Afdelingsleder til Familiehuset i Borgercenter Børn og Unge – området Brønshøj-Husum-Va...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Genopslag
Er du vores nye leder, der med din inddragende ledelsesstil sikrer fortsat drift og udvikling af Familiehusets ydelser?


Om Familiehuset
Familiehuset i Brønshøj består af 17 erfarne familiebehandlere, der yder støtte til udsatte børn, unge og deres familier i form af familierådgivning, familiebehandling, praktisk/pædagogisk støtte i hjemmet og støttet/overvåget samvær i henhold til servicelovens bestemmelser.

Metodemæssigt spænder vi fra en eklektisk tilgang til evidensbaserede programmer i vores arbejde med familierne. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med især myndighedssagsbehandlerne, men også med andre professionelle samarbejdspartnere.

Lige nu er vi i fuld gang med at implementere Feedback Informed Treatment (FIT), der skal være med til at styrke effekten i indsatserne. Dertil er vi også optagede af at implementere en behandlingsform særligt rettet mod børn og unge, der har oplevet traumatiserende begivenheder i deres liv. Vi lægger særlig vægt på netværksinddragelse og har et systemisk og løsningsfokuseret syn på børn, unge og deres forældre.

Om Borgercenter Børn og Unge – område Brønshøj-Husum-Vanløse
Område Brønshøj-Husum-Vanløse holder til i fine fysiske rammer på Brønshøjvej i Brønshøj. Huset rummer, foruden Familiehuset, fire andre afdelinger, der alle er beskæftiget med myndighedsopgaven på området for udsatte børn og unge. Samlet rummer huset ca. 150 medarbejdere, fem ledere og en områdechef.

Som ny leder af Familiehuset vil du få ansvaret for at udvikle husets ydelser sammen med familiebehandlerne og den samlede ledergruppe.

Vi forestiller os, at du

  • Har relevant faglig baggrund som pædagog, socialrådgiver eller psykolog. Har erfaring med personaleledelse og gerne en relevant lederuddannelse. Det er vigtigt for os, at du har erfaring med og/eller viden om familiebehandling og kan yde faglig sparring i sagerne. Du skal indgå i ledergruppen i huset, og derfor må du meget gerne have erfaring med eller viden om det samlede område for udsatte børn og unge.
  • Som leder har du en åben og inddragende ledelsesstil, der er præget af gennemsigtighed og tydelighed. Vi sætter særligt pris på, at du er nærværende i hverdagen i huset. Det er også vigtigt, at du udviser tillid i dit lederskab, da familiebehandlerne selv tilrettelægger egne opgaver og egen tid.
  • Som leder skal du kunne se den enkelte medarbejder og samtidig holde blikket på fællesskabet, og som kollega er du en god samarbejds- og sparringspartner.
  • Som menneske er du psykisk robust og har en humoristisk tilgang til tilværelsen.

Hvad kan vi tilbyde dig

  • 17 fagligt dygtige, engagerede og dedikerede medarbejdere, der holder den faglige fane højt med fokus på kvalitet i opgaveløsningen og prioriterer faglig fordybelse i det omfang, det er muligt. Der er et godt kollegaskab i Familiehuset med humor og sociale aftener 3-4 gange årligt. Alle er inddraget og engageret i forskellige faglige udvalg. Vi kan tilbyde dig fire gode lederkolleger og et stærkt fagligt fællesskab. Du vil i samarbejde med de andre ledere i huset få mulighed for at udvikle nye tilbud og metoder og en høj grad af medindflydelse og medansvar.
  • Huset på Brønshøjvej bærer præg af en let og humoristisk tone. Vi afholder flere årlige fælles faglige dage med spændende aktuelle emner på programmet. Dette krydres med en fantastisk kantineordning, der også er en del af indsatsviften i huset.
  • Som ansat i Borgercenter Børn og Unge er man en del af et større arbejdsfællesskab, der spænder fra et tæt samarbejde med lederne i de andre Familiehuse i de andre enheder og deltagelse i forskellige tværgående udviklingsprojekter på tværs af hele Borgercentret.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse i henhold til gældende overenskomst og med tiltrædelse 1. januar 2020.

Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Annika Hermansen på 5180 0203 eller leder for Børnegruppen Lise Koch på 2612 2967.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, eksamensbeviser og evt. udtalelser.

Søg via nedenstående link senest fredag den 15. november 2019
Der vil blive afholdt 1. samtale torsdag den 21. november og 2. anden runde mandag den 25. november. Der vil blive anvendt test og cases i forbindelse med 2. samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København NV
  • Fredag den 15. november 2019

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København NV over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2