Vikarstilling: Erfaren projektleder til LEAN opgaver og ledelsesbetjening (Barselsvikar...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som projektleder får du, sammen med gode kolleger i leangruppen, ansvaret for at drive afdelingens leanarbejde fremad. Det indebærer alt fra langsigtet planlægning og prioritering af opgaver, til konkrete procesforbedringer eller systemisk problemløsning. Du får en stor kontaktflade på tværs af afdelingen og resten af HOFOR, da planafdelingen varetager mange strategisk vigtige og tværgående opgaver.

Udover arbejdet med forandringsprocesser og forbedringer ift. leanarbejdet får du også en aktiv rolle i samarbejdet med ledelsen, hvor du får ansvar for at håndtere en række løbende opgaver indenfor ledelsesbetjening. Du vil både hjælpe med at planlægge, facilitere, koordinere og gennemføre arbejdsopgaver i samarbejde med og for ledelsen, som fx. processen omkring at udarbejde det årlige strategiske afsæt i kraft af fokusplanen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

  • Udpege og arbejde med forbedringsforslag og forandringsprocesser sammen med planafdelingens leangruppe.
  • Levere skarpe og gennemarbejdede indstillinger og beslutningsoplæg omkring forbedring til ledelsen, så forandringerne forankres.
  • Planlægge og facilitere værdistrømsanalyser, workshops og forandringsprocesser for både kolleger og ledere.
  • Planlægge og koordinere længerevarende opgaver, som kræver input fra mange parter.
  • Kommunikere og præsentere klart og tydeligt, gerne med afsæt i grafisk facilitering og hjælp fra illustrationer, så formidling bliver mere en blot tekst og ord.

Du bliver en del af teamet Udvikling & Investering i sektionen Regn & Spildevand, der består af 35 dygtige og engagerede kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Sektionen indgår i planafdelingen, som analyserer og planlægger projekter inden for vandforsyning, spildevandsforsyning og klimatilpasning. Afdelingen består af mere end 75 planlæggere og specialister. Du bliver derfor en del af et stærkt fagligt vidensmiljø med mange kompetente og erfarne kolleger, der alle arbejder for at skabe bæredygtige byer i hovedstadsområdet.

Stillingen er et barselsvikariat på 9 måneder.

Selvkørende og initiativrig projektleder med stærke evner indenfor facilitering og kommunikation

Vi forventer, at du har erfaring inden for projekt-, proces- og/eller forandringsledelse, og at du har evnen til hurtigt at sætte dig ind i komplekse processer og forstå dine kollegers og lederes udfordringer og behov. Du har stærke mundtlige og skriftlige formidlingsevner, og du kan koordinere og bringe vigtige samarbejdspartnere og kolleger i spil, for at sikre gennemarbejde processer og forbedringer.

Du har en relevant længerevarende uddannelse og gerne erfaring fra lignende stillinger indenfor LEAN, forandringsledelse eller procesarbejde. Vi forventer, at du er fortrolig med de gængse LEAN værktøjer, og er trænet i projekt-, proces- og/eller forandringsledelse.

Du forstår, hvornår du bør tage styringen og lede arbejdet, og hvornår din opgave er at bistå og vejlede, og du tør anvende dine kreative idéer i samarbejdet med kolleger og ledere.

Virksomhedssproget er dansk, og det er derfor et krav, at du kan kommunikere flydende mundtligt og skriftligt på dansk.

Bliv en del af en større udvikling

Det er HOFORs vision at skabe bæredygtige byer. Det betyder, at vi finder holdbare løsninger, der gør, at man også kan bo i byerne både nu og om 100 år.

Det regner mere og oftere, og vi har allerede gennemført adskillige skybrudssikringsprojekter i byerne. I de kommende år bliver der fortsat investeret i at minimere risikoen for oversvømmelser, og samtidig gennemfører vi mange projekter for at vedligeholde vores eksisterende kloaknet.

Derfor bliver du en del af en større udvikling.

Læs mere om vores vision om at skabe bæredygtige byer, herunder klimatilpasning, på https://www.HOFOR.dk/baeredygtige-byer/

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Udvikling- & Investering, Peter Nøhr på telefon 2795 4445.

Ansøgningsfristen er den 26. juni 2020.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse snarest muligt


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 28. juni 2020

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 17
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21