Junior Projektleder til Fjernkøling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vi oplever en stigende efterspørgsel på HOFOR's bæredygtige køleløsninger og søger derfor en nyuddannet eller 1-2 års erfaren ingeniør til at understøtte vores mange opgaver og projekter i forbindelse med vores eksisterende og kommende kølecentraler. Vil du være med til understøtte den grønne omstilling og har mod på at blive involveret i store og komplekse kølesystemer, så er jobbet i vores kommercielle afdeling for Fjernkøling måske lige noget for dig?

Som vores nye Junior projektleder bliver du en del af afdelingen Fjernkøling, hvor 11 dedikerede kollegaer dagligt arbejder på at tilbyde Københavns erhvervskunder bæredygtige køleløsninger. Vi samarbejder på tværs af hele organisationen og dækker hele værdikæden fra salg til projektering af ledninger og kølecentraler, projektudførsel samt produktion, således at vi kan tilbyde en stabil og bæredygtig Fjernkøling til vores i dag mere end 100 erhvervskunder i København.

Dine primære arbejdsopgaver vil i starten være:

  • Sikre struktur og ensartethed i nuværende anlægsdokumentation
  • Supportere og løse afgrænsede delopgaver ifm. den løbende opdatering af udbygningsplanen
  • Udføre analyseprojekter ifm. produktionsudvidelser og -optimeringer
  • Udføre mindre Cost Benefit analyser ifm. foranalyse til evt. kommende projekter

På sigt vil du også deltage i projektopfølgning og tilsyn ifm. udbygning og optimering af kølecentralerne.

Du vil altid være tilknyttet en erfaren fagansvarlige, som du kan gå til ifm. opgaverne. Du kommer til at få et unik indblik Fjernkølings produktionsudstyr og vil gradvist blive tildelt større og mere komplekse tekniske optimerings- og udbygningsprojekter.

Du får et selvstændigt og udfordrende job i en alsidig og spændende organisation, hvor du får mulighed for at præge udviklingen i de kommende år. I Fjernkøling har vi en særlig evne til at samarbejde og danne relationer med hele organisationen, hvilket har stor betydning for vores succes.

Junior projektleder med kendskab til energiberegninger

Vi forestiller os, at du er nyuddannet ingeniør m/k eller har 1-2 års erfaring, og gennem uddannelsen eller nuværende arbejde, har kendskab til beregning af energisystemer, herunder gerne kølesystemer – dette er dog ikke et krav. Det vigtigste er, at du er vidensbegærlig, engageret og struktureret, så skal vi nok lære dig resten.

Vi forventer desuden at:

  • Du har en naturvidenskabelig og analytisk tilgang til udfordringer, og vægter beregninger og data frem for udsagn og holdninger
  • Du er god til at analysere og skabe dig et overblik før du eksekverer en opgave
  • Du har evnen til at behandle og simplificere større mængde data og præsentere disse med simple nøgletal
  • Du er tålmodig og fokuseret på at løse opgaverne efter bedste evne
  • Du skal være afklaret med, at opgavernes indhold kan variere meget, fra dataanalyse, til termiske- og hydrauliske beregning, til f.eks. at igangsætte og lede mindre energioptimeringsprojekter

Din hverdag vil tage udgangspunkt i HOFORs hovedkontoret i Ørestaden, hvor du vil arbejde tæt sammen med dine kommende kollegaer, som arbejder med Plan, Produktion og Asset Management.

Vi vil løbende sikre din kompetenceudvikling via relevante kurser og uddannelser.

Bliv en del af en større udvikling

Fjernkøling er en grøn og bæredygtig forsyning, som foruden at nedsætte CO2-udledningerne, er med til at skabe en grøn by, hvor fokus er på flotte bygninger og integrerede forsyningsløsninger. Det skaber vi i samspil med vores kunder, som værdsætter vores løsning.

Du bliver en del af Danmarks største forsyningsselskab, hvis vision er at skabe bæredygtige byer. Miljø og klima spiller en vigtig rolle for HOFOR, og vi arbejder for at fremtidssikre forsyningerne til glæde for byen, kunderne og klimaet. Vi har påbegyndt vores nye strategiperiode "Vores Viden - Vores Ansvar" som anvender FN's verdensmål som løftestang til at indfri vores ambitioner, og imødekomme vores kunders forventninger.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chefkonsulent Jens Ole Pihl-Andersen fra Fjernkøling, på telefon 2795 4246.

Ansøgningsfristen er den 17. april 2021.

Vi forventer løbende, at afholde ansættelsessamtaler og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 17. april 2022

Lignende jobs

  • Souschef - Fuldtid - Frederiksberg

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21
19. august 2024 22
18. august 2024 22
17. august 2024 22