Økonomichef til Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

1.000 medarbejdere og 1,7 mia. kr. skal, til størst mulig gavn for patienter og klinikere, prioriteres og allokeres til over 2.000 it-systemer, it-infrastruktur og avanceret medicoteknisk udstyr. Governance og strategier for ambitiøs digitalisering skal understøttes. Professionelle leverandørrelationer skal modnes yderligere. Ledelsen skal i stigende grad baseres på data. Og i en rivende teknologisk udvikling skal der værnes om informationssikkerheden.

Som chef for en veldreven enhed får du unikke muligheder for at bidrage til digitaliseringen i Region Hovedstaden. Kombinationen af sundhed, it/data og økonomi har potentiale!

CIMT er Region Hovedstadens Center for It, Medico og Telefoni. Vores vision er at være hospitalernes partner i en digitalisering af sundhedsvæsenet med klinikerne for bordenden og patienterne som al tings målestok.

Strategiske opgaver
Meget er lykkedes de seneste år, og for skarpe og ambitiøse økonomiprofiler er der klare strategiske assignments:

  • Ambitioner om en stadig mere datadreven ledelse forankres i Økonomi
  • Ressourcestyring i bredere forstand skal understøttes af datastruktur, systemfunktionalitet, ledelsesinformation og governance
  • Tæt strategisk samarbejde med enhederne for digitalisering og medico om leverandørstyring og informationssikkerhed

Din succes vil desuden afhænge af, at du trives med at opbygge gode samarbejdsrelationer både internt i CIMT og ift. regionens øvrige centre samt de strategiske ledelsesfora for digitalisering. Du vil opleve en stærk samarbejdsånd på tværs af organisatoriske og professionelle skel i regionen.

Værdier og ansvarsområde
Det handler om liv. Så kort og præcis er regionens parole. Værdierne, vi og hospitalerne navigerer efter, er åbenhed, professionalisme, tillid og helhedssyn. Opgaverne giver mening, og arbejdsmiljøet er godt. Vi tror på diversitet i uddannelse og erhvervserfaring m.v., når kompleksitet og dynamik præger opgaver og samarbejdsrelationer.

Du vil som økonomichef få ansvar for CIMTs samlede økonomistyring, - herunder effektiv styring, planlægning og opfølgning på drift, løn og projektaktiviteter. Du får desuden en nøglerolle i forbindelse med vores indspil til politisk niveau, når regionens budget skal udarbejdes. Du refererer direkte til CIMTs direktør.

Økonomichefen har en bred opgaveportefølje inden for økonomi-, kontrakt- og licensstyring samt ledelsesansvar for 30 dedikerede og kompetente medarbejdere organiseret i tre teams for Økonomi (drift og projekter), Jura og Licens. Hvert team har en dygtig teamkoordinator, der varetager og koordinerer daglig drift og faglig ledelse. I tillæg til de tre teams har du det overordnede ansvar for sektionen Informationssikkerhed med en sektionschef og 15 medarbejdere.

Du får ansvaret for styring af regionens licensportefølje (herunder compliancemålinger og licensforhandlinger), CIMTs contract management samt it-udbud i samarbejde med regionens Koncernindkøb.

Som enhedschef for sektionen Informationssikkerhed får du det overordnede operative ansvar for udvikling på informationssikkerhedsområdet, hvilket bl.a. indbefatter udformning af politiker og retningslinjer, overordnede risikovurderinger og rådgivning på området.

Om den foretrukne profil
Du har formentligt en uddannelsesmæssig baggrund som polit/oecon, jurist eller scient.pol. og meget gerne erfaringer fra offentlig ansættelse med god indsigt i økonomistyring, jura og politiske processer.

Dine meritter inden for ressourcestyring i bred forstand skal være stærke. Du er fortrolig med de forskellige deldiscipliner, kender de vigtigste trends og kan navigere sikkert i dynamiske interne og eksterne omgivelser. Du skal have et klart instinkt for at forstå din rolle som sparringspartner for forretningen og topledelsen. Du medierer ikke kun oppefra og ned, men også nedefra og op og navnlig udefra og ind. Du er en forandringsagent for en kultur med orientering imod samarbejdspartnere og slutbrugere. Hvis du ikke er vokset op i et politisk styret system med forvaltningslov og offentlighedslov, er du profilen, der hurtigt lærer det. Med støtte fra gode kolleger.

Dokumenteret ledelsesmæssig succes er lige så afgørende. Stærke kommunikative og strategiske færdigheder er efterspurgte. Lige så vigtigt er det at kunne inspirere og motivere medarbejdere til at stræbe stadig højere til gavn for patienterne og klinikerne.

Mere information og ansøgning
Du kan læse mere om stillingen i og om CIMT på regionens hjemmeside https://www.regionh.dk/CIMT.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Torben Dalgaard (51 32 33 36), stabschef Jakob Cold (51 15 15 80) eller fra Genitor partner Jens Marcussen (31 41 05 87) for yderligere information eller spørgsmål.

Stillingen besættes i henhold til Danske Regioners 'Aftale for chefer'. Lønniveauet er tæt på en million årligt, inkl. pension, og forhandles efter kvalifikationer.

Der er ansøgningsfrist den 17. maj kl. 8.00. Vi holder første samtalerunde den 4. juni 2021 og forventer tiltrædelse pr. 1. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Mandag den 17. maj 2021

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København Ø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 9
14. september 2024 9
13. september 2024 9
12. september 2024 8
11. september 2024 8
10. september 2024 9
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 10
5. september 2024 9
4. september 2024 7
3. september 2024 6
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5