Børnehuset Kirsebærhuset i Hvidovre søger ny leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Hvidovre kommune vil kendes som børnenes og Familiernes by. På dagtilbudsområdet betyder det, at vi vil sikre dagtilbud af høj kvalitet. Så har du lyst til at være med til at fortsætte og styrke den gode udvikling, som Kirsebærhuset allerede er i gang med?

Kirsebærhuset er netop blevet udvidet med en tilbygning, som indeholder tre nye stuer og vi søger en leder, som har fokus på kerneopgaven med at skabe trivsel, dannelse og læring for alle børn. Vi kan tilbyde en spændende mulighed for at skabe visioner og lægge en strategi for de kommende års udvikling i Kirsebærhuset.

Børnehuset Kirsebærhuset er en velfungerende 0 - 6 års institution beliggende tæt på grønne områder, Hvidovre havn, Hvidovre Stadion og med gode offentlige transportmuligheder. Kirsebærhuset har en mangfoldig børnegruppe på cirka 105 børn fordelt på 7 grupper, og 19 engagerede og udviklingsparate medarbejdere. Børnegrupperne er fordelt i en vuggestueafdeling og en børnehaveafdeling.

Kirsebærhuset har en engageret forældregruppe og bestyrelse, som støtter op om Kirsebærhuset.
Dagtilbuddet indgår i netværksmøder med tværfaglige samarbejdspartnere for at sikre en målrettet, koordineret og virksom tidlig indsats.

Hvad kan du forvente som leder i Hvidovre Kommune?
Du vil indgå i et ledelsesteam i Kirsebærhuset bestående af dig og din daglige leder, der umiddelbart ikke har skemalagte børnetimer. Som leder i Hvidovre Kommune får du gode muligheder for at udvikle dig fagligt i jobbet, fx gennem efteruddannelse og deltagelse i interne forløb. Du vil få tilknyttet en mentor, som er en lederkollega der vil introducere dig til Hvidovre Kommune.

Som dagtilbudsleder bliver du en del af en åben kultur, og du kan i høj grad forvente at blive inddraget og få indflydelse både på den strategiske- og faglige udvikling på det samlede 0-6 års område. Samtidigt vil du indgå i en stærk og engageret ledergruppe på 29 dagtilbudsledere. Du vil, sammen med din daglige leder, blive tilknyttet et ledernetværk præget af fælles opgaveløsning, refleksion, videndeling og sparring.
Dagtilbudsområdet er en del af Center for Børn og Familier, og du vil referere direkte til centerchefen.

Din profil
Som leder af Kirsebærhuset sætter du rammen for den pædagogiske retning, som du udvikler sammen med et fagligt, professionelt og engageret personale. Du driver forandringsprocesser og understøtter et arbejdsfællesskab, hvor tillid, situationsbestemt ledelse og godt arbejdsmiljø vægtes højt. Du skal samtidig tage ansvar for økonomistyring, strategisk ledelse og drift i dagligdagen. Alt sammen i tæt samarbejde med den daglige leder.

Vi forventer, at du er uddannet pædagog og har ledelseserfaring. Vi ser gerne, at du har, eller er i gang med, en diplomuddannelse i ledelse og/eller har en pædagogisk akademisk overbygning.

Derudover ønsker vi, at:

  • Du er en samlende kraft der besidder et positivt livs- og menneskesyn
  • Du evner, på en faglig og professionel måde, at skabe arbejdsglæde og engagement gennem bl.a. faglig anerkendelse i hverdagen, så medarbejderne oplever sig set, hørt og forstået
  • Du er god til at skabe strukturer og organisere fællesskabet
  • Du er lyttende og anerkendende, og kan skabe relationer til alle forældre, og du prioriterer forældresamarbejdet og kommunikationen højt
  • Du skaber værdi i samarbejdet bl.a. gennem MED lokaludvalg/ TRIO-samarbejdet, og sikrer derved inddragelse af medarbejderne
  • Du ser det positive i forskelligheder, og formår at inddrage dette som en styrke og indgangsvinkel til fælles undren, refleksion og læring i personalegruppen
  • Du formår at formidle og omsætte kommunale og nationale mål, strategier og politikker, herunder den styrkede pædagogiske læreplan, så det kan mærkes i børnehøjde

Du kan læse mere om områdets visioner, mål og strategier på Hvidovre Kommunes hjemmeside Politikker, strategier, planer og kvalitetsstandarder her.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen og/eller Kirsebærhuset kan fås ved henvendelse til centerchef Michael Karlsen på tlf. nr. 4175 0777.

Løn og ansættelsesforhold
Lønnen er som udgangspunkt placeret på løntrin 47 + tillæg, erfaring og evt. relevant diplomuddannelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2022 eller snarest derefter. Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse på børne- og ungeområdet i Hvidovre Kommune.

Ansøgningsfrist:
Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag d. 3. april 2022 kl. 12:00.

Første samtalerunde holdes den 5. april 2022. Anden samtalerunde afholdes den 19. april 2022. Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt i dagtimerne. Der vil blive foretaget en personlighedstest mellem første og anden samtale.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4ce56ed0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Søndag den 03. april 2022

Lignende jobs

  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder til PPR i Greve

    Fri kontakt
    Vil du lede 25 engagerede medarbejdere, der samarbejder tværfagligt i dagtilbud og skoler om at understøtte børn, unge og deres familier til bedre trivsel om udvikling, og er du uddannet som cand.psyk, cand.pæd.psyk eller cand.pæd.pæd psyk, så skal du søge stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune!
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 8
10. september 2024 8
9. september 2024 8
8. september 2024 8
7. september 2024 8
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 9
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 9
21. august 2024 12
20. august 2024 12
19. august 2024 13
18. august 2024 13
17. august 2024 13