Kursuskoordinator til Center for Ledelse og Rekruttering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at udvikle staten som en attraktiv arbejdsplads ved at understøtte vores ledelsesudviklingsaktiviteter med professionel kursusadministration? Og har du lyst til at være den del af et engageret og dynamisk team? Så er det måske dig, vi mangler.

Vi har brug for dig, som har en god energi, er løsningsorienteret og er en holdspiller. Dig som trives med at være vores ansigt udadtil og drifte blandt andet Statens Program for Ledelsesudvikling (PLUS) og øvrige aktiviteter i Center for Ledelse og Rekruttering, hvor du vil få ca. 20 højtengagerede og dygtige kollegaer.

Om jobbet
Du får en central rolle og en bred opgaveportefølje med vigtige kursusadministrative supportopgaver, der understøtter høj kvalitet, service og tilfredse kunder. Du skal derfor trives med mange forskellige administrative opgaver på dit bord, du skal kunne lide at være i løbende dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, at understøtte og sparre med kollegaer og spille ind med din administrative faglighed.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Administration af kurser/ledelsesudviklingsforløb og aktiviteter.
  • Bestilling af kursussteder, oprettelse af kurser i vores kursussystem (Campus) og udsendelse af kursusinformation og –materiale.
  • Løbende kommunikation med kursusledere, kursusdeltagere og kursussteder.
  • Registreringer og opfølgning på kursusevaluering, kursusaktiviteter, kursusudgifter mm.
  • Understøtte styring af kursusøkonomi, herunder kursusbudget, regnskab og håndtering af fakturaer.
  • Understøttelse af kommunikation, herunder opsætning af nyhedsbrev, opdatering af hjemmeside indhold mm.
  • Understøttelse af sagsbehandling, sagsstyring, journalisering mm.
  • Administrative ad hoc opgaver, herunder mødebooking, support til projekter, konferencer, udbudsprocesser o.lign.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en administrativ uddannelse, fx administrationsbachelor eller kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Optimalt set har du erfaring med kursusadministration og kursusøkonomi. Vigtigst er det dog, at du kan se dig selv i ovenstående opgaver, at du trives med driftsopgaver og ikke mindst, at du er serviceminded, samarbejdsorienteret og har en positiv tilgang til opgaveløsning.

Herudover leder vi efter dig, som:

  • arbejder selvstændigt, effektivt, struktureret og har blik for kvalitet og detaljer,
  • er kundeorienteret og fleksibel i din tilgang til opgaver,
  • er god til at have mange bolde i luften, prioritere og nå i mål ift. deadlines,
  • er god til at kommunikere – både skriftligt og mundtligt, kendskab til CMS systemer er en fordel,
  • kan lide at arbejde i/har nemt ved at sætte dig ind i forskellige administrative, økonomistyringssystemer og er en rutineret bruger af hele Office-pakken,
  • har lyst til at indgå i og bidrage til et godt socialt og arbejdsmæssigt fællesskab.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade på de statslige arbejdspladser. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top. Vi lægger vægt på at der er plads til videndeling, sparring - og et godt grin.

Det er også værd at nævne, at du vil få stor fleksibilitet i forhold til, hvordan du planlægger din arbejdsdag, at vi har god kaffe, frugtordning og en attraktiv kantineordning. Herudover har vi et træningscenter, og vi er gode til at arrangere ting sammen både i centeret og på tværs af styrelsen. Vi har til huse tæt på Kgs. Nytorv, og metroen ved Marmorkirken er lige om hjørnet.

Om styrelsen
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljø- kompetenceudviklings- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten, samt for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram PLUS.

En nærmere præsentation af styrelsens opgaver og organisation findes på www.medst.dk.

Ansøgning og kontakt
Løn og ansættelsesvilkår
Afhængig af din baggrund bliver du ansat i henhold til enhver tid gældende overenskomst for overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller akademikere i staten (AC).

Ansættelsessted
Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen og Medarbejder- og Kompetencestyrelsen. Dit arbejdssted vil være Landgreven 4, 1301 København K.

Hvis du vil vide mere
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef, Lone Bekker, tlf. 35 27 11 84.

Ansøgning
Vil du søge stillingen, skal du sende en motiveret ansøgning, CV og eksamensbevis via linket. Der kan blive anvendt case i forbindelse med 2. samtalen.

Søg stillingen hurtigst muligt og senest mandag d. 9. januar 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 09. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København K over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0