Fagansvarlig til afregning i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Er du struktureret, har du en solid forståelse for afregning, og kan du sikre professionel debitorstyring af vores vand- og spildevandskunder? Så har vi det helt rigtige job til dig!
Med udgangspunkt i vores Kundeafdeling søger vi en fagansvarlig, der kan fungere som koordinator for et velfungerende og engageret Afregningsteam. Teamet består af fire kolleger med forskellig baggrund præget af høj faglighed, stor selvstændighed og godt humør. Teamet arbejder bl.a. med afregning, restanceinddrivelse, kundebetjening via telefon, mail og fysisk fremmøde samt opdatering og vedligeholdelse af vores kundedatabase. Du vil få det overordnede teamansvar, herunder koordinering af opgaver, faglig udvikling og vidensdeling i teamet i kombination med ansvar for egne opgaver i teamet.

I dit daglige arbejde vil du bl.a. arbejde med:
  • Koordinering af ressourcer og opgaver relateret til drift, vedligeholdelse, udvikling og support af fagområdet


  • Vidensdeling og faglig udvikling af teamet, herunder standardisering

  • Daglige driftsopgaver på lige fod med de øvrige i Afregningsteamet

  • Understøtte implementering af diverse forbedringer, nye standarder, lovgivning, processer m.m.

  • At udarbejde og følge udviklingsplaner/strategier relateret til Afregningsteamet

  • Administration af specialaftaler


  • Ajourføring af regulativer samt budget- og resultatopfølgning


Hvem er du? Du har minimum tre års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med afregningsprocesser, debitorstyring og kundeservice. Du har formentlig erfaring fra en forsyning, konsulentfirma eller kommune, og du kan nemt sætte dig ind i lovgivningen. I dagligdagen er du personen, der:

  • er relationsskabende og trives med sparring og vidensdeling


  • udviser overskud og forståelse for, hvordan ændringer i hverdagen kan påvirke kunder eller kolleger

  • har en god ordenssans og bevarer overblikket, når det går stærkt

  • har flair for systemer og IT (vi afregner i KMD Easy)


Hos Samn Forsyning får du… Et ansvarsfuldt job med mange spændende udfordringer og et godt fundament med rig mulighed for at præge tingene og oplevelsen af at bidrage med værdi i forretningen. Du bliver en del af en afdeling med god stemning, hvor vi hjælper hinanden, og du altid kan regne med dine kolleger. Vores omgangstone er åben og uformel, og vi har et godt arbejdsklima.

Hos os er organisationsstrukturen flad, og det betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling og korte beslutningsprocesser. Vi stræber efter at være en attraktiv arbejdsplads gennem udvikling og samarbejde, og vi har et højt ambitions- og vidensniveau. Det betyder, at der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Som fagansvarlig vil du referere til Kundechefen, som ligeledes har personaleansvaret for de øvrige kolleger i Afregningsteamet.

Løn efter forhandling, inkl. pension samt sundhedsforsikring, 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause, flextid og frokostordning. Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem KL og din organisation. Det daglige arbejdssted er Samn Forsyning ApS, Alrøvej 11, 8700 Horsens.

Klar til at ansøge? Vi glæder os til at modtage en kort motiveret ansøgning og CV hurtigst mulig ved at trykke "ANSØG" herunder. Alle henvendelser behandles fortroligt og med diskretion. Konsulentvirksomheden INDKOM medvirker i rekrutteringen. Vi planlægger at afholde første samtale den 14. oktober og anden samtale den 26. oktober.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Anne Ellegaard, Kundechef ved Samn Forsyning: +45 7626 8710 / [email protected]
Camilla Diener, Rekrutteringskonsulent ved INDKOM: +45 2594 6006 // [email protected]

Hvem er vi? Samn Forsyning ApS er et fælles selskab mellem Horsens Vand A/S og Odder Spildevand A/S. Selskabet blev stiftet i januar 2017 og har samlet drift og administration af spildevandet i Odder og Horsens kommuner. Selskabet drifter også fire vandværker, som leverer 75% af drikkevandet i Horsens Kommune. Med sine mange års erfaring og store viden på området er Samn Forsyning ApS til gavn for de ca. 110.000 kunder i de to kommuner. Samn Forsyning ApS varetager alle opgaver indenfor drift, anlæg og projektering, håndtering af regnvand, spildevand og drikkevand samt udvikling af miljøforbedrende løsninger inden for området.

Selskabet ønsker at være en mærkbar gevinst for sine kunder, miljøet og fremtiden og arbejder for at være en dynamisk og innovativ virksomhed, der lægger vægt på at deltage aktivt i udviklingen af Horsens og Odder Kommune. Selskabet beskæftiger på nuværende tidspunkt 100 medarbejdere og hovedkontoret er centralt beliggende i Horsens by i et nyere byggeri. Her har man samlet et stærkt hold af kompetente og dygtige medarbejdere

Læs mere på www.Samn.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Horsens
  • Søndag den 17. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Horsens

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Afdelingsleder
    • Horsens
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We believe in rewarding and recognizing individua..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Frederiksgade i Aarhus I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med é..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Horsens over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. juli 2024 7
6. juli 2024 7
5. juli 2024 6
4. juli 2024 6
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 4
27. juni 2024 3
26. juni 2024 4
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2