Rekrutteringsfirma

Senior Risk Analyst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

ATP koncernen er Danmarks største pensions- og administrationsselskab og rummer over 3000 medarbejdere inden for pensionsforvaltning, investering og administration. ATP er dedikeret til at sikre en tryg fremtid for danskerne og skabe værdi gennem pensionsforvaltning, investeringer og administration af velfærdsydelser.

ATP spiller en afgørende rolle i at sikre en tryg økonomisk fremtid for danskerne. Som forvalter af ATP Livslang Pension er de med til at sikre, at danskerne har økonomisk tryghed og mere at leve for, når de går på pension. Derudover administrerer ATP udbetalingen af forskellige velfærds- og sikringsydelser, herunder feriepenge, folkepension, boligstøtte og barsels dagpenge.

ATP er stolte af at være involveret i disse processer, der berører næsten alle borgere og virksomheder i Danmark, hvilket sikre deres tætte forbindelse til danskerne. Hvert år har ATP kontakt med næsten halvdelen af alle danskere, enten i forbindelse med folkepension, arbejdsskade eller udbetaling af feriepenge.

I ATP er deres ambitioner høje, og de lægger samtidig stor vægt på trivsel. De tror på, at en balance mellem arbejde og privat liv er afgørende, og derfor tilbyder de fleksible arbejdsforhold og værdsætter den enkeltes behov.

Afdelingen

Du bliver en del af afdelingen: Drifts- og projektrisiko. Afdelingens opgaver spænder vidt, og de har tæt kontakt med forskellige forretningsområder i ATP. Hovedopgaven for afdelingen er at identificere og implementere forbedringer inden for risikovurdering og -måling i tæt samarbejde med 1. og 2. forsvarslinje. De understøtter forretningen ved at identificere, vurdere, håndtere og rapportere operationelle risici. En vigtig opgave i den forbindelse er at omsætte metodik til praktiske krav og bidrager til en robust og transparent risikokultur for at beskytte ATP's omdømme.

Afdelingen består i dag af 5 dygtige kollegaer, der er specialister inden for governance, forretningsgange, procesoptegninger og risikostyring. Afdelingen er ansvarlige for risikovurderinger, beredskabsplaner, koncepter samt governance for rolle- og rettighedsstyring og forretningsgange. Afdelingen er karakteriseret af, at de er meget proaktive, da de er med til at sikrer en solid risikohåndtering og effektiv styring i hele organisationen.

Rollen
Som Senior Risk Analyst får du en afgørende rolle som ansvarlig for operationel risikovurdering og sikre en smidig tilpasning af risikoprocesser til ATP’s forretningsmæssige behov. I tæt samarbejde med 2. forsvarslinje vil du udvikle og forfine risikostyringsmetoder på en enkel og effektiv måde. Din rolle omfatter også identifikation, vurdering og håndtering af operationelle risici, facilitering af risikoværksteder og løbende rapportering af risikomatricer.

Du vil identificere og implementere forbedringer inden for risikovurdering og -måling, og i samspil med både 2. og 3. forsvarslinje vil du spille en central rolle i at styrke ATP's risikokultur. Dine kompetencer er afgørende for at understøtte administrationsforretningen, corporate functions og business support i at håndtere og rapportere operationelle risici.

Stærke relationer på tværs af 1, 2 og 3 forsvarslinje og i hele organisationen er afgørende, da du som Senior Risk Analyst skal oversætte komplekse metodiker til praktiske krav og bidrage til en robust og transparent risikokultur, der beskytter ATP's renommé.

Din indsats vil bidrage til resultater som udvikling af risikokortlægning, etablering af fælles risikovurderinger og processer samt identifikation og håndtering af operationelle risici.

Ansvarsområder

  • Identificerer og implementerer forbedringer til risikovurdering og -måling samt sætter retningen for både niveau og metode i tæt samarbejde med 2. og 3. forsvarslinje
  • Understøtte ATP’s administrationsforretning, corporate functions og business support, når det handler om at identificere, vurdere, håndtere og rapportere operationelle risici
  • Skabe gode relationer bredt i forretningen og på tværs af 1., 2. og 3. forsvarslinje
  • Oversætter metodik til praktiske krav
  • Bidrage til en robust og transparent risikokultur, så vi i fællesskab passer på ATP´s omdømme
  • Interessent håndtering på flere organisatoriske niveauer fra koncernledelse til medarbejdere


Requirements


Det er vigtigt at du:

  • Har erfaring med operationel risikostyring
  • Mestre interessenthåndtering på flere organisatoriske niveauer fra koncernledelse til medarbejdere.
  • Har omfattende kommunikative såvel som analytiske evner og formår at formidle komplekse sammenhænge både skriftlig og verbalt
  • Kan navigere i krydsfeltet mellem forsvarslinjer, krav og forretning


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • 13.05.2024
  • Afdelingsleder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Process Automation at Novo Nordisk Engineering Do you have experience in managing complex Process Automation projects within pharmaceutical production and want to be p..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejby

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Vejby I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Afdelingsleder
    • Vejby
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Helsingør

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 6
2. juni 2024 7
1. juni 2024 7
31. maj 2024 8
30. maj 2024 10
29. maj 2024 9
28. maj 2024 9
27. maj 2024 9
26. maj 2024 11
25. maj 2024 11
24. maj 2024 11
23. maj 2024 10
22. maj 2024 10
21. maj 2024 10
20. maj 2024 9
19. maj 2024 9
18. maj 2024 9
17. maj 2024 10
16. maj 2024 9
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 7
12. maj 2024 8