Kontorchef til Erhvervsministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en inspirerende og engageret leder, der kan sætte retning for Erhvervsministeriets landdistrikts- og Life Science dagsorden? Er du resultatorienteret? Har du politisk flair, personligt drive, og er du dygtig til at samarbejde på tværs? Så er du muligvis vores nye kontorchef i departementets område for Erhvervspolitik og Planlægning

Om jobbet

Erhvervsministeriet arbejder for at skabe konkurrencedygtige og innovative vækstvilkår, så virksomheder har gode rammer for vækst og udvikling. Den ledige kontorchefstilling er placeret i departementets område for erhvervspolitik og planlægning (område 4), som arbejder for at styrke mulighederne for vækst og erhvervsudvikling i alle dele af landet. Du vil få ansvaret for landdistrikts- og Life Science dagsordenen.

Erhvervsministeriet er koordinerende ministerium for landdistriktspolitikken, og har ansvaret for at skabe gode rammer for landdistrikterne og bidrage til et mere sammenhængende Danmark. Det er et prioriteret indsatsområde. Vi arbejder tæt sammen med andre kolleger i ministeriet, i Erhvervsstyrelsen og en række andre ministerier om at styrke vilkårene for vækst og erhverv, bosætning, uddannelse, fysisk og digital infrastruktur samt velfærd og offentlig service. Arbejdet med vækstvilkår for landbrugs- fødevarer- og fiskerierhvervet er ligeledes en del af landdistriktspolitikken.

Life Science enheden i Erhvervsministeriet er etableret med det formål at styrke den erhvervspolitiske indsats i forhold til erhvervet, som bl.a. favner lægemiddelindustrien, medtech og bioteknologi. Life Science er en markant dansk styrkeposition, der oplever kraftig vækst og i dag står for 17 pct. af vareeksporten samt mere end en tredjedel af den private forskning og udvikling. Flere af de største virksomheder i Danmark beskæftiger sig med Life Science. Enheden skal styrke den eksisterende erhvervspolitiske indsats, så erhvervet fortsat har de bedst mulige rammebetingelser for at udvikle sig som et progressivt forsknings- udviklings- og produktionserhverv i Danmark. Enheden understøtter bl.a. dialogen mellem ministeren og erhvervet i tæt samarbejde med andre ministerier ved at etablere og sekretariatsbetjene et partnerskab, der skal fremme offentligt indkøb af innovative og effektive sundhedsteknologier i sundhedsvæsenet, udarbejde analyser og benchmarke mm.

Du vil få en spændende og varieret hverdag tæt på de politiske beslutninger, hvor der er fokus på at levere bidrag af høj kvalitet – ofte med korte frister. Du vil komme til at indgå i et engageret ledelsesteam og stå i spidsen for en række dygtige og ambitiøse medarbejdere i en afdeling, hvor der lægges vægt på resultater og arbejdsglæde.

Om dig

Ved besættelse af stillingen lægger vi vægt på, at du har en relevant samfundsvidenskabelig videregående uddannelse og har lyst til, og gerne erfaring med, ledelse. Det er afgørende, at du har en stor portion energi, som du kan bruge til at drive dagsordenerne frem, at du har politisk tæft, gennemslagskraft og gode samarbejdsevner, som du bruger til at skabe løsninger på tværs af forskellige synspunkter og interesser. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra centraladministrationen, herunder med betjening af det politiske system. En meget stor del af arbejdet foregår således i tæt samspil med styrelserne på ministerområdet, andre ministerier og med eksterne interessenter.

Arbejdet er på et højt fagligt niveau, og du skal derfor være analytisk skarp, hurtig til - sammen med dine medarbejdere - at finde frem til essensen af en problemstilling og kunne vejlede dem i at formidle den kort og klart. Din ledelsesstil er åben, samarbejdende og inddragende, ligesom du uddelegerer ansvar og opgaver gennem klare rammer og retningslinjer.

Om os

I området arbejder vi sammen om at styrke mulighederne for vækst, beskæftigelse og bosætning i hele Danmark. Vi arbejder bl.a. for at skabe konkurrencedygtige og innovative vækstvilkår for erhvervslivet inden for en række danske styrkepositioner – Life Science, turisme, de kreative erhverv, forsvarsindustrien samt fiskeri, landbrug- og fødevarer. Derudover understøtter vi, at der er de bedste mulige rammer for en regional og lokal vækstindsats, bl.a. gennem et velfungerende erhvervsfremmesystem, en aktiv landdistriktspolitik og en planlov, der giver mulighed for vækst og udvikling.

I området er der 27 medarbejdere og du vil få to kontorchefkolleger.

Om ansættelsen

Stillingen er klassificeret i løngruppe 1 og ansættelsen sker i henhold til rammeaftalen for kontraktansættelse af chefer i staten på 5-årigt åremål med mulighed for forlængelse i op til 3 år. Der er endvidere mulighed for forhandling af yderligere tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Erhvervspolitisk Direktør Line Nørbæk på telefon 91 39 94 41.

Send din ansøgning via linket eller på vores hjemmeside https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 1. november 2019. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer med stempel og underskrift samt andet relevant materiale.

Vi forventer at holde 1. samtaler den 7. og 8. november. 2. samtaler vil blive afholdt den 13. og 15. november. Ønsket tiltrædelse er den 1. januar 2019. Vi gør opmærksom på, at der vil blive brugt ledelsestests i forbindelse med rekrutteringen.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

Vi er i en unik position: Vi betjener ministeren i et af landets mest centrale ministerier og er samtidig helt tæt på erhvervslivet. Vi er med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Vi arbejder med en bred vifte af ressortområder – fra boligfinansiering og forbrugerforhold til planlov og digitalisering af erhvervslivet – og sætter derigennem et aftryk på virksomheder og de fleste danskeres liv.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for, og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og et stærkt samarbejde for at opnå Europas bedste vækstvilkår, så det er attraktivt at bo, arbejde og drive virksomhed i Danmark. Vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.

Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Fredag den 01. november 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0