Service Integration Manager til at sikre stabil drift på tværs af [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Trives du i en stilling med en bred berøringsflade?
I ATP har vi ambitionen om at være et førende teknologi- og digitaliseringshus, der driver effektiv administration til gavn for det danske velfærdssamfund. Det stiller høje krav til vores medarbejdere, vores løsninger og de leverandører vi samarbejder med.

Lige nu søger vi en ny kollega i rollen som Service Integration Manager. Du bliver en del af teamet Service Integration, hvor vi arbejder vi med flere af de IT-løsninger, der udbetaler 2 ud af 3 velfærdskroner i Danmark.

Stabil drift er en grundpræmis for de fleste af vores aktiviteter – der blandt andet består af at foretage løbende opfølgning på leverandørernes opfyldelse af kontrakter og servicemål, aftale processer i driftsaftalehåndbøger og indgå i udbudsarbejde ved f.eks. at formulere krav og sikre en god og konstruktiv dialog mellem leverandører og øvrige interessenter.

Helt fra starten bliver du et afgørende bindeled mellem IT-leverandører, interne IT-leverancer og ATP’s forretning, hvor samarbejdet med ATP's forretning vil have et afgørende fokus. Du får stor mulighed for at præge din egen hverdag - og vi forventer, at du selvstændigt kan være med til at sikre forudsætningerne for optimal og stabil drift af vores IT-løsninger.

Dine opgaver vil på mange måder kunne sammenlignes med en Service Delivery Manager, og du får fx ansvar for at:

  • indgå aktivt i udvikling, opbygning og vedligeholdelse af processer inden for Service Integration and Management (SIAM)
  • opfylde SLA gennem interne aftaler og kontrakter med eksterne leverandører
  • orkestrere driftsleverancen på udvalgte kontrakter og være med til at sikre os den rigtige balance mellem økonomiske mål og driftsstabilitet
  • sikre løsninger og håndtere eskalationssager, når opgaver ikke kan følge de normale processer
  • der leveres en korrekt og forretningsvendt rapportering.

Du kommer til at indgå i et eller flere projekter, hvor du skal medvirke til at få aftaler i hus og sikre, at den rette dokumentation er på plads, når løsningerne overgår til drift.

Er du vedholdende og brænder du for at skabe enkle løsninger?
I rollen som Service Integration Manager bliver du en nøglespiller i en unik situation, hvor vi håndterer store IT-løsninger, der kendetegnes af stabil drift. Det vil være en fordel, at du har arbejdet med IT-drift i flere år og har et solidt kendskab til ITIL.

Du får ikke direkte personaleansvar, men du har ledelseserfaring som f.eks. Service Delivery Manager, Service Integration Manager eller gennem linje- eller projektledelse. Det er vigtigt, at du formår at agere på tværs af organisatoriske grænser med dine ledelseskompetencer som holdepunkt, og at du kan stå på mål for vores samlede IT-leverance.

Som person forestiller vi os, at du:

  • er vedholdende og ikke bliver slået ud af kurs, hvis tingene ikke lykkes første gang
  • kan begå dig i en stor og til tider politisk organisation og formår at udvise diplomatisk snilde, når det er nødvendigt
  • brænder for at skabe enkle løsninger og sikrer, at vi kommer i mål med dem
  • kan formidle dine budskaber klart og forståeligt
  • har udpræget forretningsforståelse.

Du får stor indflydelse fra dag et. Hos os kommer du uden tvivl til at udvikle dine kompetencer inden for leverandørstyring, udvikling af udbudsmateriale samt ledelse af forskelligartede opgaver. En stor del af dine opgaver omfatter arbejde med kontrakter, driftsaftalehåndbøger og leverandørstyring og det er kun en fordel, hvis du har erfaring med det.

Vil du arbejde i IT-frontlinjen i et af velfærdssamfundets vigtigste tandhjul?
Vi er et team på 11 engagerede og dygtige generalister, der er en del af ATP's Delivery-afdeling under Digital Solutions.

I Digital Solutions er vi mere end 500 IT-, digitaliserings- og dataspecialister, der bidrager til den digitale udvikling af det danske velfærdssamfund. Du kan læse mere om Digital Solutions her: https://www.ATP.dk/digital-solutions

Hos os får du en plads i IT-frontlinjen, hvor vi lægger vægt på kvalitet og en lyst til hele tiden at gøre det bedre.

Som Service Integration Manager vil du opleve en hverdag, hvor der er gang i mange ting på samme tid – men vi vægter at holde humøret højt, selvom der til tider er travlt. Vi bakker hinanden op, når det er nødvendigt, og har fokus på kompetenceudvikling af alle i teamet.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af. Vi ved nemlig, at engagerede medarbejdere er altafgørende for, at vi når vores mål og bliver ved med at være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

=dig? Så send os en ansøgning
Send os dit CV og en kort ansøgning, hvor du beskriver, hvorfor du er motiveret for at søge stillingen.

Vi behandler henvendelser løbende og tager opslaget ned, når den rette kandidat er fundet. Vi håber på opstart snarest muligt. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her: https://www.ATP.dk/rekrutteringsforloeb-i-ATP

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Søren Pærregaard på 9389 9389 eller på [email protected].

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.
#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hillerød

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Er du uddannet bibliotekar med et stærkt fagligt fundament og viden om folkebibliotekernes it-løsninger? Er du en lyttende og empatisk personaleleder, som brænder for både at være på gulvet og at v..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Birkerød

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Afdelingsleder
    • Birkerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 7
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 6
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 7
18. juni 2024 7
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 7
14. juni 2024 7
13. juni 2024 6
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 6
8. juni 2024 7
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7