Chef for Særlig stab i FKO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du forudseende, faglig bredt funderet og en empatisk leder, som trives i et operativt og militærstrategiske miljø – så er det dig, vi leder efter.

Om os

Operationsstaben er en del af Forsvarsstaben og udgør endvidere nukleus i Forsvarskommandoens Operative Hovedkvarter.

Operationsstaben er ansvarlig for at planlægge og gennemføre værnsfælles operationer -
herunder synkronisering, koordination og prioritering - i rammen af planer for det nationale forsvar, det regionale forsvar og/eller i rammen af NATO´s forsvarsplaner. I tilknytning hertil er Operationsstaben ansvarlig for den logistiske og kommunikations- og informationssystemmæssige understøttelse af alle indsatte styrkebidrag og enkeltpersoner.

Vi er organiseret med chef, vicechef og en stabschef. Under vicechefen findes den Særlige Stab, Juridisk Sektion, Militær Sikkerhedssektion og under stabschefen er de enkelte J-ressortsektioner, struktureret i en traditionel J1-J9 struktur. Operationsstaben er geografisk placeret i både København og Karup og tæller 205 ansatte pr. november 2022.

Om stillingen

Som chef for Særlig Stab er det dit ansvar, sammen med dine medarbejdere, at skabe rammerne for og understøtte den tværgående opgaveløsning i staben.
Som selvstændig sektionschef indgår du i Vicechefens chefgruppe og er tillige en del af Operationsstabens chefgruppe. Du vil i stillingen have en bred berøringsflade inden for det samlede ministerområde, men også internationalt.

Særlig stab består af 16 medarbejdere. I sektionen indgår både civile og militære medarbejdere, som er inddelt i fire mindre teams; Operative Processer, Koncepter & Policy, Ledelsesstøtte og Verifikation.

Sektionens primære opgaver er bl.a. at gennemføre den tværgående implementering og synkronisering af de nødvendige operative processer til understøttelse af Operationsstabens opgaveløsning som både stab og nukleus i Forsvarets Operative Hovedkvarter. Derudover koordinering og implementering af de tværgående Standard Operating Procedures og Standing Operating Instructions samt gennemførelse af Danmarks verifikationsopgaver.

Særlig stab er under opbygning, hvorfor udvikling af den enkelte medarbejder og sektionen er vigtig. Derfor prioriteres tid til uddannelse og kompetenceudvikling også i en travl hverdag. Særlig Stab er tillige indgangen til Operationsstaben, hvorfor imødekommenhed og god service, udført med et smil på læben, er vigtig.

Om dig

Vi forventer, at du er oberstløjtnant eller kommandørkaptajn med erfaring fra chefniveauet. Er du major eller orlogskaptajn har du gennemført Videreuddannelse Trin-2, Master i Militære Studier eller ækvivalerende uddannelse og er klar til at blive udnævnt eller ansat ved konstitution.

Du er med et helhedsblik relations- og brobygger til de mange samarbejdspartnere, i særlig grad til den øvrige forsvarsstab og departementet men også internt i Operationsstaben.
Du prioriterer god ledelse af dine medarbejdere, herunder udvikling af deres kompetencer med henblik på at sikre kvalificeret opgaveløsning til gavn for såvel Forsvarsstaben som for Operationsstabens ledelses og den øvrige Operationsstab. Du er en holdspiller og forstår og anvender teamwork både i en operativ- og administrativ kontekst. En holdspiller som tillige kan ”holde mange bolde i luften” og ”få dem i mål”.

Du har operativ erfaring nationalt og internationalt samt et solidt kendskab til NATO og NATOs planlægningsværktøjer og –processer.
Det kan endvidere være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med forligsprocesser, understøttelse af en ledelsesgruppe samt har erfaring og forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Du er en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets og koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejde med dine kolleger og medarbejdere. Der vil desuden blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger inden for Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer. Der er mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer. Der er mulighed for, at ansættelsen kan ske på åremål eller ved konstitution.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for at ansættelsen kan ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37. Ansøgningen stiles til dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige arbejdssted er Holmens Kanal 9, 1060 København K.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav. Som ansat i Forsvaret er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og Ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Brigadegeneral Jette Albinus på tlf. 22 39 25 32.
Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Christian Aziz på tlf. 32 66 58 86

Ansøgningsfristen er onsdag d. 23. november 2022.
Samtaler forventes afholdt i uge 48.
Stillingen er ledig til besættelse fra 1. januar 2023 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Onsdag den 23. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0