Kontorchef til Selskabsskat i Store Selskaber i Skattestyrelsen i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Brænder du for fagledelse, personaleledelse, driftsledelse og strategisk ledelse? Til afdelingen Store Selskaber søger vi en fagligt stærk kontorchef med evnen til at udfordre, så vi hele tiden kan forbedre vores indsatser.

Dit ansvarsområde og opgaver
Du får ansvar for ledelse af et kontor med 24 engagerede og dygtige specialister, som har ansvar for sagsbehandling, kontrol og revision af store selskaber, herunder finansielle virksomheder, forsyningsvirksomheder og andelsbeskatning. Medarbejderne udfører kompleks sagsbehandling, analyse af store datamængder og træffer afgørelser på et højt fagligt niveau. Da sagskompleksiteten er høj, så kræver stillingen i høj grad fagledelse for at kunne sætte kursen, gå i dialog om sagerne og se sammenhænge mellem de forskellige faglige emner.

Udover faglig- og personaleledelse får du ansvar for den daglige drift og bidrager til strategisk ledelse i ledergruppen.

Du refererer til underdirektøren for Store Selskaber og bliver del af en ledergruppe på 15 ledere, hvor du forventes at bidrage til sparring omkring den samlede opgaveløsning i afdelingen.

Dine kompetencer
Der kan være flere indgange til stillingen men det allervigtigste er, at du har en stor faglig indsigt og stor erfaring med selskabsbeskatning, så du kan udøve fagledelse af høj kvalitet. Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring og erfaring med forsyningsvirksomheder og/eller pengeinstitutter Du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. Cand. Merc. Aud., Cand. Jur., Skatterevisor eller tilsvarende.

Du vil skulle samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere, hvorfor du skal være god til at skabe relationer og god til at kommunikere. Det er en klar fordel at tænke i helheder, kunne bevare overblikket og have øje for de relevante tværgående arbejdsprocesser. Via din lederstil skaber du resultater gennem dialog, tillid og med respekt for fagligheden, og du medvirker til at medarbejderne i enheden arbejder selvstændigt, er selvledende og samtidig dygtige til at vidensdele.

Desuden lægger vi vægt på, at du er struktureret, har gode analytiske evner og formår at sætte dig ind i komplekse faglige problemstillinger. Dine samarbejdspartnere beskriver dig som åben og imødekommende, men samtidig som tydelig, retningssættende og forhandlingsstærk.

Om afdelingen Store selskaber
Store Selskaber arbejder med selskabsskat i Danmarks største koncerner og i samarbejde med nogle af de største revisionsfirmaer i landet.

Store Selskaber er organisatorisk placeret i Skattestyrelsen Selskaber og kontoret har til opgave at sikre, at de 10.000 største virksomheder betaler den rigtige skat – hverken mere eller mindre. Vi har ansvaret for virksomhedernes skattebetaling og det omfatter flere speciale-områder.

Et af Store Selskabers specialer består i at vejlede og kontrollere de skattemæssige forhold. Flere af virksomhederne fungerer på tværs af landegrænserne, og vi arbejder derfor med internationale skatteforhold. Derfor skal du også bidrage med revisionsmæssig viden og erfaring samt med den juridiske analyse.

Dit kontor – Pengeinstitutter / Selskabsskat
Kontoret arbejder med skattemæssige forhold inden for pengeinstitutter, forsyningssektoren og inden for andre store virksomheder. Vi er særligt gode til at kombinere vores viden om forretning, revision, regnskab og skattereglerne, og har stort fokus på at kvaliteten også kommer af det gode samarbejde og den gode dialog, såvel internt i enheden og Skattestyrelsen, som med virksomhederne og deres rådgivere.

Vi er 24 kolleger med en baggrund som spænder over såvel jura og revision, og vi har adskillige års erfaring med at arbejde med kontrol og servicering af de store virksomheder. Vi har en åben men god tone og et dejligt socialt samvær. Vi løfter i flok, prioriterer trivsel og passer i det hele taget på hinanden. Vi lægger vægt på, at vi hele tiden udvikler os såvel fagligt som menneskeligt. Vi udvikler vores opgaver og speciale, så vi hele tiden arbejder effektivt og med høj kvalitet.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 8 marts 2020. Spørgsmål besvares gerne af konstitueret underdirektør Sune Lauritzen på telefon 72 37 6516. Vi forventer at afholde første runde samtaler 9. marts 2020 og anden runde samtaler 16. marts 2020. Der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest og referencer. Tiltrædelse 1. maj 2020.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles i overensstemmelse med rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen indplaceres i løngruppe 1, svarende til lønramme 37. Ansættelse sker som udgangspunkt på varige vilkår, men der vil eventuelt være mulighed for ansættelse på åremål. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Højbjerg
  • Søndag den 08. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0