Biografchef til [xxxxx] Biografer Lyngby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Biografchef til Nordisk Film Biografer Lyngby



Er du klar til at give vores gæster en magisk biografoplevelse?



Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde og alle vores biografer er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top.

Til at stå i spidsen for Nordisk Film Biografer Lyngby søger vi en ny biografchef, der er klar til at tage ansvar for vores gæsters totaloplevelse samt lede og motivere vores engagerede medarbejdere. Netop vores medarbejdere har en central rolle for gæsternes totaloplevelse, hvorfor vi søger en biografchef som igennem personalet, kan skabe magiske biografoplevelser.

Nordisk Film Biografer Lyngby har fokus på at udvikle gæsteoplevelsen for alle biografens gæster, herunder skolebio, Babybio, Operabio. Som vores nye biografchef skal du derfor sikre at biografens små gæster bliver mødt i børnehøjde samt være ansvarlig for afvikling af events og arrangementer herunder børnefødselsdage, forpremiere og B2B arrangementer. Vores biograf i Lyngby har igennem de sidste par gennemgået en større renovering og fremstår i dag som en af kædens største biografer med det bedste udstyr, recliner stole, samt en optimeret concession-butik.

Dine ansvarsområder


  • Sikre gæsteoplevelser af høj kvalitet
  • Vedligeholdelse og afvikling af de oplevelser, salgsaktiviteter og services, som vi tilbyder bio-grafens gæster
  • Daglig ledelse af biografen - herunder rekruttering og træning, samt coaching af ca. 80 timelønnede medarbejdere, hvoraf 65% er under 18 år
  • Udfærdigelse og opfølgning på drifts- og lønbudgetter, herunder bemandingsnormering og fastlæggelse af vagtplaner
  • Sikre velfungerende fysiske rammer og servicestandard indenfor rengøring, vedligeholdelse og biografens visuelle udtryk m.v.
  • Være biografens aktive ansigt udadtil i nærområdet
  • Koordinering og eksekvering af interne stabsfunktioners leverancer til biografen, herunder concession, salg/marketing, filmbooking, IT-services og ejendomsservice

Kvalifikationer
Du evner at opbygge velfungerende teams og samtidig have fingeren på pulsen og kvalitetssikre gæsternes oplevelse i biografen. Du besidder desuden en veludviklet forretningsforståelse. Vi forventer, at du er en holdspiller, som kan lide at skabe resultater sammen med andre. Din indsats er afgørende for vores resultater i Danmark, så du skal motiveres af en resultatorienteret hverdag.

Du har solid erfaring med ledelse, gerne af forskellige personalegrupper fx både fuldtids- og timelønnede medarbejdere, hvor du har demonstreret dine evner i ledelse af større personalegrupper.

Andre kompetencer vi lægger på:

  • Dynamisk og inspirerende, med høj troværdig og seriøsitet
  • Energisk og anerkendende leder, med høj vilje og engagement
  • Efterlever vores værdier og har en positiv tilgang
  • Struktureret og evner at prioritere dine og andres arbejdsopgaver
  • God kommerciel forståelse
  • Stærk forretningsforståelse

Relevant erfaring kunne være fra hotel- og restaurationsbranchen, underholdning, rejsebranchen eller anden form for forretning med fokus på oplevelser, service og med mange timelønnede medarbejdere. Vigtigt er forståelsen for sammenhængen mellem gæsterne, oplevelser og biografens drift og nøgletal.

Størstedelen af biografens omsætning skabes i aften- og weekendtimerne, hvad der naturligvis påvirker Biografchefens arbejdstid. Vi forventer, at du er fleksibel i forhold til dette.

Stillingen som Biografchef har en stor ekstern berøringsflade i lokalmiljøet, hvorfor kandidater med bopæl og godt kendskab til Lyngbyområdet fortrækkes.

Vi tilbyder
Nordisk Film Biografer A/S tilbyder en udfordrende stilling i en dynamisk og spændende virksomhed, hvor nøgleordene er rummelig, ambitiøs og passioneret. Der er tale om et selvstændigt og afvekslende job i et uformelt arbejdsmiljø og i en underholdende branche, hvor du får stor indflydelse på din og dine kollegers hverdag i biografen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Områdechef, Louise Møller, [email protected].

Arbejdsadresse:
Klampenborgvej 215 A
Lyngby, DK, 2800
Denmark

Om Nordisk Film Biografer


Nordisk Film Biografer A/S er den største biografkæde i Danmark og den største spiller i biografindustrien med et total billetsalg på ca. 6 mio. billetter pr. år. Vi har mere end 900 servicemindede medarbejdere, som betjener vores gæster i hele Danmark. Vi har et omfattende online booking- og medlemskabprogram, og vi indgår i Nordisk Film Cinemas, som driver 40+ biografer i Danmark, Norge og Sverige. Hvis du vil vide mere: www.nordiskfilm.com

Nordisk Film er den førende producent og distributør af indhold i de nordiske lande, og vores digitale forretninger omfatter GoGift og Dansk Reklame Film. Vi investerer endvidere i virksomheder inden for elektronisk spiludvikling og markedsfører PlayStation i de nordiske og baltiske lande. Vi er en del af Egmont Egmont er en fond, hvilket betyder, at vores overskud geninvesteres i virksomhederne, og hvert år går mere end 13 mio. EUR til velgørende formål, der forbedrer børns liv og støtter filmtalenter.

We bring stories to life.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kongens Lyngby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 9
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 11
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 11
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 12
7. september 2024 12
6. september 2024 12
5. september 2024 12
4. september 2024 12
3. september 2024 12
2. september 2024 10
1. september 2024 10
31. august 2024 12
30. august 2024 12
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 12
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 11
21. august 2024 13
20. august 2024 12