Musisk Skole Kalundborg søger projektkoordinator og underviser til ungeprojekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

Musisk Skole Kalundborg søger projektkoordinator og underviser til ungeprojekt pr. 9. august 2021.

Stillingen er på minimum 15/37t ugentligt i 20 uger med forventning om herudover at varetage undervisningen på workshops 1- 4 dage om ugen i en del af perioden.

Arbejdsområder

Vi søger en engageret, inspirerende og fagligt kompetent projektkoordinator med undervisningserfaring indenfor lyd/musik, billedkunst/animation eller dans/drama. Udover koordination af projektet vil du indgå i undervisningsteamet i en eller flere ugentlige workshops i projektperioden.

Kulturen flytter ud - et kulturelt eksperimentarium

Lejre, Ringsted, og Kalundborg Kommuner er gået sammen om at kvalificere og udbrede musik- og kulturskolernes læringstilbud, så de bliver lettere tilgængelige for alle børn og unge. I et lærende samspil mellem pædagogisk personale fra SFO'er og klubber, musik- og kulturskolernes undervisere/kunstnere og Professionshøjskolen Absalon, vil kommunerne med modelforsøget udvikle nye former for fleksible og uformelle læringsmiljøer, der kan medvirke til at flere børn og unge møder kunst og kultur.

Formålet er at:

  • give alle børn og unge lige mulighed for at deltage i kunstneriske fritidstilbud.
  • gøre en forskel for de deltagende børn og unge ved at gøre kunst- og kulturmøder lettere tilgængelige i deres fritid.
  • udvikle nye værktøjer og læringsformer, som med det samme fanger børn og unges nysgerrighed og giver dem lyst til at beskæftige sig mere med kunst og kultur.
  • udvide børn og unges kendskab til kunstarterne og herigennem de personlige udviklingsmuligheder, der ligger i at beskæftige sig med kunst og kultur
  • etablere tværprofessionelle samarbejder, som giver mulighed for gensidig kompetenceudvikling og kvalificering af de fagprofessionelles kunstneriske, musiske samt pædagogiske kompetencer.

"Kulturen flytter ud" vil være med til at kvalificere og udbrede musik- og kulturskolernes læringstilbud med særligt fokus på forandring af fritidsundervisningen, så den bliver mere tilgængelig og attraktiv for alle børn og unge uanset indkomst, baggrund eller bopæl.

De kunstneriske tilbud skal være tilgængelige og vedkommende i de fysiske rum, hvor børn og unge opholder sig. Efter skole er det for de fleste børn enten i SFO'en eller i Klubben. I et tæt og lærende samarbejde mellem pædagogisk personale, undervisere og kunstnere, vil vi derfor udvikle nye, fleksible og mere uformelle undervisningsformer og pædagogiske læringsrum, der er nemt tilgængelige og tiltrækker flere børn og unge til Musik- og Kulturskolernes tilbud.

For at sikre et solidt og gensidigt kompetenceløft mellem de deltagende fagkompetencer er der indgået samarbejde med Center for Pædagogik ved Professionshøjskolen Absalon, der er med til at udvikle, kvalificere og evaluere de forskellige indsatser.

I Kalundborg Kommune gennemføres indsatserne i samarbejde med UNG Kalundborg og er målrettet unge i alderen 13-17 år. Forsøget er inddelt i 3 faser. I fase 1 kickstartes indsatserne med kunstneriske appetizers målrettet 7. - 10. årgang på 8 lokationer/udskolingsskoler indenfor kunstretningerne: lyd/musik, billedkunst/animation og drama/dans. I fase 2 afvikles åbne workshopforløb på 4 forskellige lokationer med åbne aktiviteter og værksteder i klubregi med samme 8 kunstnere fra fase 1. Der er mulighed for løbende, uformel deltagelse af målgruppen og fokus på med- og samskabelse. Fase 3 afsluttes med 2 dages camp, som resulterer i en tværkunstnerisk forestilling skabt af de unges medskabende processer.

Din profil

Vi forventer

  • at du har dokumenteret uddannelse indenfor enten lyd/musik, billedkunst/animation eller dans/drama
  • at du har erfaring med projektkoordination
  • at du har undervisningserfaring og formår at danne gode sociale relationer mellem de børn og unge du har med at gøre
  • at du er tydelig og anerkendende i dialogen med eleverne
  • at du er opsøgende, nytænkende og søger samarbejdet
  • at du er kompetent - både fagligt og pædagogisk
  • at du sætter trivsel mellem mennesker højt
  • at du tager medansvar for udvikling af projektet
  • at du har gode skriftlige evner

Derfor skal du vælge os

Om Musisk Skole

Musisk Skole har p.t. 24 fastansatte lærere, dertil er vikarer tilknyttet i det omfang det er muligt. Herudover en ledelse og administration, der består af leder, souschef og kontorassistent. Derudover varetager enkelte medarbejdere med nærmere fastsat timetal (udover deres undervisningsopgaver) funktioner / koordinatorroller inden for talentlinje, forskole, korskole, PR, projekter mv.

Musisk Skole underviser hovedsagelig børn og unge op til 25 år, men kan desuden tilbyde undervisning til voksne. Musisk Skole leverer en bred vifte af undervisningstilbud i musik, animation og dans baseret på høj professionel kvalitetsundervisning af uddannede lærere. Undervisningstilbuddene til musik omfatter så vidt muligt alle instrumentgrupper, såvel rytmiske som klassiske genrer, og såvel instrumental/vokal-undervisning som sammenspil. Herudover tilbydes fag som animation og dans inden for den moderne dans og hiphop.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker som udgangspunkt i henhold til musikskoleoverenskomsten indgået mellem KL og FMM. Stillingen er tidsbegrænset i 20 uger og tiltrædes pr. 9. august 2021 eller hurtigst muligt herefter. Ugenormen er på 15/37 for koordinatordelen og for undervisningsdelen er ugenormen på ca. 9,6/37 - 26/37 pr. uge i 12 uger alt efter antal undervisningsdage pr. uge.

Hvis du vil vide mere

Du kan få et indtryk af Musisk Skole via vores hjemmeside: www.musiskskole.dk

Ansøgning

Skriftlig ansøgning (gerne max en side) samt CV og dokumentation for uddannelse sendes elektronisk senest 1. august 2021. Kun elektronisk indsendte ansøgninger sendt via link herunder kommer i betragtning.

Samtaler afholdes 5. august 2021 på Musisk Skole Kalundborg, Skovbrynet 55, 4400 Kalundborg.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kalundborg
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. oktober 2024 8
5. oktober 2024 8
4. oktober 2024 8
3. oktober 2024 7
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 3
26. september 2024 3
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 6
22. september 2024 6
21. september 2024 6
20. september 2024 7
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 6
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3