[xxxxx] i Værløse søger en relationel stærk og dedikeret leder til 0.-4. årgang

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

  • Brænder du for pædagogisk- og personalemæssig ledelse.
  • Har du hjertet på rette sted og et anerkendende udgangspunkt.
  • Vil du være med til at skabe de allerbedste betingelser for Syvstjerneeleverne, så er her en unik mulighed for at blive en del af en skole med hjerte-og spillerum.

Syvstjerneskolen søger en afdelingsleder til vores børnemiljø, der omfatter indskoling 0.-2 årgang på egen matrikel og 3.-4. årgangs mellemtrinspor på den store skole.

Vi søger en kollega, der har humor, visioner og er motiveret for at arbejde med at skabe læring og dannelsesmuligheder for alle vores elever på 0.-4. årgang

Sammen med resten af ledelsesteamet, medarbejderne og forældrene, skal du være med til at lede og udvikle en skole, hvor alle elever bliver så dygtige som muligt i et miljø, hvor de føler, at de hører til og får stjerner i øjnene.

Vi er en arbejdsplads, der er kendetegnet ved professionelle og fagligt dygtige medarbejdere. I ledelsesteamet har vi løbende fokus på at være en attraktiv arbejdsplads for vores medarbejdere, hvor ledelsen er tæt på, inddragende og lyttende.
Vi tror på, at ledelse tæt på motiverer til at skabe de bedste læringsbetingelser for vores elever.

Vi søger en person, der kan se værdien i samarbejdet med Syvstjerneskolens ressourcefulde og engagerede forældre.

På Syvstjerneskolen arbejder vi med Low Arousal. Vi tror på, at alle børn er kompetente og som udgangspunkt gør det bedste, de kan. Du skal fortsætte arbejdet med at få Low Arousal-tilgangen arbejdet ind i murstenen.

Som afdelingsleder på 0.-4. årgang, skal du turde gå forrest, tage ansvar og beslutninger på egen hånd. I dagligdagen vil du blive afdelingsleder på to matrikler. Du vil blive afdelingsleder for vores unikke indskolingshus Lillestjernen, der huser skole og fritid for vores 0.-2. årgang og for 3.-4. årgang på den store skole. Lillestjernen er et trygt børnemiljø, hvor du i tæt samarbejde med FFO-lederen skal samarbejde om elevernes hele dag.

Vi er på udkig efter en ny afdelingsleder, der har erfaring med ledelse og pædagogisk tæft.

En afdelingsleder som er inspirerende, lyttende, igangsættende, god til at samarbejde, samlende og dynamisk – alt hvad der er brug for, når 0.-4. årgangs elever og lærere skal ledes på en god og konstruktiv måde.

Det vigtigste for os er:

  • at du lytter til og samarbejder med både personale, elever og forældre på en tillidsvækkende og tydelig måde
  • at du er god til at skabe relationer med både børn, medarbejdere og forældre
  • at du kan være med til at fastholde og udvikle de ansattes engagement i en konstruktiv dialog
  • at du er optaget af, hvad der fremmer et godt og trygt læringsmiljø både for elever og medarbejdere
  • at du er i stand til at skabe faglige dialoger om undervisning
  • at du motiverer til samarbejde, leder efter løsninger, og at du ikke er bange for at konfliktmægle
  • at du kan lede en tværprofessionel personalegruppe i tæt samarbejde med FFO-leder
  • at du er robust og har en positiv indstilling til hverdagen

Det er en fordel, hvis du har kendskab til TRIO, planlægning af et skoleår og diverse indberetninger.

Det er endvidere en fordel, hvis du har relevant lederuddannelse eller ledelseserfaring.

Om Syvstjerneskolen
Syvstjerneskolen er en tresporet skole beliggende i Furesø Kommune med læringsfokuseret miljø. Skolen er placeret på 3 matrikler. Vi har ca. 750 elever og ca. 150 medarbejdere fordelt i indskoling, mellemtrin og overbygning.

De yngste elever går på Lillestjernen, som ligger 800 m. fra selve Syvstjerneskolen. Vi har desuden to gruppeordninger. Derudover har vi to velfungerende fritidstilbud, der er en del af skolens dagligdag.
Skolen er kendetegnet ved et positivt læringsmiljø, hvor vi har et anerkendende og resurseorienteret syn på, at alle elever lærer forskelligt.

Medarbejderne på skolen er ambitiøse på skolens og elevernes vegne og spiller konstruktivt med i forhold til udvikling og fornyelse af skolen.
Skolens ledelses- og administrationsteam består foruden dig af skoleleder, souschef, afdelingsleder for udskolingen, to afdelingsledere for vores 2 gruppeordninger, FFO-leder og to sekretærer.

Vi er et team, der er gode til at samarbejde om opgaverne på en note af gode grin og ydmyghed.
Lyder overstående som noget for dig, og har det gjort dig nysgerrig på vores dejlige skole, kan du få lidt flere oplysninger på vores hjemmeside https://Syvstjerneskolen.furesoe.dk/

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Emmeline Trautner på tlf. nr. 7216 4156 for spørgsmål og uddybende beskrivelser af skolen og arbejdsopgaver, ligesom du er velkommen til at lave en aftale om at komme på besøg.

Praktisk
Ansøgningsfrist tirsdag d. 8. november kl. 12.00. Vi afholder første samtalerunde onsdag d. 16. november og torsdag d. 17. november 2022 i tidsrummet kl. 15-19.
Stillingen er på fuld ledelsestid og ønskes besat fra 1. januar 2023.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelses indhentes også børne- og straffeattest.

Løn og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=11299566)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Værløse
  • Tirsdag den 08. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Birkerød

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Afdelingsleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of working with highly skilled project managers excite you? And do you thrive on challenges? Then you’ll fit..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with passionate and professional project teams excite you? Do you want to be a part .
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Værløse over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2