Ledelsesstøtte og koordinator for Ejendomsbeskatning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du arbejde tæt på topledelsen i Vurderingsstyrelsen, har du lyst til at sætte struktur på en hektisk hverdag, og har du mod på en meget stejl læringskurve? Evner du at have det store overblik, men mestrer samtidig detaljen og har sans for høj skriftlig kvalitet? Og vil du være med til at opbygge et helt nyt programsekretariat for ejendomsbeskatning? Så vil jobbet som ledelsesstøtte for underdirektøren for Ejendomsbeskatning være noget for dig.

Vær med til at opbygge et nyt programsekretariat
Du bliver en del af det nye Programsekretariat for Ejendomsbeskatning i Vurderingsstyrelsen, som bl.a. skal sikre en stram koordinering af udviklingsprocesserne på beskatningsområdet. Du vil få en central rolle i forhold til at understøtte koordinering, organisering og kvalitetssikring af kontorets mange aktiviteter op mod underdirektøren for Ejendomsbeskatning og den tværgående koordinering, der samtidig er styregruppeformand for Boligprogrammet, og vores tætte samarbejdspartnere i Skatteforvaltningen. En central opgave bliver at sikre en effektiv og smidig ledelsesbetjening af underdirektøren for Ejendomsbeskatning og tværgående koordination. Dermed vil du blive bindeled til resten af organisationen og samtidig hjælpe med at opbygge et helt nyt programsekretariat.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • koordinere og kvalitetssikre sager og forelæggelser til underdirektøren for Ejendomsbeskatning
  • sikre dagsordener, mødeafvikling mv. af program-, styre- og porteføljegrupper
  • udarbejde mødeforberedelse og baggrund til såvel interne som eksterne møder
  • sikre opfølgning og udmøntning af beslutninger og kommunikere til og med chefgruppe og medarbejdere – og være bindeled til resten af organisationen

  • kommunikere med og til samarbejdspartnere i Skatteforvaltningen, interesseorganisationer m.fl.

  • kalenderstyre og understøtte underdirektørens daglige aktiviteter
  • varetage HR-relaterede opgaver som fx onboarding af nye medarbejdere

Din profil
Du har en relevant akademisk baggrund som cand.scient.pol., cand.merc, cand.scient.adm., eller lignende, men kandidater med andre uddannelser kan også komme i betragtning. Dygtige nyuddannede kan også komme i betragtning. Det vigtigste er, at du er en holdspiller med et stort personligt drive, og at du tager ansvar for, at dine opgaver kommer helt i mål. Du har erfaringer fra centraladministrationen og gerne i lignende stilling. Kendskab til eller interesse for institutionerne på Skatteministeriet område er en fordel, men ikke et krav.

Vi lægger vægt på, at du trives med mange og forskelligartede opgaver, hvor de færreste dage ligner hinanden, og hvor der hver dag skal findes løsninger på nye problemstillinger. Du skal trives med at holde mange bolde i luften, og være klar på at tage selvstændigt ansvar inden for et bredt felt af opgaver. Du skal have en iværksætter i maven med lyst til at indgå i opbygningen af et nyt kontor, hvor processer skal tegnes og du skal indgå i tæt dialog med afdelingens øvrige medarbejdere og chefer om at finde løsninger på mange forskellige typer problemstillinger. Evnen til at samarbejde på tværs er nøglen til at finde de gode løsninger. Du motiveres derfor af at bringe struktur, kvalitet og en god proces ind i en ofte uforudsigelig hverdag.

Derudover skal du have gode kommunikative evner – og kunne formulere komplekse problemstillinger let og i et klart sprog.

Du vil komme helt tæt på underdirektøren, du vil få en meget stejl læringskurve fra første dag, og du vil hurtigt få en rådgivende funktion. Vi vil sammen sætte klare mål for din fremadrettede karriereudvikling.

Vi ønsker os derfor en kollega, der:

  • er god til at skabe struktur og overblik
  • er god til at samarbejde og skabe relationer
  • er åben, positiv, helheds- og løsningsorienteret
  • er ansvarsfuld, vedholdende og grundig
  • er en dygtig skriftlig formidler, der kan omsætte komplekse problemstillinger til skarpe beslutningsgrundlag og fokuseret ledelsesinformation
  • trives med forandringer og med at have en travl og alsidig hverdag.

Om boligskatteforliget og de nye vurderinger
Boligskatteforliget er et bredt politisk forlig, som sikrer, at nuværende boligejere ikke oplever pludselige stigninger ved overgangen til de nye regler i 2024. Forliget ligger i forlængelse af forliget om de nye ejendomsvurderinger. De første nye ejendomsvurderinger er netop udsendt. Du kan læse mere om de politiske intentioner i boligskatteforliget Tryghed om boligbeskatningen: Aftale om ny boligskat - Tryghed om boligbeskatningen - Regeringen.dk

Ansøgning og kontakt
Passer profilen på dig, og har du lyst til at styrke din arbejdsmæssige erfaring, så send os din ansøgning, CV samt yderligere relevant materiale senest tirsdag den 12. januar 2022 via linket ”Søg stillingen”. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Louise Nielsen Wernberg på telefon 72 37 84 46 eller via mail [email protected].

Samtaler afholdes løbende, og der kan indgå personanalyse og logisk test i forbindelse med samtalen. Forud for ansættelsen vil der blive indhentet referencer og straffeattest. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil indtil videre være Nybrovej 110, 2800 Kongens Lyngby.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Læs mere om ansættelse i Vurderingsstyrelsen på www.vurdst.dk/job.

Vurderingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 12. januar 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Department manager to head our Utility department at Novo Nordisk EngineeringWould you like to help us engineer utility systems of tomorrow? Do you thrive in supporting employees, creating valu..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Helsingør

    Trives du i en vigtig nøglefunktion på skadecenteret, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og at yde høj kundeservice? Semler Mobility Helsingør søger en kollega til vores ledelsesteam, til varetagels..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juni 2024 10
27. juni 2024 10
26. juni 2024 10
25. juni 2024 9
24. juni 2024 8
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 9
18. juni 2024 10
17. juni 2024 11
16. juni 2024 11
15. juni 2024 12
14. juni 2024 13
13. juni 2024 11
12. juni 2024 13
11. juni 2024 13
10. juni 2024 15
9. juni 2024 15
8. juni 2024 15
7. juni 2024 15
6. juni 2024 14
5. juni 2024 14
4. juni 2024 10
3. juni 2024 11
2. juni 2024 11
1. juni 2024 11
31. maj 2024 11
30. maj 2024 11
29. maj 2024 12