Teamleder til Finansministeriets Koncern HR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at videreudvikle et kvalitetsbevidst og ambitiøst Koncern HR, som understøtter forretningen? Og vil du stå i spidsen for et stærkt team i et fagligt udviklende kontor? Så står dit nye skrivebord hos os.

Om stillingen
Koncern HR er organiseret i to teams med hver deres teamleder. Ansvarsområderne for den ene teamleder spænder bredt over rekruttering, onboarding, medarbejder- og lederudvikling, kommunikationsplatforme (web, intranet m.v.), PULS/MUS, medarbejdertrivsel og lederevaluering. Ansvarsområderne for den anden teamleder dækker personaleadministration, personalejuridisk sagsbehandling samt HR-partnere. Opgaverne bliver fordelt mellem de to teamledere, og din profil vil have indflydelse på dine ansvarsområder.

Du bliver en del af kontorets ledelsesgruppe, hvor vi lægger vægt på at arbejde som et hold med skarpt blik på, at kontorets samlede opgaver hænger sammen og lykkes.

Som vores nye teamleder:

  • trives du som personaleleder og forstår at motivere teamets 14 medarbejdere
  • sikrer du god og ansvarsfuld driftsledelse med fokus på tværgående koordinering
  • fungerer du som sparringspartner for direktioner og ledelsesgrupper i de fem institutioner i Finansministeriets koncern.

Som teamleder er du er med til at sikre, at Finansministeriet fortsat er en spændende arbejdsplads i udvikling med dygtige medarbejdere og ledere i tæt og tillidsfuldt samarbejde.

Om dig
Du kan have forskelige baggrunde for at få succes i rollen som teamleder, men vi forventer, at du har en videregående uddannelse, erfaring med ledelse og ledelsesudvikling samt flere års relevant erfaring fra en større - gerne offentlig - koncern.

Herudover søger vi dig, som:

  • har solid erfaring med HRD-paletten
  • har interesse for teknologier og digital kommunikation.
  • har erfaring med en stor del af den bredde, der ligger i kontorets opgaveportefølje
  • er dygtig til at læse organisationer, skabe relationer og samarbejde på tværs af koncernen
  • kan formidle og sætte retning, så strategiske mål bliver operationelle.

Det er en fordel, hvis du har et godt indblik i centraladministrationen samt indsigt i, hvordan en organisation med såvel politiske opgaver, projekter som drift ledes.

Om os
Koncern HR består af 25 medarbejdere, kontorchef Caroline Kirk , teamleder Charlotte Horster og teamleder Camilla Wagner Gade (den ledige stilling). I hverdagen leverer vi løsninger og resultater, som skal skabe værdi for koncernens ledere og medarbejdere.

”Det er spændende at være en del af Koncern HR, fordi vi har den brede berøringsflade til hele Finansministeries koncern. Jeg arbejder sammen med engagerede og knivskarpe kollegaer, der hver især er eksperter på deres område – og det gør, at jeg også hele tiden udvikler min faglighed.”

Thomas Due, HR-konsulent i Koncern HR.

Koncern HR er en del af Finansministeriets Center for Koncernstyring, der understøtter koncernen inden for HR, økonomi og service. Vi arbejder tæt sammen med Finansministeriets departement og de fire øvrige direktioner i koncernens styrelser. Vi betjener de ca. 160 ledere i Finansministeriets institutioner med HR-drift og udvikling.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes som chefkonsulent med personaleledelse efter overenskomst for akademikere i staten.

Der er tale om en fuldtidsstilling med forventet start 1. juni 2020.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Charlotte Horster på mail: [email protected] eller telefon: 2125 5380.

Ansøgning
Hvis du kan se dig selv i rollen som teamleder i Koncern HR, skal du sende os din ansøgning, CV og eventuelle bilag via ”Søg her” senest søndag den 12. april 2020.

Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 16 og 2. samtaler i uge 17. Du kan forvente, at der indgår test/case som en del af rekrutteringsforløbet.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Søndag den 12. april 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0