Engageret og synlig faglig leder til Thorupgården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Københavns Kommune, Center Nørrebro, søger en socialfaglig leder til vores botilbud Thorupgården i en tidsbegrænset stilling frem til april 2021, men med mulighed for forlængelse.

Vores forventninger
Vi har brug for en faglig leder, der engageret kan bidrage med at styrke og videreudvikle faglighed og den recoveryorienterede indsats, styrke dokumentationen og understøtte, at tilbuddet leverer højt på Socialtilsynets kvalitetsmodel.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring og solid viden inden for det socialfaglige felt, dertil gerne med specifik viden om MI, LA og ÅD, som er blandt de metoder vi anvender
  • kan arbejde med udvikling og facilitering af faglige processer
  • er stærk i udviklings- og forbedringsarbejde herunder i implementerings- og forankringsprocesser og kan følge processer til dørs
  • kan træffe faglige beslutninger og sikre, at vi følger beslutninger til dørs
  • har en anerkendende personlig stil
  • har ledelsesmæssig erfaring – det er et plus, men ikke et must – men du har potentialet og de faglige visionære tanker
  • er god til at samarbejde, er en holdspiller, som også kan agere selvstændigt
  • er arbejdsom og kan håndtere et til tider stort arbejdspres
  • nemt kan skabe struktur og overblik over sager og processer

Kan du nikke ja til det ovenstående – eller det meste af det – så er du måske vores nye socialfaglige leder.

Som socialfaglig leder kommer du til at spille en væsentlig rolle i den daglige drift og socialfaglige kvalitet og udvikling, og du vil indgå i et tæt samarbejde med tilbuddets øvrige ledere, som består af to tilbudsledere, en overordnet tilbudsleder og en sundhedsfaglig leder. Det er vigtigt, at ledelsesgruppen samarbejder og ser sig som et team, og derfor er det vigtigt, at du har stærke samarbejdsevner.

Thorupgården og Center NørrebroThorupgården er et socialpsykiatrisk paragraf 108 tilbud for 102 borgere. På Thorupgården er der ansat ca. 40 medarbejdere, som er fordelt i to enheder med reference til hver sin tilbudsleder. Tilbudsledere, sundhedsfaglig leder og socialfaglig leder refererer alle dagligt til den overordnet tilbudsleder.

Når Thorupgården skal renoveres, vil alle beboere skulle genhuses i Valby i starten af november 2019 og halvandet år frem. Dvs. at du skal arbejde i Valby i de måneder, renoveringen står på.

Thorupgården er en del af Center Nørrebro, som inkluderer flere døgn- og dagtilbud indenfor det socialpsykiatriske område. Du kan læse mere om Center Nørrebro og Thorupgården på vores hjemmeside.

Din baggrund
Du har en professionsbachelor med solid erfaring indenfor psykiatri og/eller socialpsykiatri. Du er godt funderet i socialtilsynets kvalitetsmodel og har en stærk viden indenfor recovery – både teoretisk og praktisk. Du brænder for området og for at gøre en positiv forskel for brugere af socialpsykiatri.

Du må gerne have relevant socialfaglig og/eller ledelsesmæssig efter-/videreuddannelse. Og du må rigtig gerne have ry for at være faglig stærk, autentisk og fagligt dedikeret.

Værd at vide
Socialpsykiatrien i København er organiseret i fire centre, hvoraf Center Nørrebro udgør det ene center. Center Nørrebro har ca. 250 medarbejdere og en årlig budgetramme på ca. 127 mill. kr. Du kan læse mere om Center Nørrebro på vores hjemmeside.

Løn og ansættelse
Løn efter forhandling med den relevante faglige organisation. Tiltrædelse den 1. december 2019. Vikariatet varer til april 2021 med mulighed for forlængelse.

Mere information
Du er velkommen til at kontakte overordnet tilbudsleder Marie Louise Ibbo på 2096 4003 for at høre nærmere om stillingen.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 24. oktober 2019.
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 43.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Torsdag den 24. oktober 2019

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2