nye veje.

Du har det godt med Microsoft Excel og kan skabe det nødvendige overblik over bestand, optag og økonomi til vores ph.d.-skoleleder.

Vi lægger vægt på, at du er opsøgende og relationsskabende. Derudover er du kvalitetsbevidst, selvstændig og har øje for detaljen.

Derudover rummer dit CV

  • En akademisk uddannelse eller alternativt en HK-baggrund, hvorfra du har erfaring både med drift og udvikling og gerne inden for ph.d.-administration
  • Erfaring med brug af forskellige IT-systemer
  • Engelskkundskaber på højt niveau både mundtligt og skriftligt

Hvad tilbyder vi dig
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en international forskeratmosfære. Det er et job med stor kontaktflade til ledere, forskere, ph.d.-studerende og samarbejdspartnere. På DTU bliver du en del af en af Europas førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Du kommer ind i en organisation, der har til formål at udvikle viden på internationalt niveau. Du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed. Vi sørger selvfølgelig for, at du samtidig får den nødvendige sparring og kompetenceudvikling. Der er fleksible arbejdstider, og DTU har en familievenlig personalepolitik.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten eller til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat).

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost, og vi ønsker stillingen besat pr. 1. marts 2023 eller snarest derefter.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 8. december 2022. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. Fortæl også gerne om, hvad du ellers brænder for i dit liv.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Lene Matthisson på 4525 3377 eller [email protected] .

Læs mere om DTU Compute her: www.compute.dtu.dk.

Vi holder løbende samtaler i november og december, så fortæl os gerne, hvornår du vil være klar til at tage en indledende dialog med os.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Compute
DTU Compute er et unikt og internationalt anerkendt akademisk institut med 385 ansatte og 10 forskningssektioner, der spænder over fagene matematik, statistik, datalogi med fokus på både videnskab og ingeniørarbejde. Vi udfører forskning, undervisning, innovation og rådgivning af høj international kvalitet, og vi producerer ny viden og teknologibaserede løsninger til samfundets udfordringer. Vi har en mangeårig involvering i anvendt og tværfaglig forskning, big data og datavidenskab, kunstig intelligens (AI), internet of things (IoT), smarte og sikre samfund, smart produktion og biovidenskab. På DTU Compute tror vi på en mangfoldig arbejdsplads med fokus på medarbejdertrivsel.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kongens Lyngby
  • Torsdag den 08. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 9
3. oktober 2024 10
2. oktober 2024 9
1. oktober 2024 10
30. september 2024 10
29. september 2024 11
28. september 2024 11
27. september 2024 8
26. september 2024 8
25. september 2024 7
24. september 2024 8
23. september 2024 8
22. september 2024 8
21. september 2024 8
20. september 2024 8
19. september 2024 9
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 12
4. september 2024 12