Programassistent til administration og koordination indenfor luftfarten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

I stillingen som programassistent vil du få kontakt med en bred vifte af både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du får en særlig tilknytning til de programmer der arbejder med vores hoved ATM-system (Air Traffic Management), som er Naviairs primære lufttrafikstyringssystem. Du vil dels blive en del af arbejdet omkring det nuværende ATM-system (COOPANS), og dels skulle være med i arbejdet omkring implementeringen af vores fremtidige ATM-system, kaldet ATC-One. Vi har i begge programmers arbejde en bred kontaktflade både indadtil i virksomheden og udadtil til vores europæiske samarbejdspartnere og leverandører.

Derfor lægger vi vægt på, at du besidder gode samarbejds- og kommunikationsevner, både på dansk og engelsk. Det er essentielt, at du har solidt kendskab til MS Office-pakken og en god forståelse for økonomi og tal.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med administrativt arbejde, især fra en projektafdeling eller en teknisk orienteret organisation.

Arbejdsopgaverne varierer i kompleksitet og kan til tider være intense. Da der ikke altid findes en fastlagt procedure for opgaveløsningen, er det vigtigt, at du er proaktiv, fleksibel, og struktureret. Din evne til at bevare overblikket og have sans for detaljer vil være en fordel i denne rolle.

Dine arbejdsopgaver i programmerne ligger bl.a. indenfor:

• Økonomi- og ressourcestyring (indkøbsordrer, budgetter, prognoser, statusrapportering mm.)
• Administrativ koordinering (journalisering, kontraktstyring, mailhåndtering)
• Kommunikation med leverandør samt samarbejdspartnere
• Generel administrativ support
• Dokument- og filhåndtering

Om afdelingen
Naviairs udviklings- og projektafdeling, ATM Projects & Engineering, har det overordnede ansvar for udvikling, planlægning, international koordinering og eksekvering af alle Naviairs større projekter, programmer og porteføljer inden for det teknisk-operative område.

Vi er ca. 33 personer i afdelingen og vores ansvar rækker lige fra idéfasen over udvikling til systemimplementering og overdragelse af de samlede projektleverancer til driftsorganisationen.

Hvorfor vælge os?
Vi er en attraktiv arbejdsplads, der værdsætter tillid, respekt, engagement og gode relationer. Du vil blive en del af en afdeling, der fokuserer på høj sikkerhedsmæssig kvalitet og har stor indsigt i den teknologiske udvikling i Europa.

Vi prioriterer faglig udvikling højt og forventer, at du er motiveret for at fortsætte med at lære. Hvis du har brug for at udvikle dine færdigheder, vil vi støtte dig ved at tilbyde nødvendige kurser for at holde dig opdateret.

I ATM Projects & Engineering vil du møde engagerede kolleger og en uformel omgangstone. Vi arbejder ansvarsfuldt med opgaverne og løser dem effektivt. Som medarbejder vil du opleve stor frihed til at planlægge og påvirke din dagligdag, hvor faglighed og mennesket bag er vigtigt i en teamrelation.

Løn og ansættelsesvilkår
Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer pr. uge.

Løn og ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst i staten. Lønnen fastsættes på et niveau, der er afhængigt af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelse er desuden betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes til ”Hemmeligt” (NATO SECRET).

Ansøgning og samtaler
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Peter Windum på telefon 3247 8084.

Klik på "Ansøg" og send en motiveret ansøgning og dit CV senest 29. januar 2024.

Der vil indgå test som del af rekrutteringsprocessen.

Naviair ser mangfoldighed som en styrke, og vi opfordrer derfor alle interesserede og kvalificerede, uanset alder, køn, race, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kastrup
  • Mandag den 29. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. juli 2024 5
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 5
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 6
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4