Leder af kvalitetsafdelingen, der kan designe kvalitet ud fra Borgerens Centrum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Senior- Sundheds og Fritidsforvaltningen søger en engageret og stærk personale- og projektleder, der kan lede kvalitetsafdelingens fortsatte arbejde med fokus på læring, patientsikkerhed og løbende forbedringer til fordel for både borgere og kolleger.

Kvalitetsafdelingen Du bliver leder for Kvalitetsafdelingens fem dygtige sundhedsfaglige medarbejdere, der arbejder bredt med kvalitets- udviklings- og forbedringsopgaver inden for de store driftsområder i Social- og Senior- Sundheds- og Fritidsforvaltningen. Afdelingen har eksisteret i sin nuværende form i et godt år.

Du skal biddrage til at videreudvikle en kvalitetsorganisation, der understøtte en sikker og lærende organisation præget af høj kvalitet, hvor vi dagligt går på arbejde for at være nysgerrige på borgernes behov, at sikre medbestemmelse, at det er borgerens plan vi altid tager afsæt i. Retningen for afdelingens arbejde er lagt, men vejene skal du være med til at finde.

Kvalitetsafdelingen har en central rolle i forhold til en række nationale og kommunale opgaver på forbedrings- og patientsikkerhedsområdet. Vi arbejder med blandt andet med hygiejne, skriftlige vejledninger, forebyggelse af magtanvendelse, utilsigtede hændelser, forberedelse og opfølgning på interne og eksterne tilsyn, klagesager. Omdrejningspunktet her er, at alt det vi sætter i værk i kvalitetsafdelingen skal skabe merværdi for borgerne og tage afsæt i visionen Selvværd og Sammenhæng.

Afdelingen skal stå i spidsen for at videreudvikle og styrke en god patientsikkerhedskultur - med et særligt fokus på "hvordan sikrer vi at noget går godt". Derfor har afdelingen også ansvaret for at opbygge og implementere en organisatorisk forbedringskultur. Afsættet herfor er programplanen "I Sikre Hænder", hvor du bliver en del af projektledelsen.

Selvværd og Sammenhæng I Kolding vil vi sætte dagsordenen og udvikle vores os, så det bliver tydeligt for alle, at vi udvikler ud fra Borgerens Centrum sammen med borgerne og deres pårørende. For at gøre vores arbejde konkret, har vi skabt vores vision "Selvværd og Sammenhæng i alt hvad du siger og gør". Det er en vision, som konkretiseres i de fem leveregler:

  • ?Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt inden for din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Selvværd og Sammenhæng i alt, hvad vi siger og gør, betyder for kvalitetsafdelingen, at vi møder både borgerene og vores kolleger, som de mennesker, de er. Vi stiller nysgerrige spørgsmål frem for at give svar på forhånd. Det kræver, at vi som fagprofessionelle er nysgerrige på vores egen faglighed, og at vi sammen tænker i nye løsninger for borgerene.

Dine opgaver og kvalifikationer som leder af kvalitetsafdelingen Kvalitetsafdelingen står foran at skulle videreudvikle på kvalitetsarbejdet hen mod fælles mål, fælles retning og prioritering i et tværgående samarbejde på tværs af flere fagområder og de to forvaltninger. Det kræver at vores nye leder kommer med en ledelsesmæssig styrke, en anerkendende tilgang, et godt blik for projekter, høj faglighed, som hele tiden har fokus og tager afsæt i borgerens centrum

Du har en sundhedsfaglig uddannelse, som du måske har suppleret med en master i kvalitet og ledelse. Du har visioner om at udvikle kvalitetsarbejdet i Kolding Kommune til nye højder. I den bedste af alle verdener har du erfaring fra både det kommunale og regionale regi.

Som personaleleder forventer vi, at du ser dine medarbejdere og støtter dem, når de har brug for det. Du kan se nuancerne, holde fokus på kerneopgaven og prioritere, så de bruger deres kompetencer, sådan at det giver mening og skaber mærkbare resultater hos den enkelte borger.

Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt, og du kan kommunikere vigtigheden af kvalitetsarbejdet uanset om det er i driften, på udvalgs- og ledermøder, workshops eller på temadage på tværs i organisationen.

Du er en stærk projekt - og procesleder, der via både din struktur og dine relationelle kompetencer skaber følgeskab. Du kan tænke ud af boksen og være medskaber af kreative processer ude i driften, hvor vi gør det sammen med borgerne, sådan at arbejdet med gode kvalitetsstandarder bliver naturligt, fordi det skaber effekt og værdi hos borgerene. Måske kan du oven i købet noget med adfærdsdesign?

Yderligere information. Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Områdeleder Cecilie Skjoldborg på telefon 7979 1717, mail [email protected] eller Chef for Sygepleje og Hjemmehjælp Tina Andersen, på telefon 7979 9600, mail [email protected]

Praktiske oplysninger om ansættelsesprocessen.

Ansøgningsfrist er den 9. januar 2022. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, senest 1. marts 2022.

Vi afholder 1. samtalerunde den 14. januar og 2. samtale afholdes den 27. januar.

Mellem de to samtaler vil være et uformelt kaffemøde med Områdeleder Cecilie Haug Skjoldborg og Chef for Sygepleje og Hjemmehjælp Tina Andersen den 19. eller 20. januar. Der gennemføres en personprofilanalyse med personlig tilbagemelding af HR, ligesom der vil blive trukket referencer forud for 2. samtale.

Du sender din ansøgning online ved at bruge knappen "søg stillingen". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=678ab850)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kolding
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kolding over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 16
3. oktober 2024 16
2. oktober 2024 15
1. oktober 2024 15
30. september 2024 14
29. september 2024 14
28. september 2024 16
27. september 2024 16
26. september 2024 16
25. september 2024 15
24. september 2024 14
23. september 2024 14
22. september 2024 15
21. september 2024 15
20. september 2024 14
19. september 2024 13
18. september 2024 12
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 12
14. september 2024 12
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 12
10. september 2024 13
9. september 2024 10
8. september 2024 9
7. september 2024 9
6. september 2024 9
5. september 2024 9
4. september 2024 10