Kok søges til [xxxxx] Amerikavej

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

en vuggestue, der skal have fokus på kulinarisk og bæredygtig madkultur

Vi søger en faglig stærk og dygtig kok, der kan være drivkraften i at bevare og videreudvikle vores madkultur – hvor vi inspirerer, motiverer og danner vuggestuebørn i deres tilgang til mad.

Vi søger en kok på 34 eller 37 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Barnets Hus Amerikavej er en velfungerende selvejende vuggestue beliggende på Vesterbro. Her går det gode børneliv hånd i hånd med medarbejdernes trivsel. Vores pædagogiske profil er bevægelse, hvortil vi er certificeret idræts-, leg- og bevægelsesinstitution – og hvor børnene skal introduceres til en god madkultur, med sund, ernæringsrig og lækker mad hver dag.

For os hænger mad og pædagogik sammen…

Maden er et gentagende samlingspunkt i løbet af dagen, og er derfor på flere måde kulturskabende for børnene. For os er det vigtigt at børnene går videre fra vuggestuelivet, med et sundt forhold til mad – samt en god og varieret maddannelse, der præger dem resten af livet. Og det skal vores køkken understøtte.

Derfor er det væsentligt, at der er sammenhæng mellem det der kommer ud af køkkenet, og den madpædagogik der udføres på stuerne. Børnene skal have en bevidsthed om, hvad de kommer i deres mund, og hvor det kommer fra. Du skal, i samarbejde med det pædagogfaglige personale, være med til at give børnene en solid madforståelse med udgangspunkt i bæredygtighed – bl.a. i forhold til fra jord til bord.

Endvidere er det centralt, at vi fremmer madmod, og derfor skal maden have et højt kulinarisk niveau – både i udtryk og smag. Den skal bidrager til at pirre og stimulere børnenes smagsløg og andre sanser.

Som bevægelsesinstitution er vi bevidste om, at god ernæring giver energi. God ernæring er derfor et vigtigt element, som du skal tage højde for i udformningen af den ugentlige madplan.

Hertil skal niveauet at økologi være højt, og vi forventer du arbejder ud fra, hvad årstiderne har at byde på, samt at du er kvalitetsbevidst i valget af råvarer.

Vi arbejder ud fra, at sammenhængskraften mellem god madkultur og god pædagogik, er essentielt for vuggestuebarnets dannelse – det kræver faglig stolthed.

Det er ikke krav, at du tidligere har lavet mad til børn, men vi forventer, at du kan se dig selv i, at brænde for opgaven. Du skal være uddannet kok, eller alternativt have en form for køkken- og ernæringsuddannelse.

Hertil skal du kunne arbejde selvstændigt, samt indgå på et hold med en køkkenassistent på 20 timer. I samarbejde med køkkenassistenten, skal du udarbejde ugentlige madplaner, bestille madvarer, sikre budgetstyrring, udføre egenkontrol, sikre økologistyrring (i forhold til at sikre, at vi får "Det økologiske spisemærke" i guld), samarbejde med Meyers Madhus og vores madudvalg, samt at give børnene de bedst mulige forudsætninger for at gå videre i livet, med en sund og stærk madkultur. Der serveres morgenmad, mellemmåltid om formiddagen, frokost og eftermiddagsmad. Vi har daglig bespisning af 104 børn, samt de voksne der er med i vores madordning.

Hos Barnets Hus Amerikavej får du et stærkt arbejdsfællesskab, nærværende ledelse, tværfagligt kvalificeret sparring, kompetencedage og relevante kurser, ugentlige planlægningsmøder, højt fagligt fokus, samt imødekommende og smilende kollegaer med god humor.

Der er løbende ansættelsessamtaler – så hvis dette har interesse, så skynd dig at send din ansøgning!

Har du spørgsmål eller lyst til at komme på besøg, er du velkommen til at kontakte souschef Morten Hvidemose på tlf. 21 99 06 17.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=42ca5e7d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Onsdag den 16. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1