Medarbejder til Skattestyrelsens internationale enhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være med til at styrke og understøtte Skattestyrelsens internationale engagement? Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med fokus på detaljerne, når tempoet bliver højt og opgaverne mange og forskelligartede? Så er du måske vores nye kollega.

En spændende og travl hverdag i en stor organisation
Vi tilbyder en varieret og udfordrende hverdag i Danmarks største styrelse. Her er engagement, samarbejde og høj professionalisme omdrejningspunkt for løsningen af en vigtig samfundsopgave – at sikre at skatter og afgifter opkræves korrekt og til tiden. Vi er således med til at skabe fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Internationalt udsyn er en forudsætning for at leve op til vores ansvar som skattemyndighed. Vi arbejder derfor målrettet på at udnytte de muligheder, der ligger i gode samarbejdsrelationer med andre landes skatteadministrationer og via medlemskab af internationale organisationer med aktiv deltagelse i netværk, arbejdsgrupper og fora. Den internationale enhed, der er en del af ledelsessekretariatet for fagområdet Selskab, har ansvaret for at koordinere og facilitere Skattestyrelsens samlede internationale arbejde.

Din rolle bliver at understøtte og koordinere – at få tingene til at ske. Det er vigtigt, at du har et godt blik for, hvordan de mange interessenter i det internationale samarbejde involveres bedst muligt, og du sætter en ære i at facilitere styrelsens deltagelse i de internationale samarbejdsorganer. Du skal også selv være med i den internationale dialog og deltage i internationale møder.

Blandt arbejdsopgaverne er:

  • koordinering og facilitering af Skattestyrelsens internationale deltagelse i internationale fora, herunder i EU, OECD, Nordisk Agenda, IOTA m.v.
  • betjening af direktøren og direktionen indenfor det internationale område, fx med rådgivning, notater og mødeforberedelse
  • udviklingsopgaver som fx evalueringer, udarbejdelse af mandater og videndeling af trends/erfaringer af relevans for Skattestyrelsens opgaver
  • afvikling af delegationsbesøg
  • deltagelse i internationale møder og netværk
  • eventuelt deltagelse i kontorets øvrige opgaver, herunder sekretariatsbetjening af fagdirektør og underdirektører på selskabsområdet.

Der vil i et vist omfang være rejseaktivitet forbundet med stillingen.

Servicemindet profil med international interesse
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående samfundsvidenskabelig uddannelse eller lignende. Det vil desuden være et plus, hvis du har erfaring med internationalt arbejde eller sekretariatsbetjening.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har en respektfuld, åben og imødekommende tilgang til andre mennesker
  • har en struktureret og analytisk tilgang til komplekse problemstillinger
  • besidder kulturel og diplomatisk fingerspidsfornemmelse
  • er god til at bevare overblikket, når tempoet er højt og der er mange bolde i luften
  • tager ansvar og arbejder selvstændigt med opgaverne
  • har gode sprogkundskaber, primært mundtligt og skriftligt engelsk
  • er god til at skabe og vedligeholde netværk og samarbejde på tværs af faglige og organisatoriske skel – samt får tingene til at glide med humor og godt humør.

Om vores kontor og den internationale enhed
Du bliver del af Ledelsessekretariat Selskab, som Skattestyrelsens internationale enhed indgår i. Ledelsessekretariatet har – udover at koordinere og understøtte Skattestyrelsens internationale arbejde – som hovedopgave at understøtte ledelsen i fagområdet Selskab, hvis over 900 medarbejdere sikrer korrekt selskabsbeskatning for store og små selskaber. Størstedelen af kontoret yder sekretariatsbistand og ledelsesstøtte til fagdirektøren og fire underdirektører i den daglig drift og strategiske udvikling af organisationen. De 2-3 medarbejdere i den internationale enhed har det overordnede ansvar for at koordinere Skattestyrelsens mange aktiviteter på den internationale scene. Vi samarbejder tæt i det daglige og har en stor berøringsflade til resten af styrelsen.

Du bliver en del af et livligt kontor, som lægger vægt på udvikling, god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone. Vi forsøger at tilpasse opgaveløsningen ud fra vores forskellige faglige kompetencer og interesser – og vi er gode til at bakke hinanden op, når sagerne skal klares.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 9. januar 2022. Samtaler afholdes løbende.

Vi forventer at inddrage en opgavecase og evt. en logik- og personanalyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer samt straffeattest.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Manu Barba på tlf. 41 38 16 66.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 28
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 19
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 17
16. juni 2024 22
15. juni 2024 25
14. juni 2024 26
13. juni 2024 24
12. juni 2024 24
11. juni 2024 22
10. juni 2024 24
9. juni 2024 25
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 25
5. juni 2024 25