Afdelingschef med internationalt udsyn til Klimaministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København K

Er kampen for den grønne omstilling en del af dit DNA? Brænder du for, at Danmark går forrest i det grønne globale lederskab? Har du erfaring med internationale forhandlinger og et stort EU-netværk? Så er du den helt rigtige kandidat til en nyoprettet stilling som afdelingschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriets departement.

Om jobbet En af regeringens vigtigste målsætninger er, at Danmark skal gå forrest i det grønne, globale lederskab. For at understøtte dette arbejder Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet på en markant dansk lederskabsrolle i den globale og europæiske grønne omstilling. Til at stå i spidsen for dette arbejde søger vi en ny visionær afdelingschef, der dedikeres til vigtige, strategiske internationale opgaver, herunder særligt kan styrke en dansk interessevaretagelse i EU. Afdelingschefen skal bl.a. arbejde for indsatser i EU-regi, der kan understøtte den danske klimaomstilling, varetage en central dansk rolle ved afsluttende forhandlinger af Paris aftalen, samt sikre et succesfuldt COP 26.

Den internationale afdelingschef vil indgå i departementets direktion, der består af departementschefen, 3 afdelingschefer samt klimaambassadøren, samt i ministeriets koncernledelse.

Om dig Du er strategisk, visionær og har indgående erfaring fra internationale og EU-forhandlinger. Du har solide netværkskompetencer og formår at skabe konstruktive samspil og opbygge et stærkt netværk af beslutningstagere på EU- og internationalt plan. Du har solid ledelseserfaring og evner at motivere andre til at skabe synlige resultater. Du fremstår som en inspirerende leder, der går foran og skaber begejstring og engagement. Du skal have empati, personlig gennemslagskraft og være robust i lederrollen. Erfaring med ledelse af ledere vil være en fordel, ligesom et vist kendskab til klimaområdet forudsættes.

I perioder vil der være en stor arbejdsbyrde og megen rejseaktivitet.

Vi tilbyder
  • Et særdeles spændende og varieret arbejde i et politisk orienteret miljø med en bred interessekreds
  • Et ministerområde præget af nytænkning, dygtighed og strategiske muligheder
  • Et stærkt fokus på at flytte tingene på et højt fagligt og professionelt niveau
  • Gode personlige udviklingsmuligheder
  • Dygtige og ligefremme kolleger med drive og gå-på-mod

I Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet har vi fokus på internationale og nationale karriereveje, og derfor kan en ansættelse hos os på sigt føre til andre stillinger i og uden for koncernen. Klima, energi og forsyning er områder med stor national og international bevågenhed. En lederstilling i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet kan derfor være et vigtigt skridt i en national og international karriere inden for klima, energi og forsyningsområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er på fuld tid. Løn og ansættelsesforhold sker som afdelingschef på åremål i 5 år iht. rammeaftalen om kontraktsansættelse af chefer i staten. Stillingen er klassificeret i løngruppe 3. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til departementschef Lars Frelle-Petersen, ☏ 41 72 91 88.

Ansøgning Send din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andre bilag (pdf-format), så vi har det senest 24. august 2021. Ansøgninger skal indsendes via linket på ministeriets jobportal. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler. Den endelige afklaring på ansættelsen vil først ske efter ansøgningsfristens udløb.

Du skal være indstillet på at gennemføre et testforløb i forbindelse med ansættelsen.

Ministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Om departementet I departementet er vi ca 200 engagerede og dygtige medarbejdere. Vores kerneopgaver er at betjene ministeren og at levere den strategiske ramme for ministeriets arbejde og sikre koordinering og styring af det samlede ministerområde. Vi arbejder sammen med et bredt felt af samarbejdspartnere inden for klima-, energi- og forsyningsområdet - både i og uden for ministeriet. To dage er sjældent ens, og vi møder hele tiden nye udfordringer. Vi stiller store krav til faglighed og ansvarlighed, men vores omgangsform er præget af en positiv og uformel tone. Vi har mange personaletilbud, der medvirker til at styrke det gode sociale arbejdsmiljø – både i og udenfor arbejdstiden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Tirsdag den 24. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Head of People AnalyticsAre you eager to drive strategic decisions with data excellence? Do you want to lead a dynamic team and be part of thriving SAS? Then this might be your next opportunity..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Do you want to help grow a green energy company by offering unique products and solutions? Do you understand market trends and customer needs, and know how to convert this insight to better sales? .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0